Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Пародия!

Мнениеот acmilan » 25 сеп 2009 19:44

Пичове,не се обиждайте,но сами сте си виновни до голяма степен за това,което се случва в клуба ви.Не мога да си обясня как отбор с толкова много привърженици се води по акъла на шепа наркомани и платени фенове,които пребиват всеки,който изрази мнение по даден въпрос!Поне такива неща чета във форума на гонг,а аз в други не влизам.Как можахте да псувате един левскар от дете като Кокала и то по най-бруталния и просташки начин,а сега се примирявате с този комуняга Борат и не можете да организирате един протест,даже в последната година се случи нещо,което не бях виждал никога,а аз гледам футбол вече 13-14 години-феновете на ЦСКА бяха повече в последните три дербита и ви надвикаха!Вие си знаете проблемите,но на мен ми е неприятно това,което се случва с вас,защото баща ми е левскар и го виждам какво му е.Знам,че няма да се съгласите с мен,но вземете пример от червените фенове,които като не са доволни от нещо го казват и правят нещо по въпроса,пък макар и да не са прави често пъти.Ние в Стара Загора преживяхме ерата на брадатата маймуна и донякъде имахме принос в изгонването му,вие имате по-голям ресурс и не го правите,не знам,ваша си работа...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 25 сеп 2009 19:48

acmilan много си прав.
Баткоff вън

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 25 сеп 2009 19:52

stg333 написа:
bergkamp написа:
Свобода_или_смърт написа:Ние сме силни само да говорим, да псуваме, да си седим в къщи, да пием ракия и най-много да набием жената......българина за революции и възстания не става.....А що се отнася до фен клубовете и ултрасите - явно и те не стават....нали Батков си избра Гугутката и плаща на София Запад......

А-а-а ,става за революции и възстания Българина,но вие деца неставате за нищо...В този смисъл,дали сте Българи ?... :geek:

абе кога пък България е ставала за въстания точно никога

Възстанието на Ивайло, Априлското възстание...второто е получило широк отзвук в Европа

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 25 сеп 2009 19:54

Аз не тръгвам да защитавам Батков ама няма друг затова е той.Във едно от мненията прочетох защо отбора като е бил водач не сме плюели по Батков.Днеска във интервюто на Лъчо Танев е казано всичко,откакто тоя кумеца на Батков почна да се меси във делата на Левски всичко тръгна на долу дотогава Сираков си беше там и всико си беше добре,помним за сафарито на Наско преди мачовете със Тампере.След това съм убеден че точно този Заберски накара да се изгонят Наско и Мъри.За мене главния виновник е Заберски който е кумец на Батков.Само едно ми е чудно как все още Батков продължава да му вярва на тоя Заберски.
НЕ ЗАЩИТАВАМ БАТКОВ.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: Пародия на общото събрание на ПФК Левски!

Мнениеот alexpk » 25 сеп 2009 19:59

Не стига,че станахме за смях с Рубингеит,а сега ставаме за смях с мълчанието.Трябва ли да чакаме ТБ да ни съсипе тотално за да се дигнем?
Баткоff вън

Потребителски аватар
lider
Контакти:

Мнениеот lider » 25 сеп 2009 19:59

ultra_blue написа:
liverpul11 написа:А кои ви е казал че иска да купува лефски,аз лично не бих си купил отбор с прозвище ЕВРОИДИОТ
Ама си тъп като гадулка ... Даже и името на любимия ти Ливърпул не си исписал правилно ,смотаняк !!! Не се мешай където не ти е работата .

А по темата и аз да си кажа мнението - потресен съм от случващото се и най-вече това ,че никой не дава обеснение и никой не поема отговорност ... За фенклубовете ни съм с крайно критично мнение - неможе най-големите глупаци и идиоти да са стюарди ,да дават пример на другите как трябва да се държат обикновенните фенове и да следят за безредици . Точно те са в основата на сбиването в сектора ни на последния мач (видях го със собствените си очи), другото което ми направи лошо впечатление е един "тип" и една кифла , които разнасяха една кошница пълна с кроасани и сандвичи и едвали не задължаваха малките фенчета да си закупят (незнам с надценка за печалба сигурно ) ! Просто съм отвратен от случващото се в моя сектор .
Ей сега Гонзо каза,че поемал отговорност за случващото се в Левски.И тебе кво те топли това,олекнали ти?Сигурно не.Много интересно е в България,изтъпанчва се някой ,казва "поемам отговорноста" и край на мача.Не само във футбола а навсякъде е така.Не мога само да разбера позицията на Гонзо-за пари ли ламти или нещо друго,не знам.Но да участва във целият този фарс е под достойнството на един футболист който е легенда за феновете.Да гледаш безучастно как потъва отборът ти и да прикирва гафовете на батков!ми Не мога да го разбера.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 25 сеп 2009 20:02

