Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: защо не Домовчийски?
Да бе, как не да се върне, това ще означава за него деградация и никой не може да му осигори в левски парите, който взема в Херта. Той трябва да се развива и играе на все по-високо равнище много е млад още.
- rostheboss
- Контакти:
Re: Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен
Абе Дедо Боре , защо не вземеш един автомат и ....ти си знаеш.

А досега защо мълча? Не че не е прав, но е много лесно така
- metodito
- Контакти:
Re: Склонни ли сме да жертваме сезона в името на следващия?
cska_i_v_cyprus написа:значи ще се радваш на червената сган ако спечели лига европа ,понеже е БГ отбор![]()
![]()
![]()
нещастно теленце, земи се гръмни и стига сте плакали ,като недо...ни монахини за мижавия си отбор.И стига сте пускали по безброй теми да го оплаквате тоя фк 1914,дева и курабийте ви умрели,нямяте никакво достойнство![]()
![]()
Българин съм и ще се радвам на международния успех на български отбор. Когато цска игра срещу Милан и Галатасарай бях за това цска да ги бие и отстрани. Е, и? Червена сган наричам вас, които флуудвате синия форум със заяжданията и псувните си. Разбра ли, дядо попе?!
Не можеш да обичаш ако ти харесва да мразиш!
Га яди кифтета ни рива.
- unist_gp
- Контакти:
На мен пък никак не ми харесва връзката на Бримиров с Таки и съм по-склонен да вярвам на Батков,че дедо Боре е работил с дилъри от агитката..... Както и че си е платил да стане спортен директор в Левски. Иначе ми е странно защо не е станал спортен директор на друг отбор, нали уж е с опит от Бундеслигата. Като беше спортен директор що не доведе един играч? Ами Батков трябваше да ходи в Кипър да уговаря Бардон. Какво стана с Макриев, Жоб и други незнайни за нас герои. Боримиров е един много голям тарикат.... помнете ми думите, и двамата с Кокала са просто злобни галоши и е по-добре,че не са в Левски
Re: Склонни ли сме да жертваме сезона в името на следващия?
Българин съм и ще се радвам на международния успех на български отбор. Когато цска игра срещу Милан и Галатасарай бях за това цска да ги бие и отстрани. Е, и? Червена сган наричам вас, които флуудвате синия форум със заяжданията и псувните си. Разбра ли, дядо попе?!
Не можеш да обичаш ако ти харесва да мразиш![/quote]
+1 Вън от нашия форум
Не можеш да обичаш ако ти харесва да мразиш![/quote]
+1 Вън от нашия форум
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай
- sven_goran
- Контакти:
Абе смешен е Борето.
Га иаде кифтета беше добър, а сега... не става!
Га иаде кифтета беше добър, а сега... не става!
домо е все още резерва но те не са го купили да му гледат очите тепърва ще се налага , дори Бербатов докато почне да е титуляр мина много време дори в дублиращия го пускаха там е така
- omegga megadeath
- Контакти:
Плюс това Люсиен всеки момент ще го уволнят-така че при новият треньор се предполага че ще има известни корекции на състава....трябва само Домо да се възползва от шансаstg333 написа:домо е все още резерва но те не са го купили да му гледат очите тепърва ще се налага , дори Бербатов докато почне да е титуляр мина много време дори в дублиращия го пускаха там е така