Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За и Против-Гонзо в игра?
Твърдо "против".
Re: Новия Поп Кръстьо
knk написа:edna mnogo dobra statija v Meridia Mach: http://www.meridianmatch.bg/?catid=1&id=33259
Kym Batkov ne triabva da ima nikakva toleratnost, triabava da se pritiska maksimalno i po vsiakakyv nachin dokato razbere che ostavaneto mu v Levski shte mu donese samo negativi ( za syjalenie i na kluba syshto )
пиши на КИРИЛИЦА

vonzo написа:Mi minalata godina vsi4ki golove samo ili pobedni ili mnogo vajni neznam koi vkarva sega vajni golove .... a da se6tam se Hristo Iovov i Sedrik . Tova e polojenieto Gonzo se vra6ta iska li vi ili ne toi ne se vra6ta da gazi. Ne mu mislete vie a 4orbarite
ПИШИ НА КИРИЛИЦА

- UltraBlue.
- Контакти:
Няма смисъл от такива глупави въпроси.. ясно е че в момента с тези нападатели нищо не става Гонзо и на 40 да е пак ще е по-добре от Ортега и Христов на куп....
Г.Иванов ще ви дърпа на долу вече и като играч и като ръководител.
Бъдещето е в младите.
Бъдещето е в младите.
-
Не мога да разбера защо се говори въобще за схеми ? Според мен, гонзо след тази тежка контузия, не би паснал на никаква схема. Той не е на 25 г. та да го чакаме, да си върне форма, игрова практика.....и т.н. ! Категорично против съм, негово завръщане на терена....освен това ще е и опасно и за здравето му ! Просто няма да бъде същият Гонзо какъвто го знаем.....дори няма да бъде Гонзо и от миналият сезон, когато ни извади в някои мачове.
А що се отнася до схеми......разберете го, Левски не играе 4-3-3 , а 4-2-3-1 !
За да се играе 4-3-3 трябва действително да са трима нападатели.....повтарям 3 нападатели, а не крила ! Вижте Барса, те играят истинско 4-3-3 като Анри и Меси откровено не са крила, а отстоят на 4-5 метра в ляво и дясно от Ибрахимович. Това е реалното 4-3-3 .......а Ние си играем с две крила заковани на тъча, и с един нападател в центъра.....наистина това вече е демоде !
Та за Гонзо.....аз лично смятам, че ще е грешка връщането му на терена.....предпочитам да започне да се дава шанс на хора като, Боян Табаков и Сашо Киров.....защо не и Мариян Огнянов ( има ръст за център нападател и не мога да разбера защо го мъчат като халф ) ? !
А що се отнася до схеми......разберете го, Левски не играе 4-3-3 , а 4-2-3-1 !
За да се играе 4-3-3 трябва действително да са трима нападатели.....повтарям 3 нападатели, а не крила ! Вижте Барса, те играят истинско 4-3-3 като Анри и Меси откровено не са крила, а отстоят на 4-5 метра в ляво и дясно от Ибрахимович. Това е реалното 4-3-3 .......а Ние си играем с две крила заковани на тъча, и с един нападател в центъра.....наистина това вече е демоде !
Та за Гонзо.....аз лично смятам, че ще е грешка връщането му на терена.....предпочитам да започне да се дава шанс на хора като, Боян Табаков и Сашо Киров.....защо не и Мариян Огнянов ( има ръст за център нападател и не мога да разбера защо го мъчат като халф ) ? !
-
Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа
bigbonusprize написа:Не виждам защо се притеснявате от Черноморец. Според мен мачът е ясен. Ще ги бием с два гола!
При нормални обстоятелства това ще е най малкото с което ще се оттърват бургазлии.....но в момента обстановката в Левски за съжеление не е нормална !
И все пак ще проявя малко оптимизъм......мисля че, няма да загубим предстоящите ни два мача с Черноморец и Лацио !
твърдо против!Гонзо е доказал много пъти че гори за отбора но вече трябва да се подмладява.ДАИТЕ ПЪТ НА ЮНОШИТЕ!!!!!!!!
- edmon_dantes
- Контакти:
Аз също съм против завръщането на Гонзо на терена. Крайно време е да се купи качествен нападател още зимата...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

ЗА, не с две ръце, а ако трябва ще откъсна няколко и с тях ще гласувам за! Абе момчета, кой от тия сега играе като Гонзо? Кой се раздава толкова? Миналия сезон кой вкара важните голове? Кой ни вадеше от калта? Кой насра чорбата и с маска излезе да ги набие по канчето колкото Господ му даде? Тоя Лошо Христов ли е ще го замести? С гейските си анемични удари и смотани отигравания???! Или мангалчето Ортега? Без Гонзо сме за никъде! А на оптимистите, които си мислят, че ще се купи класен нападател... може, а от къде пари? От Рубин ли?
С тая разлика, че и без четиримата, но с Гонзо в игра отборът щеше да изглежда по съвсем различен начин! На какви млади ще се даде път??? НА КОЙ? Пълни глупости! Като се правите толкова на разбирачи, е вижте го чичко ви Фърги, Македа всеки мач ли е титуляр? И моля, не давайте примери с Арсенал, защото звучи безумно! Да, трябва да се дава път на младите, но не и да се разчита само на тях, подмладяването на отбора се прави плавно и най-вече с млади играчи, които имат нужните качества! Не може изведнъж да излезеш с някви деца, които не знаят къде са!!! Гонзо трябва да играе в Левски до колкото може и докогато сам прецени! Тоя човек какво ли не игра, вие ми говорите, че на схеми не пасвал!!! ОПОРЕН ХАЛФ ИГРА БЕ! Много бързо забравяте какво може! Да ви питам, ако не станем шампиони в България, как ще играем в ШЛ за където тръбите, че не ставал? Нали трябва да се спечелят срещите от вътрешното първенство, преди да си мислим за каквото и да било в Европа!!! Е сега като зимуваме на 4-5 място ще ви питам за каква Европа говорите. АМАН! Важното е, че Той ще се върне и пак ще ни измъкне и пак ще докаже на всички, защо е толкова ценен! Пък вие си говорете каквото искате.....

С тая разлика, че и без четиримата, но с Гонзо в игра отборът щеше да изглежда по съвсем различен начин! На какви млади ще се даде път??? НА КОЙ? Пълни глупости! Като се правите толкова на разбирачи, е вижте го чичко ви Фърги, Македа всеки мач ли е титуляр? И моля, не давайте примери с Арсенал, защото звучи безумно! Да, трябва да се дава път на младите, но не и да се разчита само на тях, подмладяването на отбора се прави плавно и най-вече с млади играчи, които имат нужните качества! Не може изведнъж да излезеш с някви деца, които не знаят къде са!!! Гонзо трябва да играе в Левски до колкото може и докогато сам прецени! Тоя човек какво ли не игра, вие ми говорите, че на схеми не пасвал!!! ОПОРЕН ХАЛФ ИГРА БЕ! Много бързо забравяте какво може! Да ви питам, ако не станем шампиони в България, как ще играем в ШЛ за където тръбите, че не ставал? Нали трябва да се спечелят срещите от вътрешното първенство, преди да си мислим за каквото и да било в Европа!!! Е сега като зимуваме на 4-5 място ще ви питам за каква Европа говорите. АМАН! Важното е, че Той ще се върне и пак ще ни измъкне и пак ще докаже на всички, защо е толкова ценен! Пък вие си говорете каквото искате.....

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"