bergkamp, априлското възстание да те питам кой град въстана колко места

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 25 сеп 2009 20:04

Агент до агента ,насядали и плюнчат устни как всички пречат на "левски" да се изяви в ИСТИНСКАТА СИ СВЕТЛИНА! Всички пречат, изпълком,медии,феновете,медиите,всички! Баткоff бил ВЪЗПРЕПЯТСТВАН да присъства !! Баждеков ходил да дава обяснение по разследващите органи, идентифицирали измамниците!!! Абе хора,бе-ако има една бала пари в някакъв сейф, проверяват на кой се води сейфа и готово! какво толкова му е сложното!!! Просто чакат да отмине времето,нещата да се потулят,да се размият и така... Чухме Гонзо,че след зимата вече той ще е отговорен за това кой ще се взима да играе в "Левски",досега отговорността се била прехвърляла между трима-четирима човека! Ще поживеем,ще видим и на Гонзо работата! Дай Боже да успее! Отрекоха продажба на 30 процента от клуба,както и отчетоха 2 милиона и кусур загуби! Не чухме да се каже пари за селекция дали ще има при това положение!
"Господин Баткоff" излезе горката света вода ненапита,Христо Друмев щеше да се разплаче за малко от жал за него!
Отвращението и погнусата от всички насъбрали се там е пълна и тотална!
За един човек,който махнаха по най-долния начин една добра думичка не казаха,нито една!!! Нито за Стоилов,нито за Сираков,нито за Боримиров,нито за Кокала- всички като са били в тоя отбор пък как нищо хубаво ли не донесоха!Само свиват устните сега и се оправдват все с предишните! На Гонзо изглежда му се струва,че утре като го натирят и него и ще му кажат "благодарим ти много за това,което даде,ама идва следващия"! Няма да стане,Гонзо! В тоя клуб на ръководни постове са се наместили едни долни мижитурки и слъчногледи и се въртят накъдето грее слънцето и толкова! Журналята също!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ОТНЕМЕ ДНИТЕ , В КОИТО ПЪТУВАХМЕ ПО ЕВРОПА И ПЕЕХМЕ ВЪВ ВЕРОНА И УДИНЕ, В МАРСИЛИЯ,В МОСКВА, В БАРСЕЛОНА, В ЛОНДОН.. Искат да забравим, лъжат,обещават чудеса и накрая пак обиди и лъжи,лъжи и обиди!
Никой не е вечен никъде,ама как един не напусна любимия ни клуб по норамлен начин, да му стиснат ръката и да му кажат,виж ,ние имаме други виждания на нещата ,но сме ти благодарни за усилията,за нервите, за всичко,което даде!
Няма ,братче...Докато се снимаш по света е хубаво,после все едно не е било...
Няма да се оправим! По тоя начин няма да стане! Който е дошъл с интриги, лъжи, прецаквания,тайно,подмолно-такъв си и остава...
Няма да имаме късмет да видим един сериозен човек,с тежест, за собственик на "Левски"! Като излезе да говори, всички да мълчат и да го слушат,а не да се подхилват на другата страна! Включително и клакьорните му журналисти!
Вчера 50-60 фенове и пълна мъгла,не може да се чуе какво става вътре,камери не се допускат,ЗАЩО!
Ами за да може Машиниста да си кара влака както си иска, да говори каквото му е угодно и така до безкрай...
...ИЗЛЪГАНИЯТ ЛЪЖЕЦ ЩЕ СИ ЛЪЖЕ,НЕГО ЩЕ ГО ЛЪЖАТ...

Изпуснах да спомена и изказаната благодарност и отношението към Руси Гочев,Ники Илиев, Шпайдела...
Гнусна работа... Жалка работа....

BlueSky
Контакти:

Мнениеот BlueSky » 25 сеп 2009 20:06

ivo1964 написа:Знам, че ви боли, но това е родната БГ-действителност. Ние бяхме вече на този филм. Дано не го гледаме пак. Знам, че Левски има страхотна публика - изключвам "говедата". Както и ние - без "прасетата". Затова съм убеден, че ще се справите с проблема. Пожелавам ви го и знам, че ще е така! Защото (това го говоря вече не си спомням от кога...) без единия отбор - няма и другия. Ако единият започне да пропада, другият изобщо не се замисля да го последва. Когата чергата на комшията гори, не се радвай, защото може да ти пламне къщата - май нещо такова беше. И да не забравяме най-важното: Батков и Лупи ги има, защото има Левски и ЦСКА. А тези отбори ги има, защото имат мнооооого фенове. Следователно, без нас нито Батков, нито Лупи биха могли да си разиграват коня. Но след като много от феновете се отъждествяват с агитките на Дучета и Гугутки, то и алчните собственици ще се е*бават с нас. Апропо: Лупи го споменавам все още, защото ни е оставил едно такова голяааамо ... и мирзливо. Ако Батков си тръгне, и при вас ще е така. Дано да е в по-малки размери, защото иска ми се вече да гледам футбол, а не да чета данъчни отчети и ревизионни актове.

+1
Evala!
Da si jiv i zdrav... samo taka mojem da izlezem ot blatoto. Zaedno. Pyk posle neka si poddyrjame otborite pak.

лъв
Контакти:

Re: Изказване на Л. Танев пред ***

Мнениеот лъв » 25 сеп 2009 20:09

Ама това,което чухме беше ,че Баткоff е уговорил условията клуб-клуб и оставало мениджърите да прегледат личните условия на играчите! Е с кой ги е уговорил условията клуб-клуб,Баткоff като с президента на Рубин е нямало връзка! Сега имало чувал пари в някакъв сейф,чакаме да видим в кой ден точно ще има някакво развитие на нещата!!!! :evil:

Върни се в “Архив”