Здравейте. Първо искам да кажа, че много ви уважавам и харесвам предаванията ви. Искам да попитам само, защо никой не иска да задълбае достатъчно, за да се видят първопричините за състоянието на футбола и държавата ни. Някой пробвал ли е досега да извади снимките на президентите на отборите от А група, да ги даде на психолог и да види как биха били професионално охарактеризирани. Изобщо цялата ситуация е доста жалка и цинична. Част от комунистическата пасмина, откраднала всичко, което можеше да се открадне се е впила във футбола, разиграва всякакви игрички и циркове, продава и купува мачове и съдии. Извадете ги тия хора, вижте как са започнали бизнеса си, откъде са парите им и дали единствения им печеливш бизнес не е с държавата и тогава ще можете да си отговорите на много въпроси, тогава ще се стигне до същината на проблема. Защото се в дъното на всички проблеми, а всичко останало е следствие - и съдийските грешки и слабите футболисти и пропадането на целия футбол. Защото същите тия парцали непрекъснато плашат, че ще спрат финансирането на собствените си фирми /каквито представляват футболните ни клубове/, собствеността върху които обикновено получават при изключително странни обстоятелства. Не си ли давате сметка, че тия хора се подиграват на всички нас, които все още страдаме за отборите си и се бием в гърдите кой е по-велик. /а всъщност вече по-скоро се присмиваме на противника ако е малко по-смешен от собствения ни отбор.
Май много се разписах, а едва ли някой ще обърне внимание на тия редове.
До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: До Томислав Русев
До кога Тодор Батков ще говори глупости и празни приказки и кога ще вземе сериозни мерки за случващото се в ЛЕВСКИ?Защо трябваше да се дава шанс на някакви директори да се правят на разбирачи при положение, че в цял свят има главен мениджър който носи цялата отговорност.С Гонзо се получи нещо такова, но той май е скаран с треньорската професия, а сега си личи, че и Илян не е по-добър.Копуват се недоразумения като Дани Младенов, Тодор Христов, Иво Иванов, Илия Юорданов, Тони калво и мн други.АЗ СИ ЗАЛАГАМ ГЛАВАТА ,че АКО БЯХА НАЛОЖЕНИ ВИКТОР ГЕНЕВ, САШО КИРОВ,ЦЕЦО ТОНЕВ, ОГНЯНОВ, ЧАВОРСКИ И ДРУГИ ЛЕВСКИ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е В ДРУГО ПОЛОЖЕНИЕ.Половината от селекцията е от Иво Тонев(директорче разбирач).Батков казва, че иска до 2014 да види отбор с изграден гръбнак от юноши, НО ТОВА С ТЕЗИ треньорчета които идват в Левски няма да стане.БАТКОВ ВЗЕМИ МЕРКИ.Отбора тактически е зле.Играят на принципа 3 паса 4 грешен.Освен Гаджев друг юноша няма.Поне сега идва едно поколени талантливи момчета като Вутов, Цоневи, Пламен Илиев, Стивън Петков,Стоичков.По-добре те отколкото туристи които си мислят, че в Левски е хубаво, защото могат да ходят по дискотеките на воля да си взимат парите без да им пука за отбора.Сега е момента да дойде добър тренер да изгради един гръбнак от юноши да запълни дупките с качествени трансфери.Само тогава ще видим Левски силен, защото традицията на отбора винаги е била в отбора звездите да са юноши оставящи сърцето си на терена във всеки мач защото знаят, че Левски е нещо много повече от футболен отбор ЛЕВСКИ Е НАЧИН НА ЖИВОТ!
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.
Томиславе, не ги разбираш тези неща
По повод днешното предаване и изводи на водещия на спортно шоу "Гонг" искам да изразя за пореден път възмущението си от безпочвената му критика.
Човек, ако го слуша, той уж говори умни неща, но всъщност не се замисля особено върху събитията.
Нека да стане той самият ръководител на клуба и да го видим колко може!
Човек, ако го слуша, той уж говори умни неща, но всъщност не се замисля особено върху събитията.
Нека да стане той самият ръководител на клуба и да го видим колко може!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Г-н. Русев,моля да обърнете сериозно внимание,на това че Ст. Спасов бе изхвърлен - обърнете внимание,а не отстранен за не определено време - за груби съдийски решения по време на мача Левски-Локо Сф. А след това,картоните които той е дал на мача не са отменени ! Така че хем уж не е прав,хем е ! Та моляви попитайте ГИ кой нареди изхвърлянето на съдята от съдийството,и с какво е той виновен,защото остава впечатлението че в БГ ако свириш според правилата на ФИФА те гонат от съдийството. Искам само да допълна,че гледах мача заедно с международен съдия,и той каза,че Ст. Спасов е свирил безпогрешно,като ми показа и нагледно в пеавилника на ФИФА,каде и как трябва да се отсъждат тези ситуации. Също и се оказа и друго,че въпросната комисия,която го изхвърли,не е гледала никакъв запис на положенията,тъй като,такъв не е имало,и след два дни като гледат записа,тези Мухи , виждат,че нямат и най-малко основание за изхвърлянето на Ст.Спасов,но те няма да го върнат,защото им бе наредено ! Питайте ги,кой им нареди? Моля ви!
- tzvetan_22
- Контакти:
Томе, коментирайте днес в предаването, защо официално наказанието на Михелич е 2 мача, а реално той е със спрени права за 3 мача!!! Моля ви, това е абсурдно!

Последните два дни не съм слушал, ама няма ли г-н Тонев да каже нещо повече за кампанията и пропагнадата срещу Левски напоследък в неговия умерен и безприсрастен стил? Не стига, че съдиите и нас режат с малоумни отсъждания ами разни селски отборчета ни клеветят, че ние сме били съдийски отбори.
Русев - безпристрастен и умерен стил ?!?!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Русев, синко, относно страничния на Левски - Литекс
Страничния е наказан задето не сигнализира първото полувреме за удар без топка на вашта звезда Карвалю срещу Илия Миланов. Стига си пускал кьорфишеци в общественото пространство, нека бъдем на първо място журналисти - каквито сте по професия, а???
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
а аз си мислих че спортно шоу ГОНГ е прекалено левскарско , а пък то в "Пред банята" по тв7 нещата били още по грозни
Според мен си вкарахте автогол с това предаване, сега по ГОНГ-а почти ви няма понеже се пестите за телевизията (личи си доста повярвай ми). Там с тоя тотален ****** индивид Б.Касабов се излагате. Преди в Гонга макар и двама на един за твоя отбор водихте забавни спорове и ми бяхте интересни , докато по тв7 нещата не се търпят (поне за червените фенове)

Според мен си вкарахте автогол с това предаване, сега по ГОНГ-а почти ви няма понеже се пестите за телевизията (личи си доста повярвай ми). Там с тоя тотален ****** индивид Б.Касабов се излагате. Преди в Гонга макар и двама на един за твоя отбор водихте забавни спорове и ми бяхте интересни , докато по тв7 нещата не се търпят (поне за червените фенове)

Томиславе, мълчиш гузно по темата как Миньор отнесе цели 2 мача лишаване от домакинство за някакъв ритник по полицай, а Левски за пречупените кръстове и боя с полицията - нищо, 0 мача лишаване от домакинство. Защо така, неудобна ли е темата, БФС май пак ви обслужи подобаващо ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.