Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Решение за Наказанието

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 15:21

Pro-European написа:Вижте, Пуканката пише в синия форум и пуска елемантарни провокации, за да предизвика някакво внимание (Пример - отваря тема за наказанието на Левски с една дума- Мнения? ).

Човекът търси с примитивни заяждания внимание, което с пост-овете си няма как да получи.
Затова не му се сърдете! Игнорирайте го!

Чудя се как интелигентни потребители като tprodanov и DrAvalanche му се връзват на акъла..

хахахах братле нито те познавам нито си ми някакъв.пускам тема защото така съм решил.аз откогато влизам в тоя форум ти не си бил роден още чат ли си.другото което е има доста хора както от синият така и от чевреният лагер, които мислят ,че съм точен.А такива като тебе и tyordanov ли как е там въобще не ме бригате.както виждаш или по точно не виждаш казах, че решението е обективно но ти пожене си сляш и говориш на изус!А ти ако ме игнорираш , ше е най-хубавото нещо което ми се е случвало днеска тъкмо да не споря с такива като тебе сини и под боксерките си !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски - Нефтохимик в синьо, ПРОГНОЗИ

Мнениеот ЕМИЛ » 24 сеп 2009 15:21

А?Какво каза?

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 24 сеп 2009 15:22

Ей как можахте да напишете 120 мнения какъв бил БФС син или червен и къде да се играе мача. Немога да Ви изчета писанията бе.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 15:24

tprodanov написа:Хайде ми посочи точката, с която се отнемат точки при това положение? И ако може източника да не е ГА?

ми източника не е ГА да ти кажа пък аз.Щом синият ваш сайт *** написа че за такова нещо се отнема точки, и миналата година отнеха точки някаде по чуждите първенства си спомням ама не мога се сетя явно е истина.Ти какво ще кажеш по въпроса.А миналата година ако си гледал футбол, за такова нещо веднага отнеха точки на Ботев обаче в последствие да не стане по-лошо им ги върнаха!Явно за такива неща се отнемат точки интилигентни ми фене !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ultra_shark
Контакти:

Re: Левски - Нефтохимик в синьо, ПРОГНОЗИ

Мнениеот ultra_shark » 24 сеп 2009 15:26

Нефтохимик в синьо няма. Виж, друго си е в розово :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 сеп 2009 15:26

Ще кажа, че предпочитам източника да е някой официален правилник, бил той на бфс, или на фифа. Случая на Ботев не ме интересува, защото не съм фен на Ботев. Интересува ме нашия случай и спазването на правилника. Ама правилника, не *** или ГА, което са едно и също, очевидно само ти не знаеш.

Свобода_или_смърт

Мнениеот Свобода_или_смърт » 24 сеп 2009 15:26

Пуканке ти отговори ли ми на въпросите от вчера?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 15:30

tprodanov написа:Ще кажа, че предпочитам източника да е някой официален правилник, бил той на бфс, или на фифа. Случая на Ботев не ме интересува, защото не съм фен на Ботев. Интересува ме нашия случай и спазването на правилника. Ама правилника, не *** или ГА, което са едно и също, очевидно само ти не знаеш.

ми влезни в уефа и го прочети.не мисля, че някой ще си измисля, чак толкова неща, да не говорим, че и по сашо диков го казаха където проверяват винаги!Да аз незнам правилника и не ми трябва аз не работя в БФС!Не бе ти си некаф уникален луд бе.ходи се гръмне не ме занимавай няма споря с радиото!Миналата година за таквиа неща взимат 3 точки на Ботев ама правилника не е такъв!Тая година правилника за такива неща са го променили сигурно.А па на тоя другия професор ония първо темата не беше решения за наказанието ми новината на гонг така беше заглавието и просто исках да видя какво мислят хората!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 15:30

Свобода_или_смърт написа:Пуканке ти отговори ли ми на въпросите от вчера?

ми кажи какви ти бяха не чета постоянно форума?питай и ще ти отговоря!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 сеп 2009 15:32

POPCORN написа:
tprodanov написа:Ще кажа, че предпочитам източника да е някой официален правилник, бил той на бфс, или на фифа. Случая на Ботев не ме интересува, защото не съм фен на Ботев. Интересува ме нашия случай и спазването на правилника. Ама правилника, не *** или ГА, което са едно и също, очевидно само ти не знаеш.

ми влезни в уефа и го прочети.не мисля, че някой ще си измисля, чак толкова неща, да не говорим, че и по сашо диков го казаха където проверяват винаги!Да аз незнам правилника и не ми трябва аз не работя в БФС!Не бе ти си некаф уникален луд бе.ходи се гръмне не ме занимавай няма споря с радиото!Миналата година за таквиа неща взимат 3 точки на Ботев ама правилника не е такъв!Тая година правилника за такива неща са го променили сигурно.А па на тоя другия професор ония първо темата не беше решения за наказанието ми новината на гонг така беше заглавието и просто исках да видя какво мислят хората!

Колкото и да е странно за тебе, наистина промяната е от тази година. Трудно е за схващане, но пък е факт. Нищо, ще го приемеш някъде. Дотогава слушай радиото внимателно. :mrgreen: По сашо диков казаха, ахахахаха, ма ти си слънчице бе, откъде се пръквате :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”