Николай Митов - Фен Тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Николай Митов - Фен Тема
За по-младите левскари: Ники Митов беше голмайстор на юношите ни, веднага след поколението на Йотов, Донков, Здравков и Попов. Беше пратен в Хебър за обиграване веднага след навършването на 18 години и след година се завърна в Левски, но това съвпадна с изграждането на един от най-силните ни отбори за който повечето от вас са чели, предполагам. Наско Сираков се завърна от чужбина и заедно с виртуоза Пламен Гетов, новопривлечения ИЛ. Илиев, Боримиров, Стоилов, Ники Тодоров и др. бяха много по-силни от противниците си в България, но за младия Митов нямаше място в отбора и след 2-3 години на резервната скамейка, той си тръгна. 

Знам каква е темата, но все пак бих искал да ви цитирам нещо от "Блиц", което е от снощи. И така цитирам:"Слух на “Герена”: Грозни поема “Левски”
Украинецът фаворит за поста, сменя временния треньор Николай Митов"
-
- Контакти:
levskarin написа:Знам каква е темата, но все пак бих искал да ви цитирам нещо от "Блиц", което е от снощи. И така цитирам:"Слух на “Герена”: Грозни поема “Левски”
Тоя Грозни е свършил с тая професия, пък и визитката му не е впечатлявваща-нищо не е печелил като трофеи

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Направи ми добро впечатление, че пускаше вчера юноши за повече минути, за да трупат опит, което ми хареса!

Левски завинаги в моето сърце![
- Виктор 1914
- Контакти:
Теньорът на Левски защити българските специалисти
Теньорът на Левски защити българските специалисти и погна Йешич и Грозни
Наставникът на Левски Николай Митов защити своите колеги от България. Той се изказа язвително по адрес на двама чужди специалисти – Миодраг Йешич и Вячеслав Грозни.
„В България има уникални треньори като от по-старото време Георги Василев, следващото поколение - Станимир Стоилов, Димитър Димитров, Стойчо Младенов, Емил Велев и Велислав Вуцов. В нашата треньорска школа ни създават отлични условия за работа и обучение, не го казвам за да се подмазвам, тъй като съм си взел изпитите и имам лиценз. Йешич е готов винаги да даде пресконференция, тук в България, нищо, че ЦСКА си има треньор, ако някой от нас отиде в Сърбия и направи такова нещо, ще го изгонят с камъни. Приятели ми казаха, че Грозни бил готов да въведе диктатура в Левски, сигурно тръгва с танкове насам. Вероятно има много треньори, които искат да водят Левски, но в момента аз съм треньор на Левски“.
Източник: http://www.gong.bg
ПП: Браво на Ники Митов, показа и доказа, че е перде и че казва каквото мисли.
Наставникът на Левски Николай Митов защити своите колеги от България. Той се изказа язвително по адрес на двама чужди специалисти – Миодраг Йешич и Вячеслав Грозни.
„В България има уникални треньори като от по-старото време Георги Василев, следващото поколение - Станимир Стоилов, Димитър Димитров, Стойчо Младенов, Емил Велев и Велислав Вуцов. В нашата треньорска школа ни създават отлични условия за работа и обучение, не го казвам за да се подмазвам, тъй като съм си взел изпитите и имам лиценз. Йешич е готов винаги да даде пресконференция, тук в България, нищо, че ЦСКА си има треньор, ако някой от нас отиде в Сърбия и направи такова нещо, ще го изгонят с камъни. Приятели ми казаха, че Грозни бил готов да въведе диктатура в Левски, сигурно тръгва с танкове насам. Вероятно има много треньори, които искат да водят Левски, но в момента аз съм треньор на Левски“.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Re: Теньорът на Левски защити българските специалисти
Всеки временен новобрацен ги казва тези глупости , все едно да беше направил тема " Днес има облаци " .
Re: Теньорът на Левски защити българските специалисти
След края на сезона да идва истински треньор.
На мен пък ми харесва, че е отракан. Футболистите трябва да усещат, че имат пред себе си твърд характер.
А и на това дередже, на което сме в момента това дали треньора ни е грамотен тактически и дали си разбира от професията от тази гледна точка няма да е решаващо. За тия мачове, които остават, за да ги вземем и най-вече да покажем някакво желание за игра и раздаване, ни трябва амбициозен и твърд треньор. Както беше Кокала едно време.
За после ще видим.
А и на това дередже, на което сме в момента това дали треньора ни е грамотен тактически и дали си разбира от професията от тази гледна точка няма да е решаващо. За тия мачове, които остават, за да ги вземем и най-вече да покажем някакво желание за игра и раздаване, ни трябва амбициозен и твърд треньор. Както беше Кокала едно време.
За после ще видим.
Виктор 1914 написа:Теньорът на Левски защити българските специалисти и погна Йешич и Грозни
Евала!

Левски завинаги в моето сърце![
Ми то аман от отракани и некадърни... Отракан е щото би Локото... нема значение как, дали ше е отракан след 2-3 седмици или ще мрънка за съдии, късмет и контузии... Да идва Грозни да ги отрака футболистите, а не само отракани треньори докато се оакат!
И как изобщо е възможно, да се омаловажава работата на треньора?!? Треньора е 60-70% от един отбор! Разбира се че е важно да е тактически грамотен и да си разбира от работата, не за тия мачове дето идват а за всеки мач! Дали играеш срещу свинете или срещу последния няма значение, всичко идва от треньора.
И как изобщо е възможно, да се омаловажава работата на треньора?!? Треньора е 60-70% от един отбор! Разбира се че е важно да е тактически грамотен и да си разбира от работата, не за тия мачове дето идват а за всеки мач! Дали играеш срещу свинете или срещу последния няма значение, всичко идва от треньора.