Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Срам
Простотията граници няма. Друг коментар по темата е просто излишен
Re: Литекс - Левски
Колко жалки сме....... 90% от коментарите са за съдии, а срещата беше интересна. Ама що да не си плюем
ПП Между другото...... предполага се, че повечето гледат и мачове от други първенства
Не сте ли гледали дербита от Англия? Литекс са надиграли ЛЕВСКИ, ама на друга игра! ЛЕВСКИ игра толкова слабо в защита, а те не можаха да вкарат гол от игра. Това е посредствено представяне! Те са същата трагедия като нас в защита, но ние им вкарахме два, а бяха опропастени поне две отлични възможности за контри, които е редно да се вкарват. ЛЕВСКИ не трябва да играе като катун и да пропуска 3-4 чисти голови положения. Най-малкото контрите трябва да завършват с удар. Треньорът направи супер смяна на полувремето и с нея си спечели мача. Йовов мина напред и вкара гол. Старокин вкара енергия в средата на терена и ги блокирахме да си цъкат около центъра. И все още не знам, защо хора пускаха прогнози от сорта на 3/4-0/1
През Есента ги бихме горе/долу в подобна като игрово развитие среща, но тогава звездата им вкара хубав гол. Бтв аз видях Силва да печели високи топки. Не знам, защо има коментари на различни потребители, които пишат "една топка не е взел". Игра добре. Дузпи всеки пропуска. За голът на Литекс носи вина, но ЛЕВСКИ играе зонова защита! Той дали има 5 поредни мача като титуляр, ама тук от месеци разбирачите са го разкрили. Ще се изкефа на макс да станем шампиони с негов гол и да видя какви оправдания ще се пишат. Ясно е, че поне до края на този сезон Силва ще играе за ЛЕВСКИ! Не виждам, защо е този негативизъм към него
Днес направихме важна стъпка, но за да има стойност трябва да бием до края на сезона!

ПП Между другото...... предполага се, че повечето гледат и мачове от други първенства

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
1936 написа:1242 написа:
Няма как да се сезира Уефа , без първо да се "сезира" БФС, а това няма как да стане да се тръгне срещу Левски или цска преди изборите, просто правила на УЕФА са да се дава национален суверинитет при вземането на такива решения, така че колкото и писма да се пишат ефект няма да има. Трябва да си решим проблема сами. Точно както са направили хората на 20 април 1876!!!
Грешиш и то много. В случая става въпрос за нещо независещо от БФС и ако ти като частно лице сезираш УЕФА ще реагират по най-строгият начин. Точно затова единственото, което може да ги спаси е сурово наказание от БФС на местно ниво, което да замаже гафа иначе ако разберат, че е безнаказано ще се самосезират и ще изгорим на национално ниво, защото вече сме с предупреждение и висим дето се вика. От есента действат други правила в УЕФА относно такива прояви и националният ти суверенитет не важи. Левски между другото са с последно предупреждение заради скандиранията с босненците и тогава се разминаха на косъм ако не знаете (нещо, което журналистите в България не раздухаха или аз поне не го прочетох) и сега тези прояви могат да ги изхвърлят за дълго в Европа. Най лошото ще е ако заради Левски изгорят всички отбори. Всичко зависи от БФС. Явно и журналисти и БФС се опитаха да го скрият, но лайното се размириса и от БФС зависи доколко ще се омажем.
Тва е че след сараево са с последно предупреждение уефата разбере ли ще им резнат главата.Срещу босненците беха писали нещо за сребреница тва са деградирали до последния.Които знае как да праща на уефа тук са безнаказани
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
ХАХАХ, наглостта продължава
Феновете на Ботев, от които пропищя цяла България, които са наказвани за подобно нещо, се скъсват да пишат тук
И червените да не останат назад, се пробват да бъдат моралисти, след като цяла България знае какви индивиди имат в агитката
Не, честно, егати лицемерието братче!

Феновете на Ботев, от които пропищя цяла България, които са наказвани за подобно нещо, се скъсват да пишат тук

Не, честно, егати лицемерието братче!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Tribune East 1912 написа:
Бфс дано този път (както никога досега) си спазят правилниците и накажат подобаващо отбора нарушител.
пп - извадката е от диспицлинарния правилник на бфс за настоящия сезон.
Нали виждаш кое е задължителното наказание? Глоба.А,кой и как третира едно нарушение,като сериозно някой има ли инфо? Защото,те и цска щяха да наказват за маймунските звуци срещу Сисе,ама нещо се размина. Иначе по темата ще кажа само едно : жалко за великата някога агитка на Левски.
110 години любов!
Извинявам се предварително ако греша но :
Защо в GONG.bg не е отразена новината?
-
- Контакти:
Тука що се прибирам аз от тоя мач, бях на абсолютно цялата случка..бях и потърпевш от помаците и ...сега като чета писанията на прасетата...искам да ви кажа, че чух от най-дейния циганин "тука нема левски цска..квито боклуци идват тука ше им ебем майката"...и...някак си ми стана тъпо, че пишат такива глупости, щото някой път и вие ще го ядете, ама там нема бой, да знаете...тва не е дерби там
250 говеда срещу 500 селяни с пръчки, секири, брадви, камъни и т.н...просто....нямам думи аз...това е малко по-зле от перник за мен...

- Captain Stottlemeyer
nts_76 написа:Извинявам се предварително ако греша но :
Питай Ники Александров.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Синьо сърце
- Контакти:
Като сезираш УЕФА, оттам ще кажат, че има кадри и снимки и полицията да си свърши работата и да санкционира нарушителите! Заради една свастика , от един човек, няма как да стане! Но вие си пробвайте де, жалки душици, дето пророкувахте 5-0 за Литекс, а сега гледате като попикани! Лека нощ и сладки сънища!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
Феновете на Ботев нарочно правиха такива простотии за да наказват клуба с глоби и да се махне Христолов. Трите точки са ви в кърпа вързани отменени и едно 40000 глоба. Въпросът е, че след Сараево сте за голямо наказание и със сигурност ще се намерят хора, които да сезират и УЕФА след като тук всеки мач ви подпират брутално и безцеремонно и даже левскарите не харесват това което се случва.