metodito написа:Еми щом ние "семкаджиите" продължаваме да сме неактивни, ясно е, че тъпаците ще господстват на Герена! Да си фен на "Левски" и да си расист, нацист, психар, и всякаъв тип ограничен мозък...не знам. Но може би наистина имаме вина и тези, които не сме на Герена... А за подобен транспарант трябва да изнамерят въпросните лица и да не им позволят да стъпват на мач на "Левски". Остави, че не знаят кой е Левски - простено им е - еничари са! - ми те не знаят и "Левски" какво е!!!

Хората са различни. Това, че 20 човека са почели някакъв рожден ден, не означава, че всичките 1500 са такива. А и никъде не е споменато чий е този рожден ден. Единственият проблем е свастиката, която, като гледам снимките, може да се търси лична отговорност от човека с нея. Стига сте раздухвали излишно нещата, голяма работа станало!
Хайде кажи ми, че като фен на този отбор не ти е обидно да виждаш подобни келемета? Те обиждат теб и мен. Не клуба. Той е нещо много над тях...
Абсолютно си прав. Обаче полицаите вместо да подслушват наляво и надясно. Да се заемат и да ги изловят ея със свастиките и да ги осъдят. Толкова ли е трудна. Такава фотографска техника има сега, че двама фотографи ще покрият целия стадион. Но понеже всички тези които се наричат фенове а мач не гледат се чувства безнаказани си правят каквото си искат. На тях за "Левски" и за България изобщо не им пука. Ако ще 10 пъти да ни накажат без публика те пак ще си правят тяхното. И какво излиза, че трябва да има саморазправа с тези уроди за да може да се ходи на мач.
Смятам, че е задължително Левски да е без публика следващия мач и дано да е само 1 мач. Казвам го независимо, че съм фен на Левски. Това не са фенове това провокатори, които или са много тъпи или някой им плаща за да го правят.