Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот plamenst7 » 07 апр 2013 23:36

flo написа:Хем мрънкате против ББ, ама за него ще гласувате.После да не мрънкате шо така ,шо онака :!:

Така, защото с ББ зле, ама със Станишев още по-зле. За момента това са двата реални избора пред българите. Всичко останало е за пълнеж, който само ще се опитва да мъти водата на управляващите и ще се опитва да изтъргува подкрепата си срещу някакъв допир до власт.
Харесвам общо взето много от възгледите на В. Сидеров, но има и много неща които ме спират да дам гласа си за него. Този човек е способен да ни вкара в конфликти с Турция, САЩ и ЕС, от които няма да имаме никаква полза. То хубаво национализъм, ама неговия май минава някой граници. Не можем да бъдем някакви саможивляци откъснати от заобикалящия ни свят. Трябва да се намира баланса, кое е най-доброто за България.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 апр 2013 23:39

nikita 333 написа:Аз ще гласувам за Атака защото В Габон пенсията е 194 евро, да не сме по-глупави от племето банту?

Огромното число българи разчита на заплати и пенсии, заяви пред БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Минималната пенсия в Салвадор, която е една от най-бедните в Латинска Америка, е близо два пъти по-висока от България - 115 евро. В африканската държава Габон пенсията е 194 евро.

+1, крайно време е всички да проумеят , че ЕС и демокрация са АБСОЛЮТНО кухи понятия ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 апр 2013 23:56

South_Park написа:
nikita 333 написа:Аз ще гласувам за Атака защото В Габон пенсията е 194 евро, да не сме по-глупави от племето банту?

Огромното число българи разчита на заплати и пенсии, заяви пред БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Минималната пенсия в Салвадор, която е една от най-бедните в Латинска Америка, е близо два пъти по-висока от България - 115 евро. В африканската държава Габон пенсията е 194 евро.

+1, крайно време е всички да проумеят , че ЕС и демокрация са АБСОЛЮТНО кухи понятия ;)

+1 Да се присъединим към Африканският Съюз !!! Щом в Габон пенсията е 200 евро,значи и при нас ще бъде толкова !!! И да премахнем демокрацията и да наложим диктатура или монархия като тази през средните векове !

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 08 апр 2013 00:08

Виждам около 43% обратни в тоя сайт, щом им е харесало и пак заемат позиция "дупедавец". :arrow:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 апр 2013 00:10

Много сте жалки,когато почвате да поставяте тия епитети....Огледай се около себе си,защото 100 % някой твой роднина или приятел,може да е от категорията на "обратните" ;)

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 апр 2013 00:20

dunavfc написа:
South_Park написа:

+1 Да се присъединим към Африканският Съюз !!! Щом в Габон пенсията е 200 евро,значи и при нас ще бъде толкова !!! И да премахнем демокрацията и да наложим диктатура или монархия като тази през средните векове !

И с какво "демокрацията" се различава от диктатурата през средните векове - и в 2-та случая има феодали - банки,работодатели(робовладелци),монополи и роби, наричани по "демократично" - работници :?
През средните векове се избират управляващи по наследство , а както виждаме така е и в "демократична" България

Изброй ми разликите и приликите м/у "демокрацията" и средновековния феодализъм , ако приликите са повече от разликите , то тогава си смени понятието "демокрация" с феодализъм, при това - колониален ;)
Последна промяна от South_Park на 08 апр 2013 00:30, променено общо 2 пъти.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 апр 2013 00:25

South_Park написа:
dunavfc написа:
South_Park написа:

И с какво "демокрацията" се различава от диктатурата през средните векове - и в 2-та случая има феодали - банки,работодатели(робовладелци),монополи и роби, наричани по "демократично" - работници :?
През средните векове се избират управляващи по наследство , а както виждаме така е и в "демократична" България

Уистън Чърчил : Казано е, че демокрацията е най-лошата форма на управление, но не сме открили по-добра.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 апр 2013 00:27

South Park: Мненията на българофоби-масони не ме интересуват , искам твоето мнение , а не това на "авторитети", мразещи България
[/quote]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 апр 2013 00:37

South_Park написа:South Park: Мненията на българофоби-масони не ме интересуват , искам твоето мнение , а не това на "авторитети", мразещи България

Неговото мнение за България изобщо не ме притеснява,да не кажа,че с доста неща съм съгласен,важно е да не приемаме думите му лично,а да ги анализираме и да преценим верни ли са или не...Той може да е най-големият враг на България,но ние трябва да бъдем обективни и да се опитаме да го разберем.
Моето мнение съвпада с това,което той е казал и затова го цитирах,демокрацията със сигурност има много недъзи и далеч не е съвършена,но предложете ми нещо по-добро ?

Върни се в “Архив”