Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

лъв
Контакти:

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот лъв » 25 сеп 2009 20:12

как къде е Баткоff? Брои парите в сейфа на една банка! :twisted:

Потребителски аватар
santiliana

Re: Пародия на общото събрание на ПФК Левски!

Мнениеот santiliana » 25 сеп 2009 20:14

На един от иначе големите плакати по време на мачовете на ЛЮБИМИЯ НИ ЛЕВСКИ пише: "Без битка няма победа!". Няма ли кой- дали председател на нац. фенклуб, дали някоя синя футболна легенда (Ники, Наско,Емо Спасов), дали известен "син" общественик- няма значение от това- но да каже ден, час, място на събиране и ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ. С помощта на сини журналисти (наши момчета) като Томето, Вальо, Жаклин, Асен Спиридонов и още техни колеги да се разпространи това да стигне до ушите на левскарите в цяла България, и повярвайте ми, гарантирам, че ще има едно голямо СИНЬО МОРЕ на отпор срещу безумията на Батков.Та това синьо море преди 12 години събори цяло правителство, та един комсомолски секретар ли ще му се опре?! И за финал искам да попитам "невинно": Абе, момчета, а къде ги сега тези иначе големи демократи и борци за свобода- левскарите Евгени Бакърджиев, Георги Марков, Кирил Маричков, Стефан Димитров, Вили Кавалджиев, Карадочев (брата на Богдана) и още много други.Които си спомням преди време "флиртуваха" със синята публика, когато трябваше да се сваля червено правителство?!
САМО ЛЕВСКИ!
ДА ИЗЧИСТИМ ЛЕВСКИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОТРЕПКИ
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 25 сеп 2009 20:21

Ако Сираков ,Ники,Емо или който и да било инициират подобно нещо ще бъдат ВЕДНАГА ОБВИНЕНИ ,ЧЕ СА ВРАГОВЕ НА "ЛЕВСКИ", че тровят атмосферата и т.н. То и без нищо Баткоff си мие ръцете все с някой друг! А като Грънчаров излезе на улицата да покаже,че му е обидно от Баткоff,ела и ми се обади!Казвайте ние да инициираме нещо,поне едно открито писмо да има в медиите , в което да кажем СТИГА НА БЕЗУМИЯТА В "ЛЕВСКИ"!!!!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 25 сеп 2009 20:26

Няма друг играч на БЪЛГАРСКИ клуб, класиран на по-предна позиция.

Знам че няма за теб друг.

За всеки случай погледни кой е на първите осем места през 1994 г.
Това са обикновенни факти.
А ти самия си продължавай с романа "Ид..от",дано класиката ти покаже нещо свястно.
Успех амиго!

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 25 сеп 2009 20:55

Чакам само някой да призове за бунт и веднага тръгвам.
Баткоff вън

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 сеп 2009 20:57

Надявам се още утре на мача в Ловеч да има "сигнал" за това...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 сеп 2009 20:58

Този баш Батков много ми прилича на Лупи. Онзи ден из ден все повтаряше: "Аз не съм виновен - други са виновни"

yav77
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот yav77 » 25 сеп 2009 21:05

Доста сте поспорили по теми, които са малко в различна посока от моята. Мисълта ми беше за лицемерието на бай Ганьо и грандиозните му изказвания за ПФК "Левски" АД /надявам се да е правилно изписано, за да няма спорове/. До преди няколко месеца ги говореше едни големи..... Сега му се присъниха 5 млн. евро и откачи - няма гордост, няма обединител... намери се и паричен измерител. Ха-ха-ха! Що за човек е собственик на ПФК "Левски" АД? Какво достойнство има и какви претенции? Г-н "национален обединител" дори не се появи на общото събрание! Какъв обединител, какъв отбор на народа? Всичко си е търговия, пари и интереси. Идеалите отдавна са умрели.

P.S. Между другото, съм привърженик на ЦСКА. С моя любим клуб се случиха толкова неприятни неща извън терена, които го дърпаха назад... Исках да ви чуя мнението, защото доста подигравки отнесохме. Желая успех на бай Ганьо и свитата му от Каишковци! Г-н "национален обединител" дори не се появи на общото събрание!Много тежки години ви чакат!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 сеп 2009 21:07

Поздравам батков с този хит малко позабравен,но явно трябва да си го припомним
http://www.vbox7.com/play:f82850f8

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Пародия!

Мнениеот Deliba6 » 25 сеп 2009 21:24

ivo1964 написа:Знам, че ви боли, но това е родната БГ-действителност. Ние бяхме вече на този филм. Дано не го гледаме пак. Знам, че Левски има страхотна публика - изключвам "говедата". Както и ние - без "прасетата". Затова съм убеден, че ще се справите с проблема. Пожелавам ви го и знам, че ще е така! Защото (това го говоря вече не си спомням от кога...) без единия отбор - няма и другия. Ако единият започне да пропада, другият изобщо не се замисля да го последва. Когата чергата на комшията гори, не се радвай, защото може да ти пламне къщата - май нещо такова беше. И да не забравяме най-важното: Батков и Лупи ги има, защото има Левски и ЦСКА. А тези отбори ги има, защото имат мнооооого фенове. Следователно, без нас нито Батков, нито Лупи биха могли да си разиграват коня. Но след като много от феновете се отъждествяват с агитките на Дучета и Гугутки, то и алчните собственици ще се е*бават с нас. Апропо: Лупи го споменавам все още, защото ни е оставил едно такова голяааамо ... и мирзливо. Ако Батков си тръгне, и при вас ще е така. Дано да е в по-малки размери, защото иска ми се вече да гледам футбол, а не да чета данъчни отчети и ревизионни актове.

Благодаря, ivo1964!!! Много силни и точни думи! "Левски" и ЦСКА действително са като скачени съдове в българският футбол - когато се изпразва от съдържание единият клуб, няма начин да не се изпразва от съдържание и другият... В днешното комерсиализирано и брутално общество човек има нужда точно от такива противници - спортсмени, които не те ритат, когато си се намерил на земята, а те изчакват да се изправиш, за да си равностоен в двубоя!!! :geek:
Лъв и ти си хванал чувствата и мислите, които ме "напъват" от едно известно време относно любимият ми "Левски"!... Както Христос е изгонил търговците от храма, така и ние трябва да изхвърлим търгаша, който е присвоил нашият храм - "Левски"!!! От сума време в тоя форум съм си дал мнението за Батков и сума ти време се намираха някакви криворазбрали неосъзнали се левскари, които го защитаваха /а мене ме изкарваха едва ли не провокатор/!... Сега виждам, че някои от тях също почнаха да влизат в час, ама кво от това?!... Тоя гьон сурат май само дървото ще го оправи!!! :evil:
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ! :!: :!: :!:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”