Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пародия!
Свободен Левски! 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Бойко Борисов и Батков договорили стадион "Раковски".
Пичове, нали сте наясно, че инвестицията в някакъв играч (дори и в най-добрия възможен), който във всеки един момент може да окуцее, да се травмира или просто да изпадне в "кензис" и да спре да играе като хората, е много по-рискова, отколкото инвестицията в недвижимост, особено стадион, особено пък на такова място, като ст. Раковски.
Така че, ако се договорят как да делкат печалбата в следващите десетилетия, докато е на концесия, ще го продадат на секундата. Досега проблемът беше явно, че нямаше как да си разделят бъдещата печалба от него.
Така че, ако се договорят как да делкат печалбата в следващите десетилетия, докато е на концесия, ще го продадат на секундата. Досега проблемът беше явно, че нямаше как да си разделят бъдещата печалба от него.
santiliana написа:Само така може да бъде окачествено днешното общо събрание на ПФК Левски АД.След историчесото унижение на любимия ни отбор от страна на алчния му "собственик" нищо повече не може да се каже освен "Бог да го прости отбора ни!". Да, силни са тези думи, но за съжаление това е истината.Видя се, че нямаме никаква публика, дори агитка, защото, ако имахме - този индивид щеше да не знае къде се намира. Но се разбра, че на този свят всичко е пари и дори любовта към отбора се оказа "платена". Жално и болно е това, което става, защото навсякъде другаде, при подобен случай, президента- навлякъл такъв срам за привържениците на даден отбор, ще бъде разпънат на кръст и прогонен на часа от управлението му.За пример мога да дам Сърбия, Румъния, Гърция и т.н. Все страни от нашата черга, но с фенове решени на всичко да бранят честта на любимия си тим.Но не и левскарите. Къде са сега тези "ултраси", дето се бият в гърдите, че Левски е чест за тях и т.н.? Само празни приказки. Дори и чорбарите ни бягат със светлинни години в това отношение, защото я си припомнете миналата година как щяха да линчуват Лупи.Това е истинската любов към отбора ти- ако трябва ще се биеш и ще отстояваш поруганата му чест.Това е отбора на нашите деди, бащи и братя, а ние се оставяме някакви бездарници да ни промиват мозъците и да ни казват, че едва ли не те нямали вина.А кой е виновен, бе, мама му стара?! Баба ми от Бусманци ли?! Виновен е Тодор Батков и няма да спра да го казвам.Докато този човек има и капка влияние в Левски ще затъваме все повече и повече.Вече нищо не е както преди.Промени се идеологията и моралните ценности на любимия ни отбор.Само нов президент и ръководно тяло може да върне Левски към нормален живот и да събуди любовта в "заспалите" му привърженици.
БАТКОВ- ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
+1
Re: Бойко Борисов и Батков договорили стадион "Раковски".
Абе вие за парите не се тревожете. Баткоф в момента има толкова много пари от нашите участие в Евротурнири и всякакви подобни, че не 1, а 3 стадиона може да построи сигурно.. 

mitko_r написа:И кво да направим....аз 20млн. евро нямам, иначе бих си го купил.....!!!
яз имам да ти дам....

"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски
Поредната глупост. Това е сигурно толкова истина, колкото беше и трансфера на Дарко в цска.. 

Интересно какво се разбира под НЕПАРОДИЯ
Re: Изказване на Л. Танев пред ***
Изказването на Танев е пред 7 дни спорт, не пред Балона. Няма сериозен човек, който да се изкаже пред тях
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Re: Левски е национална гордост
8-ми в класацията на Франс футбол
Да,осми звучи гордо!
За головете няма какво да се пише,не е бил нито най-добрия,нито най-известния български футболист.
Футболист на България, някои са били много пъти.Те трябва да се пишат.
Не ти харесва истината,злоба било,ами тя истината е истина,и изобщо не ме засега дали я харесват феновете.
Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 25 сеп 2009 18:57, променено общо 1 път.
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Re: Левски е национална гордост
tprodanov написа: то си е негово и не ангажира Апостола по никакъв начин.
Да бе,клубът от Подуене бил "национален обединител",това е просто арогантнто.
роди само твърде болен мозък
Да,нали Т.Батков е син по душа.