Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Литекс - Левски
sandi74 написа:Трудно е да се играе 11 срещу 14.
ужасно трудно е, при това като гости в ловеч, но ние сме левски и победихме!
whack написа:Браво! Аплодисменти! Бийте си ,ставайте шампиони минете пред ЦСКА по титли станете най-голямото страшилище В БЪЛГАРИЯ...Ами ако някой ден децата ви имат повече мозък от вас? Какво ще им обяснявате? Същите глупости,както в момента?...
Не ни занимавай с вашите проблеми.това ,че вие имате такива деца и нищо не можете да им обясните, не го проектирай в бъдещето при нас.защото ние имаме бъдеще , а вие -не.

-
- Контакти:
Morgause написа:Тия па, идва ред на ЦСКА. Само късмета и съдиите ви спасиха днеска, за пореден път обедихте България, че сте отбора на властта. Смешници!
27-ми идва и нема да ви се верва!!!!
Не си Обядвал приятел..

А за 27...Ми след това ще видим,може пък вече да сме се уредили със съдия(или Оредили,ако по ви харесва).
- Red thunderstorm
Бекъма написа:На кюрда няма ли кой да му обясни,че Литекс играят добре защото децата са научени от треньорите в академията.Да не си преписва чужди заслуги.Знаем му успехите като треньор.Между впрочем вече се вижда резултата от работата му,втора поредна загуба.Не става само с тичане,трябва и акъл а тшфлека няма достатъчно и за себе си.Сменяйте го и догодина ще мачкате.
Добре че Кольо Митов е бил из холандските академии, че е научил на нещо Родригес, нали смешко?
sandi74 написа:Трудно е да се играе 11 срещу 14.
Ти къде ги видя 11.Аз още вчера писах,че ще играем девет човека +едногърба камила +дърво на върха на атаката.И пак победихме.
СПУКАНОГЪРНЕ
levskifenka написа:Morgause написа:Тия па, идва ред на ЦСКА. Само късмета и съдиите ви спасиха днеска, за пореден път обедихте България, че сте отбора на властта. Смешници!
27-ми идва и нема да ви се верва!!!!
Не си Обядвал приятел..Малко правописа...Иначе се Убедихме пак,че нещата в Левски не са розови...Вечно когато потръгне и поведем-допускаме веднага гол.Слаба защита,липса на концентрация на моменти..А ако сега не беше фатално,срещу Сараево ,например,беше..
Не мога да коментирам обективно съдийството,но мисля,че нямаше големи грешки..В другите мачове грешките бяха и в двете посоки,затова не знам..Надявам се силно нещата да не стават по този начин,така биха били без стойност..
А за 27...Ми след това ще видим,може пък вече да сме се уредили със съдия(или Оредили,ако по ви харесва).
Много сме Обедителни...
Кой каза "наздраве"!?
- blue magic
- Контакти:
Red thunderstorm написа:Бекъма написа:На кюрда няма ли кой да му обясни,че Литекс играят добре защото децата са научени от треньорите в академията.Да не си преписва чужди заслуги.Знаем му успехите като треньор.Между впрочем вече се вижда резултата от работата му,втора поредна загуба.Не става само с тичане,трябва и акъл а тшфлека няма достатъчно и за себе си.Сменяйте го и догодина ще мачкате.
Добре че Кольо Митов е бил из холандските академии, че е научил на нещо Родригес, нали смешко?
А кой според теб оцени таланта му и го привлече в ЛЕВСКИ? Но що не си вземете харманлийското светило за ваш треньор като толкова го хвалите?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Иначе много жалко за момчето от Литекс, което падна много лошо на ръката си. Гледката не беше за хора със слаби сърца. Дано бързо се оправи.
-
- Контакти:
гиговото недоразумение пада като домакин засега, между другото, очертава се добър ден за футбола в бг, според мен това трябва да е третата цел тази година, след титла и купа, ако можем да поизхвърлим и малко от сганта обсебила изпълкома на "синьото" бфс (гигов, тим), да поритат в б групата, дори и да е за сметка на етър-сливен