Пирин ГД - Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Пирин ГД - Левски София

Мнениеот memnto » 11 апр 2013 01:31

Добре, че имаше два ТИР-а с полицаи, иначе некой от "левски" щеше да яде хурката. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2013 01:48

Трагедия! Надежди всякакви за титла и възход останаха в Гоце Делчев, а бляновете за смислена игра (красива вече е утопия) потънаха още някъде край Варна...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 11 апр 2013 02:21

Pichichi написа:Левски са ужасно слаби но същото важи и за ЦСКА,Лудогорец и Ботев, Литекс пък нямат опит.
Като цяло не класата на отборите ще подреди класирането(защото класа няма) а късмета и страничните фактори.
Да видим!!!

Мноооооооого бъркаш!!! Не само тези, но поне още 2-3 са по класни от Левски!:))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 11 апр 2013 02:31

4akala написа:Лекенцето Старокин да си ходи там,от където е тръгнал,в село Панчарево!!!Любчо Витанов от домакините трябва да прави банкет тази вечер и да се радва,че не игра днес срещу Лудогорец,защото съдията му спести директен червен картон при положение,че той имаше дори жълт!!!Срещу НИТО ЕДИН отбор от челната петица НЯМА да отсъдят такава дузпа в 82 мин,не казвам,че нямаше такава,но фактите са такива!!!Жалко за Левски,колко шанса вече пропиляхме не се сещам.Единственото,което ме удовлетворява,е че за първи път от както се помня,шампионата е толкова завързан.
ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!

Ако съдия не отсъди тази дузпа, ще бъде наказан поне за 93 години да не свири и във"В" група:)))

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 11 апр 2013 02:52

СТАМАТ написа:
rumbeti написа:Значи какво излиза като бие Пирин черно тото,като падне черно тото,като направи X пак.
По същата логика може да се каже и за всички останали отбори Левски-Монтана 0-0 нещо намирисва май и не само Левски става въпрос.Толкова си могат момчетата от Г.Делчев със тоя смешен тренер.
И още нещо жалко че сектора за гости е само за 500 човека.

Точно Тенчо ще ви скрои шапката. Той знае как.....

Аз ви казвах, ама вие не вярвате!:)))

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 11 апр 2013 07:39

ralka_levskarka написа:
Старокин: Аз съм виновен, извинявам се на всички

„Аз съм виновен, аз провалих отбора. Извинявам се на невероятните ни фенове, на ръководството и на съотборниците. Съжалявам“, сподели Орлин

Че е виновен, виновен е, това е така, НО не е само той, а ВСИЧКИ! Всички трябва да се извинят :|
Много са малко хората, които заслужават да останат в Левски (от играчите). Това са Мюлдер, Гари, Велев, Михелич, Д. Димов (Карвальо вече не го смятаме, защото си е на години, днес ми направи впечатление, че правеше по- трудните неща, а по- лесните съотборниците му ги о*ираха!) и донякъде Прохазка и Ели. Другите са ми някакви .. сиви. Едни - безразлични просто. Само дано накрая да не направят обратното, да махнат тези, а да оставят онези ; )

От тези, които заслужават да останат може да махнеш Ели. Карвальо няма вкаран гол във важен мач, така че не знам какво ми го хвалите толко. Пламен Илиев трябва да остане, а слабото му представяне е кристално ясно на какво се дължи - смяната на треньорите на вратарите. Шейтанов беше махнат и сега е Здравков 5-чката, дето е един от слабите вратари, които съм виждал...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 11 апр 2013 08:03

we are the champions написа:Отбора на Пирин реди някакви мачове от които само те си знаят дали са истински 0:0 с Лудогорец после 2:2 с Етър.....не виждам как Левски може да не спечели мача освен ако не направят глупоста на Лудогорец се пак 0:1

Ха-ха-ха :) :) :) Видя ли сега,че може?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2013 08:06

Ми той Иво Тонев е виновен...защо не е врътнал един телефон до Гоце Делчев.Вашите гледай ги,как се мъчат сякаш играят с Барса...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 11 апр 2013 08:08

При нас в Гоцето телефоните в този момент бяха повредени и даваха заето.Затова им взехме точка.....

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 11 апр 2013 08:18

Споко, левскари, Пирин ще ви върне надеждите в следващия мач взимаме точка и от Ботев.

Върни се в “Архив”