Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот GOLEADOR » 22 апр 2013 10:06

Рафа,все ще намериш някой читав за когото да гласуваш.Ако искаш да накажеш политиците,то Витков е един добър избор!Гласувай за който си искаш,така поне ще знаеш,че си направил всичко възможно да спреш неприятния за теб политик да се докопа до парламента.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Rafa

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Rafa » 22 апр 2013 10:18

GOLEADOR написа:Рафа,депутата ще отиде да гласува за себе си и така ще си спечели имунитет благодарение на това,че ти не си участвал в изборите!По-добре си избери партия или човек на който вярваш и дай вота си за него.Пък и депутатския имунитет като повод за бойкот ми изглежда твърде дребнаво.Това просто не бива да те спира да гласуваш.

Не съм много съгласен с теб 8-) Така е,но на мен съвестта ще ми е чиста.А на теб :?: И защо да е по-добре да си избера някий ей така,само и амо да съм гласувал :? Разсъжденията са ти като за висшето образование :) Ще кандидатстваме на няколко места,пък където ни приемат.Ама това дали го искаме или не,дали ни харесва или не,дали го разбираме или не...важното е да вземем кетапа :) Аз лично от последните избори съм решил да не гласувам повече.И пак да ви попитам,кое е градивното в това да гласуваш???Защо си мислите,че с избори ще се промени нещо??? Какво се е променило в положителна насока за 23 години???Толкова ли нямаха време да променят изборния закон???От къде на къде гласът на един циганин,който не знае да чете и да говори български език ще е равен с този на един професор примерно???И изобщо защо циганите имат право да гласуват???За кого ще гласуват,след като не знаят да четат???има още много въпроси с много лесни отговори и решения,които хората за които ме агитираш да си дам гласа,не свършиха за 23 години,макар че всичко това може да се свърши за няколко месеца 8-) Да не ти говоря,че правата ми са нарушени и не искам да гласувам за хора,орязващи ми правата 8-) Аз съм пушач,да гласуват непушачите.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 22 апр 2013 10:20

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=69HGzlvHiQ8[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 апр 2013 10:24

GOLEADOR написа:Рафа,все ще намериш някой читав за когото да гласуваш.Ако искаш да накажеш политиците,то Витков е един добър избор!Гласувай за който си искаш,така поне ще знаеш,че си направил всичко възможно да спреш неприятния за теб политик да се докопа до парламента.

Приятелю,няма читави 8-) Като казвам "няма читави",имам предвид че като ти вземат гласа и влезнат в активната политика,стават съвсем други.Имам доста близки приятели,но имена не искам да коментирам.Разбери,че влезнат ли вътре,забравят за всичко и започват да гледат единствено личните и партийните интереси и политическите игри м/у партиите.С две думи започват да си делят баницата и изобщо не ги интересува за какво всъщност са там.И става въпрос за много големи пари,а ние тук нека си спорим и се караме,кой,какъв бил :) Парите нямат цвят,а политиците съвест :!:В този ред на мисли,от предпоследните парламентарни избори,съм спрял да гласувам и съм на изчкване.Нека първо управляващите да въведат работещи закони и практики,в полза на избирателите си и тогава да търсят гласове.Аз с кеф ще си дам гласа за работещи и търсещи положителна промяна хора.Иначе кучето си лае,а кервана си върви ;) И така е вече 23 години 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 апр 2013 10:37

Рафа,не си мисли,че всеки не си задава тези въпроси.Но сега има партии които се борят точно за това което искаш.Казваш,че който и да дойде на власт става част от системата и почва да дели баницата,но си мисля,че това е заради съдебната ни система.Ако съда бе осъдил Доган и му бяха конфискували парите заради аферата Цанков камък,или Шулева да бе на топло заради продажбата на ЕРП-тата,политиците ще се замислят преди да откраднат или извъртят поредната си далавера.Може би протестите трябваше да са пред българският съд,а не пред парламента.Трябва да има някаква промяна и сега това е възможно с тези избори.По-добре участвай в изборите и се опитай да промениш нещата чрез тях,защото другия начин са протести или революция.Избора си е твой.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 22 апр 2013 10:41

1. Според мен е пълна идиотщина да се гласува ПРОТИВ някой политик или партия. Гласува се ЗА.
2. Прочетох програмата на партията, която искам да подкрепя. Мисля, че това трябва да направят по-голямата част от гласоподавателите.
3. Не съм съгласен, че малцинствата в България определят кой печели. Вината за изборните резултати е на тези, които гласуват, но най-вече - на тези, които НЕ ГЛАСУВАТ. 70 процента от българите си стоят у дома по байганьовски обясняват, че всички са маскари. От другите 20 гласуват по инерция, а само десетина процента наистина отиват пред урните с някаква мисъл, за да подкрепят идея, реформи или кандидат.
4. Повечето хора гласуват с хладилника си, а не с разума. Бабите въобще не се сещат какво оставят на внуците като пускат дадена бюлетина, внуците - хеч не ги е еня за бабите им, а онези от средното поколение или се чудят какво да прилапат от власт или обясняват, че всички лапат и затова няма да гласуват. Еми не става така, нормално...
5. Хората смятат, че изборната стаичка са като букмейкърски пункт - залагаш и или печелиш, или губиш. Затова винаги трябва да гласуваш за тоя дето ще е първи, да не би да се минеш да си откъм губещите. Нищо подобно. Изборът е между идеи, които определят твоя и на околните живот за години, понякога и десетилетия напред. Ако хората не бяха гласували за Луканов 1990, днес България най-вероятно щеше да има стандарта на една Словакия, да речем. Но онези, които дадоха гласа си за бившия тоталитарен режим вместо за европеизацията на страната ни ОПРЕДЕЛИХА съдбата на поколения. Мнения всякакви, но всичките се опитват да замажат този провал на народа ни и да прехвърлят вината на други.
Последна промяна от phd на 22 апр 2013 10:57, променено общо 1 път.

wsxedcrfv

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот wsxedcrfv » 22 апр 2013 10:48

levskar_95 написа:За М.Кунева бих гласувал,защото от всички тя е най-интелигентна,възпитана и най-важното доказан човек в Европа ;)

тя е мишок който зароби България когато беше еврокомисар.
мадам ИЕС е за панделата,ти по добре когато има избори иди да береш сливи.

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 22 апр 2013 10:56

Правилния избор е само един - АТАКА!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 апр 2013 10:58

Аз се чудя как може да има будали, които още да гласуват за Герб? Не видяха ли цялата помия, която са направили? Не виждат ли че с всеки изминал ден им вадят по една кирлива риза и отново имат най-много симпатизанти...ама така е народа си заслужава това което е гласувал!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 апр 2013 11:06

durex написа:Аз се чудя как може да има будали, които още да гласуват за Герб? Не видяха ли цялата помия, която са направили? Не виждат ли че с всеки изминал ден им вадят по една кирлива риза и отново имат най-много симпатизанти...ама така е народа си заслужава това което е гласувал!

Ми явни има защо.Може би това е нещото заради което не смееш да кажеш за кого трябва да гласува народа за да не е "будала".

Върни се в “Архив”