siniq_fen написа:Чакай малко, ние играем потресаващо, отборите стават все по-слаби и по-слаби, а ние категорично не се възползваме. И да видим коя купа ще вземем с тоя пробит отбор.
Моралната.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Чакай малко, ние играем потресаващо, отборите стават все по-слаби и по-слаби, а ние категорично не се възползваме. И да видим коя купа ще вземем с тоя пробит отбор.
Eminem написа:siniq_fen написа:Чакай малко, ние играем потресаващо, отборите стават все по-слаби и по-слаби, а ние категорично не се възползваме. И да видим коя купа ще вземем с тоя пробит отбор.
Моралната.
siniq_fen написа:Ibrik4iq написа:Добре де, закво ревете толкова? Нали ще вземем купата ?! 3 години нищо не взехме все пак имаме напредък таз година един трофей, догодина - дубъл! Какво като сме на второ място? Във едновековната ни история най-много пъти сме били на второ място така че, няма нужда да драматизираме! Аз все още мисля че имаме сили за дубъл още този сезон, така че спокойно, гледайте довечера шампионска лига и да си подкрепяме отбора вместо да плюем и да псуваме!
Чакай малко, ние играем потресаващо, отборите стават все по-слаби и по-слаби, а ние категорично не се възползваме. И да видим коя купа ще вземем с тоя пробит отбор.
Stanislav_Ivanov написа:Като много говорихте за Гаджев,усещате ли колко много ни липсва неговия хъс и борба на терена ? Може да не играе винаги,но той е лидера на този отбор !
фифи перото написа:siniq_fen написа:Ibrik4iq написа:Добре де, закво ревете толкова? Нали ще вземем купата ?! 3 години нищо не взехме все пак имаме напредък таз година един трофей, догодина - дубъл! Какво като сме на второ място? Във едновековната ни история най-много пъти сме били на второ място така че, няма нужда да драматизираме! Аз все още мисля че имаме сили за дубъл още този сезон, така че спокойно, гледайте довечера шампионска лига и да си подкрепяме отбора вместо да плюем и да псуваме!
Чакай малко, ние играем потресаващо, отборите стават все по-слаби и по-слаби, а ние категорично не се възползваме. И да видим коя купа ще вземем с тоя пробит отбор.
Що му се връзваш на този?
Не виждаш ли ,че бъзика?
Това е ТБ1957 втори номер, ако го помниш от форума де.
Този мач трябваше да го спечелим с характер. Първото полувреме помислихме, че мачът е свършил. По този начин не се става шампион, заяви Илиев.
Направихме една глупава грешка, която отдавам на напрежение, заяви Боримиров.
SANSIRO7 написа:Stanislav_Ivanov написа:Като много говорихте за Гаджев,усещате ли колко много ни липсва неговия хъс и борба на терена ? Може да не играе винаги,но той е лидера на този отбор !
Глупости!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта