Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Левски и Илиан Илиев се разделиха !

Мнениеот KategorieC » 12 апр 2013 12:58

daydreamer написа:Поредният човек от Берое, който взехте и му съсипахте психиката. Спрете се вече! Колко още ще вземете от Берое докато разберете, че не трябва? Само ги проваляте там. Един куп играчи, а сега и треньор. Замислете се дали не е проблема в "най- великата" Ви публика.

В този случай, не е публиката, а некадърността на тоя плужек! В Стара Загора тоя боклук няма работа! Да мре!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 12 апр 2013 13:00

KategorieC написа:В този случай, не е публиката, а некадърността на тоя плужек! В Стара Загора тоя боклук няма работа! Да мре!

И аз не го ща в Стара Загора. Плаши ме, че вземат наред. Някой ден може да вземат и някой кадърен. Нагли са в това отношение.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 апр 2013 13:08

daydreamer написа:
KategorieC написа:В този случай, не е публиката, а некадърността на тоя плужек! В Стара Загора тоя боклук няма работа! Да мре!

И аз не го ща в Стара Загора. Плаши ме, че вземат наред. Някой ден може да вземат и някой кадърен. Нагли са в това отношение.

Ти нормален ли си ? Да не сме ги взели насила ? Предлага се цена, Берое се съгласява и се осъществява трансфера.
Не знам дали знаеш, но е така в цял свят.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Левски има нов треньор.

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 апр 2013 13:12

mistreated написа:
СВОБОДЕН написа:Защо никой не иска да види какво прави един Тони Здравков във Враца.

Каква е гаранцията, че няма да се повтори ситуацията с Илиян?
Гаранции днес никой не дава особено във футбола. Но Тони Здравков доста време е треньор и мисля, че заслужава нещо повече от това инж :) Гонзо да му ползва дипломата. Да, може да стане като Илиев, но защо даваме шанс на хора без никакъв опит каквито са Гонзо и Николай Митов? Преди малко казах, че добрите треньори са заети, но не съвсем точно. Георги Василев е без отбор и не зная защо не беше ангажиран още когато Мъри отказа. Той знае как се става шампион. Някой ще каже, бил стар. Ами на колко е Сър Алекс? На колко стана еврошампион с Гърция?!? Рехагел? На колко години е Хайкенс който направи Байерн шампион с рекорден аванс и е на полуфинал в ШЛ? Няма млади и стари, има можещи и неможещи. Ако Митов не успее от следващия сезон да ангажират Василев, а Тони Здравков също да бъде привлечен в щаба му.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 12 апр 2013 13:12

Eminem написа:Ти нормален ли си ? Да не сме ги взели насила ? Предлага се цена, Берое се съгласява и се осъществява трансфера.

Ей, шматка. А за кой е обявена цента? За Везалов, дето го взехте точно в края на подготвителния лагер и ни съсипахте защитата цяла есен? За Велев? Винаги се крие цената и винаги се вземат най- добрите играчи от Берое. Това нормално ли е?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 апр 2013 13:18

daydreamer написа:
Eminem написа:Ти нормален ли си ? Да не сме ги взели насила ? Предлага се цена, Берое се съгласява и се осъществява трансфера.

Ей, шматка. А за кой е обявена цента? За Везалов, дето го взехте точно в края на подготвителния лагер и ни съсипахте защитата цяла есен? За Велев? Винаги се крие цената и винаги се вземат най- добрите играчи от Берое. Това нормално ли е?

Берое съгласи ли се ?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 апр 2013 13:19

daydreamer написа:Поредният човек от Берое, който взехте и му съсипахте психиката. Спрете се вече! Колко още ще вземете от Берое докато разберете, че не трябва? Само ги проваляте там. Един куп играчи, а сега и треньор. Замислете се дали не е проблема в "най- великата" Ви публика.
Някой да е карал някого насила да идва в Левски? да сме опряли на някого пистолета в челото? Не. Тогава защо е тази врява?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

vazelin
Контакти:

Мнениеот vazelin » 12 апр 2013 13:20

daydreamer написа:

Вижте сега да си обясня! Няма цена, няма мена! България не е като останалия свят! Тук ние вземаме играчи по държавна линия, както навремето ЦСКА. Значи обажда се Иво Тонев на Боян Боев (33 годишния шеф в Берое, който е марионетка и т.нар. финансов шеф в държавния ТЕЦ 2) и му казва: "пращаш Везала и Стефчо Велев в Левски, а ти връщаме Иво Главата" и Боян казва: "ок" ...... и с това приключва разговора, няма цени, няма пазарна икономика тук.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот Nuke » 12 апр 2013 13:22

Как така ще махнат треньора в момент, в който първите 5 отбора в класирането са на такава малка дистанция и всеки се бори за титла? Безумно решение. Аз отписвам титлата, поне на този етап. Ако имаха готово решение за треньор, както и да е, но в това положение....

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 апр 2013 13:23

stoyankd написа:
Гочето1913 написа:Аз още пролетта казах, че Илиан Илиев ще се провали в Левски, и познах, защото в Левски и ЦСКА искат успехи сега , веднага , на момента!Това са горещи столове, където си имаш много врагове!Той си развали добрият имидж който изгради в Берое и сега вече няма да го искат повече нитов Берое, защото там си имат Хубчев, нито аз го искам в Черно море, защото той прредаде мен и Варна , отивайки в Левски точно на 100 годишнината ни! Той не си направи сметката , че доста треньори лятото отказаха да са там, защото Иво Тонев си търсеше поредната жертва! При нас 20 човека му викаха оставка и той се разрева, а в Левски всички му искат оставка и той не си заминава до скоро? На какво се дължи това - не знам!

Иначе съм съгласен с wilge със следното - "Когато устата ти е за малка лъжичка, а си взел черпак непременно ще се олееш." Сега той си затвори много врати , защото при вас се изложи тотално!

Кажи кои са тия треньори, отказали на Тонев? Аз се сещам само за Станимир Стоилов и Херо. На пръстите на едната ръка се броят треньорите в България, които имат самочуствието да откажат на Левски или ЦСКА. Смяшно е да се пише, че е предал Варна отивайки да работи в Левски, а дали те е предал теб лично, ти си знаеш.
Относно Ники Митов, израстнал е в школата на клуба, нека му дадем шанс до края на сезона.

Точно същите , защо обаче Мъри и Херо не искат да са при вас и отказаха? Защото знаят , че ще са поредните жертви на Иво Тонев! Иначе на Илиан Илиев не му беше момента сега да ходи там, тъй като това е горещ стол за него , където се иска да успееш сега веднага и изложиш ли се и развалиш ли си името после ти пада реномето и съответно те искат по-малко отбори и на по-ниско ниво!
Иначе за мен той предаде Варна, защото го направи точно на 100 годишния ни юбилей и най-вече защото се събра с хора като Иво Тонев и Батков!Той е човек , който отиде за слава, прекалено е амбициозен, както и може би донякъде парите са го изкушили,защото 15-16 бона на месец са много пари, но какъв е смисълът от тези пари, след като си разваляш имиджа на треньор и съответно ти пада нивото?! И точно на нашият мач с вас почна много да роптае срещу съдиите! И за това не го искам и смятам , че е слаб треньор, не умее да прави селекция , както и да води мача , мек характер, единственото му силно качество, е че умее да прави физическа подготовка! Както и да е това си е мое мнение!

Върни се в “Архив”