Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Pichichi написа:Левски са ужасно слаби но същото важи и за ЦСКА,Лудогорец и Ботев, Литекс пък нямат опит.
Като цяло не класата на отборите ще подреди класирането(защото класа няма) а късмета и страничните фактори.
Да видим!!!
4akala написа:Лекенцето Старокин да си ходи там,от където е тръгнал,в село Панчарево!!!Любчо Витанов от домакините трябва да прави банкет тази вечер и да се радва,че не игра днес срещу Лудогорец,защото съдията му спести директен червен картон при положение,че той имаше дори жълт!!!Срещу НИТО ЕДИН отбор от челната петица НЯМА да отсъдят такава дузпа в 82 мин,не казвам,че нямаше такава,но фактите са такива!!!Жалко за Левски,колко шанса вече пропиляхме не се сещам.Единственото,което ме удовлетворява,е че за първи път от както се помня,шампионата е толкова завързан.
ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!
СТАМАТ написа:rumbeti написа:Значи какво излиза като бие Пирин черно тото,като падне черно тото,като направи X пак.
По същата логика може да се каже и за всички останали отбори Левски-Монтана 0-0 нещо намирисва май и не само Левски става въпрос.Толкова си могат момчетата от Г.Делчев със тоя смешен тренер.
И още нещо жалко че сектора за гости е само за 500 човека.
Точно Тенчо ще ви скрои шапката. Той знае как.....
ralka_levskarka написа:Старокин: Аз съм виновен, извинявам се на всички
„Аз съм виновен, аз провалих отбора. Извинявам се на невероятните ни фенове, на ръководството и на съотборниците. Съжалявам“, сподели Орлин
Че е виновен, виновен е, това е така, НО не е само той, а ВСИЧКИ! Всички трябва да се извинят![]()
Много са малко хората, които заслужават да останат в Левски (от играчите). Това са Мюлдер, Гари, Велев, Михелич, Д. Димов (Карвальо вече не го смятаме, защото си е на години, днес ми направи впечатление, че правеше по- трудните неща, а по- лесните съотборниците му ги о*ираха!) и донякъде Прохазка и Ели. Другите са ми някакви .. сиви. Едни - безразлични просто. Само дано накрая да не направят обратното, да махнат тези, а да оставят онези ; )
we are the champions написа:Отбора на Пирин реди някакви мачове от които само те си знаят дали са истински 0:0 с Лудогорец после 2:2 с Етър.....не виждам как Левски може да не спечели мача освен ако не направят глупоста на Лудогорец се пак 0:1
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта