Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- redhooligan
- Контакти:
Re: Левски рискува служебно отнемане на 3 точки
Вие добре ли сте бе. Някой издигнал плакат и само него трябва да накажат. Вие къде живеете бе. Всичко което правят феновете дали са 1-2-3 или 10 се следи и тогава клуба понася последсвтията. Нали затова се глобява клуба като се хвърлят бомбички,като има расизъм.Така,че наказание трябва да има ,макар че се съмнявам да е със отнемана на точки. Но от другата година ще ви видим като Боби перуката сдаде поста на БФС. Тогава няма да има кой да ви урежда съдии и т.н.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
iori написа:Най омразната публика в България, вечно някой ги провокира, вечно създават проблеми, а всичко това заради някакви к.етени. Гонг се доказа като най-тъпата и най-пристрастна медия.
Ами нормално много фенове на отбора различни хора различни идеали във всяко стадо има мърша ,вие като сте 5 човека публика какви проблеми да създадете.
Аре да запазим добрия тон ."БЕ" Грам възпитание нямаш се тая. Да ти приличам от екипа на Спортал да ти отговоря на въпросите? Пиши им на посочените контакти и им искай обяснение кфо си се разциврил тука .
[center]
[/center]

KoKu написа:@percival фен си на ?
Ако си на цска,не ти прави чест да обсъждаш цска или които и да е отбор в нашите раздели. Ако си фен на Ботев също въобще ако си фен на някои друг отбор освен Левски. Та на вас повечето мнение са ви от този раздел от колкото вашите :Д Мале е това се нарича хейтване ама здраво здраво.
@percival,ако говориш че на цска стадиона не може да се разруши в скоро време се лъжеш. Лиценза нещо пак ви куца. Парите на ТИГАН са свършили нямате финанси.Или поне така се изказват повечето ваши фенчета .Отборчето ви губи вие скачате срещу него и не ходите по мачовете. Докато отбора на Левски губи ние пак сме там и пак ги подкрепяме . Да по някой път и ние прекаляваме ама това вашето направо е престъпление да излезе най-добрия ви футболист на терена като смяна и вие да му правите маймунски намеци това си направо..... абе нямам думи. Се едно сега ние да почнем да правим така срещу Гари.......
А относноПич, темата я открих в общия форум на Гонг, но явно модераторите са преценили , че е за подфорум Левски.
Така , че айде бегай бързо да не закъснееш за рожденния ден......... на Адолф
Само да ти кажа че това което вие правите по секторите си е направо за затвор ( Ако си фен на ЦФКА) Аз ако съм на Боби на местото въобще нямаше да ви бавя за Б група след подигравките които му хвърлихте .
Само ЛЕВСКИ ...
Къде чете ,че ви обсъждам ? Казах ,че не вярвам да има наказание и по скоро Живков ще се върне на власт от колкото бфс да ви наложат наказанието според жалкият им правилник.Съдиите няма нужда да ги коментираме

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
grasiani написа:iori написа:Най омразната публика в България, вечно някой ги провокира, вечно създават проблеми, а всичко това заради някакви к.етени. Гонг се доказа като най-тъпата и най-пристрастна медия.
Ами нормално много фенове на отбора различни хора различни идеали във всяко стадо има мърша ,вие като сте 5 човека публика какви проблеми да създадете.
е това ако е оправдание

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Re: Литекс - Левски
Егати жалкия рев на комплексираните селяндури. Защо не сглобят видео за това как съдията цяло второ полувреме ги подкрепяше с фал за всяко докосване до наш играч и как плешивия боклук-съдия ни натика в наказателното?
- levski_4_life
- Контакти:
PFC Litex написа:Честита победа
Ако имам някакви претенции, то е към положението между Миланов и Ели, съдията в тази ситуация насра ли се не зная, но след това здраво обърна свирката за нас и всяко единоборство го свиреше за нас.
В защита без Бодура почнахме здраво да издишаме, а в нападение тези положения просто трябва да се вкарват, създаваш 10 ситуации и правиш само 1, вината е само и единствено наша.
Интересно ми е дали има задържане в тази ситуация и ако няма, защо не беше показан жълт картон на Миланов?
[rimg]http://prikachi.com/images/420/6103420M.jpg[/rimg]
Защото падна, след като настъпи топката, не го е направил умишлено с цел симулация. Иначе те поздравявам за точното мнение, а дузпата си беше 50/50.
- botevforever
- Контакти:
DrAvalanche написа:Металик Сопот по служебен път влязоха първо във В, после в Б, а след това в А група. Сега искат служебно да играят в ЕКТ.
А що ще правите зимъска, когано сняг по КТБ забръска?
Ало,"Витоша",мери си приказките."Ботев" никога не е бил закриван за разлика от отбора на ДС.И служебно възстановен.
П.П.Оня с мотиката вчера настигна ли те?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
AN71 написа:Така ти знаеш ли какво означават тези свастики вземи малко прочети за тях и тогава комплексаро пускай тъпите си теми![]()
Аз много добре знам, какво означават, както и траспаранта и отстрани нацисткото знаме, които сте вдигнали....Знам и идеята с която са използвани. А ти , като си толкова грамотен и некомплексиран ще ни "светнеш" ли нас какви са ?
Поздравления за рожденния ден на Ралка Левскарка, може би ...

Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
levski_4_life написа:PFC Litex написа:Честита победа
Ако имам някакви претенции, то е към положението между Миланов и Ели, съдията в тази ситуация насра ли се не зная, но след това здраво обърна свирката за нас и всяко единоборство го свиреше за нас.
В защита без Бодура почнахме здраво да издишаме, а в нападение тези положения просто трябва да се вкарват, създаваш 10 ситуации и правиш само 1, вината е само и единствено наша.
Интересно ми е дали има задържане в тази ситуация и ако няма, защо не беше показан жълт картон на Миланов?
[rimg]http://prikachi.com/images/420/6103420M.jpg[/rimg]
Защото падна, след като настъпи топката, не го е направил умишлено с цел симулация. Иначе те поздравявам за точното мнение, а дузпата си беше 50/50.
ако имаше нарушение ,то беше ИЗВЪН наказателното поле...Падането беше ВЪТРЕ.
А според мен имаше, защото Ели му дишаше във врата.

[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]