Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gong
Контакти:

Що за идиотизъм?!?!

Мнениеот gong » 27 сеп 2009 20:20

Стоя и слушам мача Левски-Черноморец и не вярвам на ушите си! Явно тоталната идиотия и дебилизъм са станали част от нормалния живот на феновете на Левски... Само по този начин мога да си обясня скандиранията към Красимир Балъков... "Циганин"... "Балъков-курвоооо" и други подобни идиотщини. Само да припомня на олигофрените, които викат тези простотии, че Балъков е един от най-добрите халфове, които някога сме имали по тия географски ширини и успехите, които е постигнал като футболист (а, надявам се и като треньор да постигне) са повече, отколкото смешният ви отбор някога е постигал (ако изобщо можем да съвместим понятията "Левски" и "успех")...
Тотални идиоти сте вие...
Не заслужавате даже да повърне човек отгоре ви, щото ще си е чисто разхищение на материал.
Пфу! Скапаняци! :evil: :evil: :evil:
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот ЕМИЛ » 27 сеп 2009 20:22

Нещо сме трагични............ :( :(

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Трагичен Левски

Мнениеот shumnaliq » 27 сеп 2009 20:23

yasen написа:Абе Гонзо какво обеща преди 2 седмици?! Какво става с отбора?! Без идея! Без идея! Без идея! Гонзо е смешник, пълен. Щом работи при управлението на Батков, значи е с Батков... и е срещу Левски.

чакай поне мача да свърши е
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 27 сеп 2009 20:24

В момента Йовов е един от най-добрите на терена. Въперки аптията Йовов и Бардон опитват да направят нещо. Дупки са Симонович и Зе.
Колкото и да е отчайващо положението си мисля че само с 2-ма точни футболисти и ще се промени много настройката на отбора. Един плеймейкър и един централен нападател и сме ок, а и треньор.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 27 сеп 2009 20:25

Престани да пускаш безмислени теми с по 1-2 изречения.
Гонзо не виждам защо го намесваш тук, но ти го атакуваш във всяка боза, която пишеш.

Ако се опиташ и се напънеш малко повече, няма ли начин да напишеш 1 адекватно мнение?
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
lakito7

Re: Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен

Мнениеот lakito7 » 27 сеп 2009 20:26

Боримиров каквото и да казва сега,само ще докаже,че е страхливец,който сега злобее.Да беше казал това,когато беше директор,тогава наистина щеше да се покаже като мъжкар.Сега е смешен.Но така поне все пак,макар и късно разбираме,че Батков се мисли за умник,а нас постоянно лъже/ме че не съм го знаел/,затова сега Наско и Мъри и те трябва да кажат кое,как и защо.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
mipower
Контакти:

Мнениеот mipower » 27 сеп 2009 20:27

yasen написа:Абе Гонзо какво обеща преди 2 седмици?! Какво става с отбора?! Без идея! Без идея! Без идея! Гонзо е смешник, пълен. Щом работи при управлението на Батков, значи е с Батков... и е срещу Левски.

На мен ми се струва,че Ратко няма да изкара до зимата....Твърдоглав тъпанар като всеки сръбски треньор и какви са тия схеми на постройка в отбора?!Някой може ли да ми обясни с каква схема играем в този мач?
Няма втори като Божидар Искренов-любимец завинаги!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 27 сеп 2009 20:28

Жоро Христов,Ортега и Боби Табаков са в групата за мача с Черноморец.В атака Христо Йовов-е тия рокади на треньорския щаб не ги разбирам.Иначе тия рефери с тия засади направо се уляха.Айде,че второто полувреме почва-дано бием.

П.С.Брей това в Ловеч освен чалга слушали и Twisted Sister...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 27 сеп 2009 20:28

Pro-European написа:Престани да пускаш безмислени теми с по 1-2 изречения.
Гонзо не виждам защо го намесваш тук, но ти го атакуваш във всяка боза, която пишеш.

Ако се опиташ и се напънеш малко повече, няма ли начин да напишеш 1 адекватно мнение?

Боримиров защо не се противопостави на Батков докато управляваше?! Гонзо в момента прави същото! И после като го изгонят?! Какво правим?! А смешнико... мисли малко преди да пишеш, Гонзо е легенда на Левски, уважавана от всички фенове, вкл. и от мен, но ГОНЗО НЕ СТАВА ЗА СПОРТЕН ДИРЕКТОР НА ЛЕВСКИ. БАТКОВ ПЪК ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СТЪПВА ДОРИ НА МАЧ НА ЛЕВСКИ ПОВЕЧЕ В ЖИВОТА СИ, КАМО ЛИ ПЪК ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА КЛУБА.
Последна промяна от yasen на 27 сеп 2009 20:30, променено общо 1 път.

satansho
Контакти:

Мнениеот satansho » 27 сеп 2009 20:29

не помня такова безумие да съм гледал от как се помня :(
колкото и бледия коментатор да ми обяснява че мачът всъшност бил в "бързо" темпо

оффффф
и само Левски завинаги!

Върни се в “Архив”