Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Laetitia
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Laetitia » 10 апр 2013 17:58

Изображение
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2013 18:53

Laetitia написа:Изображение

Това по принцип е вярно, но трябва да се внимава да не се изпада в крайност. Докато при лявото и да се изпада в крайност и да не се изпада, крайният резултат винаги е един и същ. Разликата е само във времето, за което той ще настъпи. За това оптималното е дясно-центристко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 01:17

vaskonti написа:
doktora25 написа:
vaskonti написа:Ето какви ги е вършил другаря Станишев и дружката му Р.Овч. Не стига, че са изтеглили заем за Белене, от който и 1 цент не е стигнал до там, а са отишли за "общи разходи"(каквото и да значи това), ами на всичко от горе освен с лихвите по заема, държавата е ощетена и с още 36 милиона. И тия хора имат наглостта да обясняват, че ако бяха те на власт през последните години, Белене вече да работи.

След управлението на ГЕРБ така работи Белене, че пушек се вдига. Нямат думата! :!:

Това в каква връзка го казваш? :shock:
Аз ти казвам, че твоите хора са лъжци и крадци, ти ми обясняваш, че ГЕРБ не били построили Белене при положение, че те дори спряха проекта, съответно и "общите разходи"... :|
Що не се запиташ къде са отишли 250млн евро и какво е направил с тях Станишев?

В каква връзка го казвам ли? Не можеш да квалифицираш като наглост думите на БСП, че ако са били на власт Белене е щяла вече да работи, тъй като тези които подкрепяш не си мръднаха пръста това да се случи, а точно обратното.
ГЕРБ инвестираните 2 млрд искат да хвърлят на боклука, ти за 250 млн., които ще се разбере къде са се грижиш.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2013 08:41

За какво са платени тия 2 милиарда до момента? А за какво са платени още 250млн евро? А тия 36 милиона "непредвидена" загуба къде са? А на бас, че не повече от 30% от тия пари са отишли в строежа, а останалите... къде?
Значи за теб проблемът не е, че БСП са потурчили над 2 милиарда лева, а че ГЕРБ не е извадил още пари, така ли? :shock:
Просто нямам думи, ти просто изтепа рибата с тия разсъждения, честно... :|
Което пък за пореден път ме убеждава, че тоя народ си заслужава съдбата...
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 09:30

vaskonti написа:Значи за теб проблемът не е, че БСП са потурчили над 2 милиарда лева, а че ГЕРБ не е извадил още пари, така ли? :shock:

Точно така. :| АЕЦ Белене е национална кауза, която ще гарантира нашата енергийна независимост, по-евтин ток в бъдеще, шанс да бъдем високотехнологична страна, физическото оцеляване на цял един град и региона около него. Известно е че този проект ще струва 20 млрд и в това че БСП е инвестирал вече 2 от тях не виждам абсолютно нищо лошо, но явно ГЕРБ казва "Не" на всичко това, което изредих.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2013 10:19

ЕХООО!
Три път те питам нещо, ти пак ми развяваш лозунги за независимост и щастливо бъдеще! Питам те какво е построено за тия 2.5 милиарда лева и наистина ли смяташ, че цялата тая сума е отишла в Белене? Аз се хващам на бас на всичко, че там са отишли не повече от 30% от тия пари! Питам те - къде са останалите! Къде са 250млн евро? Къде са още 36млн. щети? КЪДЕ са, Станишев?
[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 11 апр 2013 10:27

Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 10:38

vaskonti написа:ЕХООО!
Три път те питам нещо, ти пак ми развяваш лозунги за независимост и щастливо бъдеще! Питам те какво е построено за тия 2.5 милиарда лева и наистина ли смяташ, че цялата тая сума е отишла в Белене? Аз се хващам на бас на всичко, че там са отишли не повече от 30% от тия пари! Питам те - къде са останалите! Къде са 250млн евро? Къде са още 36млн. щети? КЪДЕ са, Станишев?

Е, аз ли да знам? Знам само, че има построена напълно лицензирана площадка, каквато е илюзорно да се смята че може да бъде построена в близко бъдеще в Козлодуй или на някое друго място. Има си също така и прокуратура която да установи, ако има някакви нередности с тези пари. Напълно е възможно да има нередности, само че не сме ние двамата тези, които са наясно с тях.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 апр 2013 10:39

doktora25 написа:
vaskonti написа:Значи за теб проблемът не е, че БСП са потурчили над 2 милиарда лева, а че ГЕРБ не е извадил още пари, така ли? :shock:

Точно така. :| АЕЦ Белене е национална кауза, която ще гарантира нашата енергийна независимост, по-евтин ток в бъдеще, шанс да бъдем високотехнологична страна, физическото оцеляване на цял един град и региона около него. Известно е че този проект ще струва 20 млрд и в това че БСП е инвестирал вече 2 от тях не виждам абсолютно нищо лошо, но явно ГЕРБ казва "Не" на всичко това, което изредих.

Белене не трябва на страната а на станишев-ако ме разбираш какво ти казвам.От цялата инсталирана
мощност в България сега работи само 30% -тогава за какво са ти още.То няма работеща икономика няма потребление
Бог да пази България от такива хора!

Върни се в “Архив”