Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот alexpk » 25 сеп 2009 16:11

Аз съм за мирен натиск в рамките на закона,НО ТРЯБВА ДА ИМА НАТИСК.Защото излиза,че след срещата с 60 фена цялата публика стои зад него.Някой ще каже ли кой е този Гугутката.
Баткоff вън

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 25 сеп 2009 16:12

Въпроса бе защо когато казва Левски добавя "национален обединител",вижда се че в случая говори за Подуенския клуб.
КАКТО ВЕЧЕ ТИ НАПИСАХ(преди 1 ч. и 20 м.) няма такова нещо(в никоя страна по света,макар че и други страни си имат своите "апостоли") като клуб "национален обединител",такъв национален обединител се явява Васил Кунчев!

Не четеш,и питаш по 5 пъти едно и също,при условие че ти е обяснено!
Защо така бе амиго?
Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 25 сеп 2009 16:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 25 сеп 2009 16:12

tprodanov написа:1. Виждал ли си някога плакат на Васил Иванов, преаранжиран с екип на отбора Левски, както гнусотията при вас?
2. Виждал ли си някога син фен да говори, че Васил Иванов ако беше жив, щеше да бъде фен на отбора с неговото име?
3. Армията неква частна собственост ли стана, та точно ти ще ми казваш, че не ме интересува кой мазен индиец, или орк ше се кичи с нейното име? При това с частица за собственост и принадлежност в името, а не както при нас като знак на уважение?

1. Виждал съм и то доста пъти . Отделно , единственият аргумент в претенциите им са "специалност" е че носят името на Апостола, обичат да се кичат с чужда слава.
2. Има такава песничка , тя както и Левски с екипа на ЦСКА е отговор на точка 1 .
3. Мазният индиец никога не е притежавал нещо с име Българска Армия .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
rbs

Re: Изказване на Л. Танев пред ***

Мнениеот rbs » 25 сеп 2009 16:13

кви трансфери бе пи4ове-това си е абсолутно пране на пари.4орни и неговото протеже баи ганио това правиат.всеки трансфер от и в подуене е то4но това.родоп4анина какво се прави на о6типана мома.знае вс закони в БГ.за6титава вс богати хора у нас.тои е за прокуратурата,коиато на момента требва да се самосезира.то не биаха купуване и продаване на ма4ове и титли и кво ли не о6те.може би и последните ма4ове от евро похода на отбора даса били нагласени заради залози.наи ло6ото е 4е гонг се опита да прикрие далаверата,като скри информациата,коиато по рано бе6е публикувана.определено е бил оказан натиск варху малкото останали необективни/синее6ти/ журналисти,които пове4е са фенове ,отколкото обективни и безпристрастни журналисти.изтеглете в4ера6ното предаване на канал-3.главниа редактор на 7-дни спорт и диков казаха много на тази тема.надиавам се 4е нема замесени от гонг все пак :?: :?: :?: :o
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

tprodanov
Контакти:

Re: Изказване на Л. Танев пред ***

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 16:16

Честно, това не мога да го прочета, стигнах до пране на пари, ама то е ясно, батков пере кинти. Не колкото на армията, но все пак доволно много. Но натам не моа да продължа, познанията ми по древни езици са дотук.

daffy
Контакти:

Re: Бойко Борисов и Батков договорили стадион "Раковски".

Мнениеот daffy » 25 сеп 2009 16:18

Само не пише за кого колко са договорили :)

Свобода_или_смърт

Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски

Мнениеот Свобода_или_смърт » 25 сеп 2009 16:19

Да им помогнем!!! Хичо доказа, че за Левски не става. Поне не след като пробите в Арсенал му размътиха главата. Повече няма какво да го чакаме. Да дават пари и да го взимат!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 16:22

1. Като си виждал нещо такова аранжирано - дай насам да го видя, щото аз съвсем честно не съм. Затова ме втрещява червения парцал върху Апостола.
2. Не разбрах за песничката, но ако визираш - Апостола е нашия баща - да, Апостола спокойно минава за баща на тази нация в новата й история, щото като махнеш революционните идеи, огромно количество литература, възприятия и морален напредък след робството са вдъхновени от делото му.
3. Мазния индиец, че притежаваше си е факт. Но който и да е, дали ше е той, дали ше е лупи, кво е значението, къде е правото да има клуб НА армията?

А ти амиго, още веднъж се напъни - дали е вярно или не вярно мнението на батков, то си е негово и не ангажира Апостола по никакъв начин. Тоя извод - щом не е верно, значи става въпрос за Апостола може да го роди само твърде болен мозък. :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 16:23

Как с мирен натиск ще му промениш манталитета? Ще държиш плакати и той ще се трогне? наивно ми се струва, не знам, ти как мислиш?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски

Мнениеот soilwork » 25 сеп 2009 16:32

Вие го смазахте на Герена-нищо чудно да възроди кариерата си в ЦСКА.Не е лош вариант за подсилване през зимата-зависи кога му изтича договора иначе Любо,като нищо го взима.

Върни се в “Архив”