Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот sedem_!_dva » 25 сеп 2009 13:02

alexpk написа:Гледах пресконференцията.Само баламосване и прах в очите.Баткоff се скри като мишок. Изпрати някакъв пълномощник който е никой.Време е истинските фенове,а не платените и удобните да се вдигнем.

Къде ше се дигаш па ти бе, кво ще правиш ? Ще сваляш Батков ли ? Промените ще стават с времето и то много скоро ще почнат... Стига говорихте глупости за платени и удобни фенове, ако толкова ти беше зор, да беше отишъл вчера на срещата с Батков и да го питаш каквото искаш, никой нямаше да ти забрани да влизаш или да задаваш въпроси...но не може и не трябва да става като положението в Ботев насила, мислете малко преди да пишете... :roll:
NON MOLLARE MAI

tprodanov
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 13:04

daffy написа:
tprodanov написа:За това няма вина нито гугъла, нито отбора Левски. А отбора е кръстен на него, това му е името. Юридическата му форма не е от такова значение, за да бъде нужна при изписването.

все пак не са едно и също... или бъркам?! принципно съм съгласен да се изпуска добавката "АД", но задължително при уточнението "ПФК"

за гугъл - наистина не е виновна търсачката. просто е олицетворение на най- лошото, съпътстващо футбола- подмяна на ценности и липса на морал

Мисля, че просто се чудиш за какво да пишеш. Ти лично, някога имал ли си съмнение за кое става въпрос, та имаш нужда от допълнително уточнение?

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот alexpk » 25 сеп 2009 13:05

Значи да търпим ТБ да съсипва ЛЕВСКИ.
Баткоff вън

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

Re: Прогноза - излизане от "казана"

Мнениеот JiJekov » 25 сеп 2009 13:09

За да излезем от " казана" на първо място е незабавното отстраняване на педераста Батков това долно комунистическо изчадие от векия и обичан от нас футболен клуб ЛЕВСКИ. Президент трябва да бъде Наско Сираков със всичките си хубави и лоши черти, Изпълнителен директор- Павел Панов, Старши треньор- Николай Илиев. Хора живеещи непрекъснато с Левски дали много за отбора. Необходимо е налагане и на юноши в отбора а не тоя смешко Боратков да приказва само за няакви планове. Доведе си протежето Достанич който не е постигнал нищо като футболист камо ли като тренер. Нека последваме примера на привържениците на Ботев- бойкот на мачовете докато Батков и сие не си тръгнат. Мръсният педал не стига че ни изложи пред цял свят а днес имаше и наглоста да не отиде на общото събране е ако това не е наглост незнам.
[b]БАТКОВ АКО НАИСТИНА МИЛЕЕШ ЗА ЛЕВСКИ ПРИКАНВАМЕТЕ НАПУСНИ ДОБРОВОЛНО И ОСВОБОДИ ОТБОРА НА НАРОДА ОТ ТВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ!!!!![/b]
САМО ЛЕВСИ ОЛЕ!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 13:10

daffy написа:Васил Иванов Кунчев- Левски наистина е нацинолна гордост!

най- малкото е проява на лош вкус да не се изговаря или изписва цялото име ПФК "Левски" АД, когато става въпрос за футболния отбор. в противен случай човек, незапознат с българската история, може да остане с впечатлението, че Васил Иванов Кунчев- Левски не е национален герой, а продавач на женския пазар, който се чуди как да отнесе по- малко бой и псувни.

много е неприятно да напишеш в Google "Левски" и на първо място да ти излиза сайт с футболна топка... замислете се...

А, едно допълнение. Ново изречение започва с главна буква, не знам дали знаеш. Но всъщност може би си прав. Червената сган изкриви българската история, потъпка граматиката ни с русизми и безсмислени езикови промени до такава степен, че... Между другото, това да не е партийно решение? :mrgreen:

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 25 сеп 2009 13:12

В темичката става дума за една карикатура наречена Тодор Батков ,по-известен като бай Ганьо , използва святото име на Апостола като лична изтривалка . Това ни връща на главната тема че има стойности които са национални и не трябва да се крадат . Когато подуянци започнат да виждат по-далече от собственият си нос , ще разберат че Левски и Ботев просто трябва да бъдат оставени на пиедестала на историята , където им е мястото. :idea:
Последна промяна от kolokolo на 25 сеп 2009 13:28, променено общо 1 път.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 сеп 2009 13:16

:mrgreen:

