Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fichango
Контакти:

Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски

Мнениеот Fichango » 25 сеп 2009 11:31

Хичо не става, ама пък представете си какво ще стане на Герена

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот Бижутера » 25 сеп 2009 11:44

gorg написа:Абе дано бием, че иначе много изоставаме в класирането! Паднем ли сега май ще се борим за квота в евротурнирите!

е ако не бием става страшно...4 поредни загуби става вече прекалено много :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2009 11:47

:lol: :lol: :lol: Спрете се бе ! Няма как да стане в момента подобно нещо.....трудно ще се осъществи какъвто и да е трансфер по посока вечен съперник и от двете страни !
Иначе за мен Хичо, продължава да си има най комплексните качества от бъгарските атакуващи футболисти.....друг е въпроса, защо зацикли така ?
Мисля си, не трябвали да му се смени позицията.....примерно да играе зад нападателите ? Според мен ще е един ренесанс за него.....има перфектните качества за тази позиция.....а и няма да му се налага да центрира :lol: От друга стърана има хубав удар от разстояние, има и бързина и техника, да нахлува на скорост в пеналта.....би било добре наистина да го пробват.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Прогноза - излизане от "казана"

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 11:53

Паднахме в един черен и тъмен казан. Може би падаме от две години в него. Може би по-малко, може би повече. Но сега почнахме да усещаме по-реално. Най-вече заради формата на Гонзо през изминалия сезон и умението на Кокала да надъхва играчите. Какви са ви прогнозите, за измъкване от ситуацията като време?
Моите очаквания са, че през следващите две години Батков няма да се махне. Една проста причина е, че парите от тазгодишната кампания в Европа пристигат другото лято. Достанич ще остане треньор до зимата и отбора ще е зле. Най-вече морално. Футболисти като Бардон, Зе Соареш, Рабех, Тасевски и Христов няма да играят за "Левски" напролет. Така че това е песимистичния и единствен вариант, който виждам пред отбора ако събитията продължат своя ход.

Измъкване от ситуацията: след най-малко година.

И то при някои условности. Разбира се историята не е линеен процес и може да се случи нещо извънредно, но все пак чудесата съм забелязал нас не ни спохождат. И да не казва някой сега "черногледец" или "пил ли си си хапчетата?", понеже този въпрос ми бе зададен след като отворих тема "Започна се" след назначаването на Ратко. Еми то бе започнало.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Прогноза - излизане от "казана"

Мнениеот Levski 1914 » 25 сеп 2009 11:58

Толкова...падаме от около две години в казана. Май сме сигнали дъното...или да се надяваме, че сме го стигнали и по-лошо от това не може. Аз съм на друго мнение...
Ако се намери купувач за Левски (човек, който е готов да инвестира не малко пари в нови футболисти и най-важното - в нов треньор) и отборът бъде продаден на пролет ситуацията ще бъде съвсем различна. Поне за мен за по-бързо изплуване от дъното е нужна радикална промяна!
Ако я караме по старому:
Измъкване от ситуацията: след най-малко година.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2009 11:59

На този етап......като имаме на предвид психическото състояние на отбора......трудно ще бием ! Но някак си не ми се вярва......а и не искам да вярвам, че ще допуснем четвърта поредна загуба ! Така че според мен.....за съжеление > 1 : 1 !
А ако нашите ме изненадат с една хубава победа......ще е едно добро предястие, преди основното - Лацио !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 25 сеп 2009 12:00

tprodanov написа:
Абе не е като да не му е даван шанс, щото и титуляр си беше и развинтваше чужди защити. Обаче после зацикли в клипчетата на роналдиньо и спре до тук. За наше съжаление, иначе големия талант не можа да прескочи тънката граница от талант до футболист. А на 23 години за нападател, вече е късно да си млада надежда.

+1
Достатъчно шанс му беше даван. Вярно, че няма достатъчно игрова практика, но поне хъс и желание да покаже, а то и това не виждаме. Стига сме го брояли за надежда. В този момент Хичо е в тежест за Левски - никакъв го няма в мачовете, а в същото време заема място в отбора. Идеалният вариант би бил в зимната пауза да им сменят местата с Иван Цачев.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 25 сеп 2009 12:00

Ако си намерите купувач, който е готов да инвестира във вас ще се оправите до пролетта. Ако си намерите купувач като Митьо Селския ще затъвате още. Ако нещата си останат така мисля, че ще си кретате така поне още 3-4 години.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

yav77
Контакти:

Левски е национална гордост

Мнениеот yav77 » 25 сеп 2009 12:02

През последните месеци от устата на Тодор Батков периодично излизаха реплики от рода на:
1. Левски е национална гордост.
2. Левски е национален обединител.
3. Левски няма цена.
4. Левски не се измерва в пари.
5. Когато Левски губи - губи България.

... и още подобни. Наистина звучат доста патриотично, но какво се оказа.... Тези думи нямат никаква стойност за този добър човечец. Като чу цифрата от 5 млн. евро и загуби всякаква представа за каквото и да било. Нито е мислил, нито е преценявал, нито нищо. Стана за смях на цяла Европа. Не мисля, че с един национален обединител, който няма паричен измерител се постъпва така.....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 12:04

Батков си тръгва, останалото се оправя само. Даже не е и до пари работата..

Върни се в “Архив”