Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Срам

Мнениеот джони » 20 апр 2013 21:54

groti написа:
Tribune East 1912 написа:Изображение

Бфс дано този път (както никога досега) си спазят правилниците и накажат подобаващо отбора нарушител.

пп - извадката е от диспицлинарния правилник на бфс за настоящия сезон.

Нали виждаш кое е задължителното наказание? Глоба.А,кой и как третира едно нарушение,като сериозно някой има ли инфо? Защото,те и цска щяха да наказват за маймунските звуци срещу Сисе,ама нещо се размина. Иначе по темата ще кажа само едно : жалко за великата някога агитка на Левски.

има инфо по напред в темата,как за далеч по малко провинение през 2008 бфс отнема 3 точки

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 20 апр 2013 21:55

Teo написа:
THE G.A.M.E написа:
Синьо сърце написа:докарайте съдия отвън, та да останете в 20 минута с 9 човека и да ви съдерем гащите от бой!

Абсурд да се навият за чужд рефер ...
Та тях още ги тресе "продажната свирка" Флайшер ... :lol:

Срещу ''ДРУГИТЕ НАЧИНИ'' нищо не можеш да направиш, който и да дойде да свири, пак ще сте с 14 човека.

Викаш и Клатенбърг да дойде, нъцки :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 20 апр 2013 21:56

Отнеха три точки на Ботев заради расизъм
Светослав Табаков / 17 септември 2008 20:14 Размер на шрифта: T- | T | T+
Отнеха три точки на Ботев заради расизъм
Футболен клуб Ботев е първият български клуб наказан с отнемане на три точки от актива заради расизъм. Освен това „канарчетата” са глобени с 37500 лева и следващия си домакински мач ще играят без публика.

Наказанието е заради провинения в мач от 2-я кръг между Левски и Ботев и е станало след сезиране на Дисциплинарната комисия от комисията УЕФА – Fare и КОС при БФС придружен с убедителен доказателствен материал.

Строгата санкция е заради издигане на плакат с дискриминационно съдържание от публиката на Ботев на основание чл. 37, ал. 2., т. 2. както и на основание на чл. 37., ал.2., т. 4.

По този начин отборът на Ботев става с -1 точка и е на последно място в класирането на А група.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=56603

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 апр 2013 21:57

samatoranaga написа:Феновете на Ботев нарочно правиха такива простотии за да наказват клуба с глоби и да се махне Христолов. Трите точки са ви в кърпа вързани отменени и едно 40000 глоба. Въпросът е, че след Сараево сте за голямо наказание и със сигурност ще се намерят хора, които да сезират и УЕФА след като тук всеки мач ви подпират брутално и безцеремонно и даже левскарите не харесват това което се случва.

ще ги изхвърлят от евротурнирите
1palq4o1 написа:
костенурк написа:Кви сиви моито дете

Tи сериозно ли ме питаш???
Защото,ако е сериозно си с яко раздвоение на личността!!!До преди 10 дни беше редовен списвач в теми за извънземните високи,ниски сиви,рептили и разбира се техния КОРАБ МАЙКА в орбита някъде около луната!!!!

Бегаи пиши в темата за сивите и кораба маика моито дете :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 20 апр 2013 21:57

Шишета хвърчат - нищо, чист гол се отменя...
Тая бутилка можеше да разбие главата на Силва ако го беше улучила, добре че падна до него.
Левски бил подпиран?!?!?!
Марш, бе!!!

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 20 апр 2013 22:00

Понеже червените пак пищят от съдията, нека коментират колко пъти не беше отсъден фаул срещу футболисти на Левски през второто полувреме. Нека да е някой разумен от тях, а не такива като Тео.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 апр 2013 22:01

джони написа:има инфо по напред в темата,как за далеч по малко провинение през 2008 бфс отнема 3 точки

Аз не казвам малко ли е провинението или не. Питам кой и как решава кое е сериозно и кое несериозно провинение. Така са писани тия закони,че всеки по-сериозен адвокат (без Градев де :lol: ) може да ги оспори. Иначе винаги съм бил против тия простотии. Особено на днешния ден. Нямам думи
110 години любов!

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 20 апр 2013 22:02

necessarypain написа:Тука що се прибирам аз от тоя мач, бях на абсолютно цялата случка..бях и потърпевш от помаците и ...сега като чета писанията на прасетата...искам да ви кажа, че чух от най-дейния циганин "тука нема левски цска..квито боклуци идват тука ше им ебем майката"...и...някак си ми стана тъпо, че пишат такива глупости, щото някой път и вие ще го ядете, ама там нема бой, да знаете...тва не е дерби там :) 250 говеда срещу 500 селяни с пръчки, секири, брадви, камъни и т.н...просто....нямам думи аз...това е малко по-зле от перник за мен...

Май преживяхте вашата "Сребреница" :)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 апр 2013 22:04

След сараево уефата ако разбере за тия свастики гаранция ще ви одреже главата.Молете се да не разбира :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

4i4oman4o
Контакти:

Мнениеот 4i4oman4o » 20 апр 2013 22:04

metodito написа:Еми щом ние "семкаджиите" продължаваме да сме неактивни, ясно е, че тъпаците ще господстват на Герена! Да си фен на "Левски" и да си расист, нацист, психар, и всякаъв тип ограничен мозък...не знам. Но може би наистина имаме вина и тези, които не сме на Герена... А за подобен транспарант трябва да изнамерят въпросните лица и да не им позволят да стъпват на мач на "Левски". Остави, че не знаят кой е Левски - простено им е - еничари са! - ми те не знаят и "Левски" какво е!!! :evil:
Хората са различни. Това, че 20 човека са почели някакъв рожден ден, не означава, че всичките 1500 са такива. А и никъде не е споменато чий е този рожден ден. Единственият проблем е свастиката, която, като гледам снимките, може да се търси лична отговорност от човека с нея. Стига сте раздухвали излишно нещата, голяма работа станало!

Хайде кажи ми, че като фен на този отбор не ти е обидно да виждаш подобни келемета? Те обиждат теб и мен. Не клуба. Той е нещо много над тях...

Абсолютно си прав. Обаче полицаите вместо да подслушват наляво и надясно. Да се заемат и да ги изловят ея със свастиките и да ги осъдят. Толкова ли е трудна. Такава фотографска техника има сега, че двама фотографи ще покрият целия стадион. Но понеже всички тези които се наричат фенове а мач не гледат се чувства безнаказани си правят каквото си искат. На тях за "Левски" и за България изобщо не им пука. Ако ще 10 пъти да ни накажат без публика те пак ще си правят тяхното. И какво излиза, че трябва да има саморазправа с тези уроди за да може да се ходи на мач.
Смятам, че е задължително Левски да е без публика следващия мач и дано да е само 1 мач. Казвам го независимо, че съм фен на Левски. Това не са фенове това провокатори, които или са много тъпи или някой им плаща за да го правят. :evil:

Върни се в “Архив”