С риск да си навлека гнева на всички левскари ще си позволя да ги посъветвам да успокоят малко топката ! Чета от дни все по-остри и по-крайни мнения ...
Ако наистина си обичате отбора не ескалирайте повече напрежението в любимия клуб !
Знам, боли ви от загубите и отпадането на "Левски" от ШЛ, но с това не идва края на света !
КРИЗИ ИМА И В НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ В СВЕТА ! Вижте един "Реал-Мадрид" колко години агонизираше въпреки, че купуваше най-скъпите и добри играчи в света ...
Отпаднахте от "Дебрецен", но унгарците са изключително качествен отбор и го доказаха още на първия мач в Ливърпул ...
ЦСКА ви победиха, но дълги години вие ги тероризирахте кaто ги биехте при всяко дерби ... Сега е време и те да ви побеждават ! В ЦСКА Любо Пенев работи изключително професионално, а и "Титан" са супер мощна фирма за българските стандарти ...
Не правете трагедии ! Футболът затова е хубава игра, защото не може само един да печели, колкото и да ви се иска това да е винаги "Левски" ...
Ще се оправите - не истеризирайте положението ! Всеки може да сгреши включително и Батков ...
Скоро всичко ще си дойде на място ! Все пак, това е "ЛЕВСКИ" :!:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 13:19

kolokolo написа:В темичката става думя за една карикатура наречена Тодор Батков ,по-известен като бай Ганьо , използва святото име на Апостола като лична изтривалка . Това ни връща на главната тема че има стойности които са национални и не трябва да се крадат . Когато подуянци започнат да виждат по-далече от собственият си нос , ще разберат че Левски и Ботев просто трябва да бъдат оставени на пиедестала на историята , където им е мястото. :idea:

"Думята", сельо, не е вече само за Баткoff. Червената сган и техните синове и внуци днес имат навика да дават мнение по въпроси, които не им влизат в работата. Да решават човешки съдби все едно решават каква ще им е гарнитурата към пържолата. Вече ги няма, еййй. Аз не казвам, че цска е абсурдно име за български отбор, понеже не вие феновете сте решили така. Гледай си работата и не мисли за Левски. Той не би искал да го правиш!

daffy
Контакти:

Мнениеот daffy » 25 сеп 2009 13:24

dromihait написа:Смях!
Пич, наясно ли си как работи Google? Нормално е търсачката да изкарва в началото името на (П)ФК "Левски", защото първо препраща към най- често срещаните и употребявани варианти. Колко пъти годишно в пресата се пише за Васил Иванов Кунчев? Може би два- покрай 18 юли и 19 февруари. Не се изказвай неподготвен, моля те!

точно за това ти говоря- ако съм турист и се чудя за какво се поднасят венци на 19.02 поглеждам в гугъл, и решавам, че е фалирал отбора :lol: тъпо, а?

metodito написа:
daffy написа:Васил Иванов Кунчев- Левски наистина е нацинолна гордост!

най- малкото е проява на лош вкус да не се изговаря или изписва цялото име ПФК "Левски" АД, когато става въпрос за футболния отбор. в противен случай човек, незапознат с българската история, може да остане с впечатлението, че Васил Иванов Кунчев- Левски не е национален герой, а продавач на женския пазар, който се чуди как да отнесе по- малко бой и псувни.

много е неприятно да напишеш в Google "Левски" и на първо място да ти излиза сайт с футболна топка... замислете се...

Оле човек, айде не разпрявай простотии. Най-малкото привърженик на червените може да говори за българска история. Ти чуваш ли се?! Когато пиша името на любимия си отбор го слагам в кавички и това не е подробност, а задължение. Ако си видял някой да не го прави, то той най-вероятно е неграмотник. Разбери, че ние не приличаме на франци, германци, ингилизи. Българите са нещо съвсем различно по манталитет, душевност, народопсихология, култура. Има някои неща при нас, които нито един историк не може да им намери логическо обяснение. Освен нас така са унгарците и баските. Нямаме аналог. Такаче не си пъни мозъка с въпроси на които доста начетени хора не са успели да дадат отговор.

първо: защо реши, че съм привърженик на чеврените
второ: изписването на отбора без поне кавички е до толкова често срещано явление, че не си спомням кога за последно съм го видял в кавички. дори и в сайта с топката името на отбора се пише без кавички
трето: нямам против отбора да носи името на национален герой- просто трябва ЯВНО да се разграничават

постовете ми не са заяждане. просто ми писна да чета как Левски бил излъган, преметнат, бит, унижен и какво ли още не, му да се вменяват качества като слаб характер, липса на морал, безотговорност, алчност... (справка- 90 % от статиите и постовете за клуба през последната седмица)

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот gorg » 25 сеп 2009 13:30

THE G.A.M.E написа:На този етап......като имаме на предвид психическото състояние на отбора......трудно ще бием ! Но някак си не ми се вярва......а и не искам да вярвам, че ще допуснем четвърта поредна загуба ! Така че според мен.....за съжеление > 1 : 1 !
А ако нашите ме изненадат с една хубава победа......ще е едно добро предястие, преди основното - Лацио !

Ти с Радко да си видял хубав мач на ЛЕВСКИ?! Аз не! Е след последните събития и този треньор едва ли ще ме изненада с победа!:(

Върни се в “Архив”