Дано е истина.
Лошото е, че Илиан е поредният Левскар, който си тръгва по такъв начин. В този ред на мисли, да се готви Топчо. Царе сме да си унижаваме хората обаче.
Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Adramelech
- Контакти:
Re: Левски и Илиан Илиев се разделиха
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Re: Левски и Илиан Илиев се разделиха !
Нали независимо от резултатите Илиан оставаше , според Иво Танев,Тонев ?
Станаха твърде много - Гонзо, Илиан. Обаче последният сам си е виновен. Така и не успя да си направи нито селекция, нито игра. Просто не издържа на напрежението. Все пак това е Левски, не е Лудогорец, не е Литекс, или Берое. Тук или си първи, или си отиваш. Той ако не го знае, кой друг. Беше част от най-великия отбор на Левски, който аз съм гледал.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Много е дразнещо да се изказваш като последна инстанция. Като познаваш толкова добре качествата на футболистите на Левски, защо не вземеш да станеш треньор? А качествата на вашите ги видяхме днес - пребледняли от страх срещу един много слаб отбор. Така че, гледай си Лудогорец. И въпреки такива като теб, предпочитам вие да станете първи, а не ЦСКА или Литекс.[/quote]
Не бе брато , не исках да се намесвам в наболялата ви тема , ама видях 1-2 коментара от сорта едва ли не : "Супер вече имаме шанс за титлата и купата " , ами то вие и в момента имате реални ... всмисал , че не е само от тренера . Като няма какво да нареди отпреде ..
Не бе брато , не исках да се намесвам в наболялата ви тема , ама видях 1-2 коментара от сорта едва ли не : "Супер вече имаме шанс за титлата и купата " , ами то вие и в момента имате реални ... всмисал , че не е само от тренера . Като няма какво да нареди отпреде ..

- amstel_beer
- Контакти:
Adramelech написа:Дано е истина.
Лошото е, че Илиан е поредният Левскар, който си тръгва по такъв начин. В този ред на мисли, да се готви Топчо. Царе сме да си унижаваме хората обаче.
Що Топчо, бе!? Ще го отнесе Митов, нали е старшията и затова го избират точно него.

-
- Контакти:
Аз му стискам палци на Митов,той си е Левскар,и се надявам на едно нещо.Да осъзнае че може би това ще е върховия му момент в кариерата като треньор и да вземе да ги стегне тия лигльовци,пък колкото могат толкова аз само искам да ги видя че не спират да орат терена и силно се надявам той да ги накара да осъзнаят това,пък дали ще стане ще видим.
Ивайло Лудогорец написа:Хаха приятели , много стана смешно отстрани . Сменил се тренера , помощника взел поста и все едно Моу е дошъл видиш ли вече сме шампиони и купата взехме . НЕ Е ОТ ТРЕНЕРА , като наблюдавам качествата на футболистите ви .. Не , че са Левски , но никой не ми харесва наистина грам ! Можеби мъничко Мюлдер .. ама малко . Даже вече и Пламен Илиев не ми харесва . Не хейтвам , просто това мисля . Иначе успех с новия , да видим ква ще я замеси .
Абе смешен нали се сещаш, че вашето отборче БЕЗ ПОМОЩНИКА ВИ е за никъде. Или според тебе Петев е голям треньор, нищо че постоянно пита Дерменджиев какво да прави.....
Самото присъствие на Топузаков за мен ще е достатъчно и ако той не може да ги надъха да играят за Левски, значи наистина всички футбалери трябва да бъдат изгонени на лято и само юнушки
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- hienizator
- Контакти:
blueknight написа:Аз му стискам палци на Митов,той си е Левскар,и се надявам на едно нещо.Да осъзнае че може би това ще е върховия му момент в кариерата като треньор и да вземе да ги стегне тия лигльовци,пък колкото могат толкова аз само искам да ги видя че не спират да орат терена и силно се надявам той да ги накара да осъзнаят това,пък дали ще стане ще видим.
И аз му стискам палци и съм на същото мнение!

Иначе всички медии са разбрали от "свой сигурен източник"
. Някой е сгънал яка пачка.
И най-важното - край на напрежението в Левски.........

И най-важното - край на напрежението в Левски.........

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Митов
Каква е тая работа бе? И до кога ще е той? До края на сезона ли? Пак ли ще се работи на парче или отново ще заложим на дългосрочен план, за който никой от ръководството на Левски няма да има топки да го изпълни? Щото за Илиан Тонев каза, че каквото и да стане щял да бъде поне 3 години треньор на отбора. Едно на ръка че съвсем на скоро също застана зад него и отново, каквото и да стане, Илиан остава до края на сезона.
Илиан се надъха, тропна по масата и накрая пак нищо. Роди мишка. А всъщност някой в Левски взима ли насериозно думите на Тонев? И ако не, Тонев за чий се води някакъв със сериозна ръководна позиция? И още нещо - кога ще се уволни това скаутско звено? А да - Митов ще продължи ли с мишите схеми на игра и ще видим ли Вутов и Силва в игра, поне срещу Долна Диканя или и тогава ще излизаме с Йовов и двама дефанзивни + един нападател.
Всъщност, някой от вас може ли да ми отговори поне на два от въпросите?

Каква е тая работа бе? И до кога ще е той? До края на сезона ли? Пак ли ще се работи на парче или отново ще заложим на дългосрочен план, за който никой от ръководството на Левски няма да има топки да го изпълни? Щото за Илиан Тонев каза, че каквото и да стане щял да бъде поне 3 години треньор на отбора. Едно на ръка че съвсем на скоро също застана зад него и отново, каквото и да стане, Илиан остава до края на сезона.
Илиан се надъха, тропна по масата и накрая пак нищо. Роди мишка. А всъщност някой в Левски взима ли насериозно думите на Тонев? И ако не, Тонев за чий се води някакъв със сериозна ръководна позиция? И още нещо - кога ще се уволни това скаутско звено? А да - Митов ще продължи ли с мишите схеми на игра и ще видим ли Вутов и Силва в игра, поне срещу Долна Диканя или и тогава ще излизаме с Йовов и двама дефанзивни + един нападател.
Всъщност, някой от вас може ли да ми отговори поне на два от въпросите?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!