Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Решение за Наказанието

Мнениеот tprodanov » 24 сеп 2009 13:36

POPCORN написа:
tprodanov написа:Олд Дет, правилника гласи поне 60км, и е напълно категоричен. Освен това, за вас беше рецидив - три пъти. На втория трябваше да има отнемане на точки, на третия трябваше да сте изхвърлени от професионалния футбол, защото все пак ставаше въпрос за нападения над противникови играчи, нещо, значително по-опасно от некви кръстове. То и звездата е забранена като комунистически символ, ама ви я има в емблемата!
Всъщност, го казвам, единствено за да подчертая, колко синьо е бфс, иначе подобни наказания не ме кефят принципно.

ros, нещо не си ми разбрал поста като хората. Прочети пак.

какво пискаш пак ме мрънкало.мача в перник наказаха ли ви?не ви наказаха.мача на цска - левски щноши наказаха ли ви >не ви наказаха.какво повече искаш.за това се отнемат точки, а не некви домакиства и какво ли не.аз ако съм на ЦСКА ще пратя факс до уефа да видят за какво става на върпос, че БФС да се вземе в ръце!Ама ние понеже не сме Левски да пращаме факсове на сам на там.ЦСКА на колко км игра на 120 първият мач, втория още по-далече.Какво искаш?какво не сме спазили ?Голям си професор винаги.Като ти гръмне и ти махне едния крак, тъпчо да те виидме какво ще говоиш тогава!Цялата ви агитка е цар на глупостите, постоянно боеве, постояно свастики, бомбички и какво ли още не !

ОЛД ДЕТ, 60 км в посока отбора гост е некъде около своге и нагоре, кое не е ясно? Казах ти за кое протестирам, а не за това ви символично наказание, чети бе! И цесекари да говорят за убити от бомби е безумно бе, вие не помните ли?

Пукаке, нещо от злобичка ли не ти се отдава целенето на клавиатурата? :mrgreen:
Дай сега да видим, на мача в перник, дето застреляха наш фен? Не споменавш нищо по въпроса. На юношите искаше да накажат мъжкия отбор, мда, колко червеноугодно, ама логиката куца. Хайде сега да ми цитираш някоя точка, за отнемане на точки, или за теб информацията идва от ГА? Секта сте си...
Са ми кажи, откъде дойде тая мозъчна полюция да ми обясняваш на мен за бомби? Някъде да съм ги защитил? Виж, пробвай де са четеш мнението, на което отговаряш. После, евентуално го осмисли. Натам ще говорим, има време. :mrgreen:

ra74
Контакти:

Re: Борат пред Канал 3 : Излязох Иванушка Глупака

Мнениеот ra74 » 24 сеп 2009 13:36

Че има много косури Батков има,ама вижте и другата истина:
1) няма 1000 лв. от членски внос а твардят че са милиони феновете..!!
2) събрали само 1000 лв. за Гунди а иначи са наи големите "радетели" за благото на Левски..!!
Кой от всичките разбирачи е отделил време или средства да направи нещо полезно за каквото и да е в отбора....мисля че има много народ дето чакат някакав удар по Левски та да изпалзят....и защо да вярваме на такива,че са по добър вариант от Батков...???

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 сеп 2009 13:37

DrAvalanche на 24 Сеп 2009 13:26

Old_death написа:
[quoteВие ако се оплачете от липса на милост и галене...Вие сега трябваше да сте в Б западна група и то само при условие че сте спечелили промоция последния сезон.]

Тия рефрени са ми омръзнали.Имаш ли да добавиш нещо по същество?

И на мен ми омръзна чутовната ви наглост и безпардонност на дребен селски хитрец...[/quote]

Тоя пост към мене ли беше и ако е кажи ми с какво те обидих,та използваш епитетите си в края на поста си?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 сеп 2009 13:38

***cska*** написа:
DrAvalanche написа:Вие ако се оплачете от липса на милост и галене...Вие сега трябваше да сте в Б западна група и то само при условие че сте спечелили промоция последния сезон.

:shock: Нещо май съм станал слабопаметен! :? Би ли ми припомнил ако обичаш,защо и кога трябваше да сме в "Б западна група"?
P.S.Отговори ми с ФАКТИ,а не с догадки :!:

Лицензгейт

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 24 сеп 2009 13:39

POPCORN написа:Даже само Левски може да са толкова нахални, че да обжалват.Те хем знаят , че са виновни, хем ще пбжалват.хем знаят, че с малко пак се разминаха, хем искат да няма нищо.

Левски са задължени да обжалват.Една загуба срещу отличният до този момент Черноморец ще ги прати малко над чертата на изпадащите.Ако бяха толкова уверини в собствените си сили нямаше да вдигат толкова шум

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Левски - Черноморец във Варна

Мнениеот Сектор Б » 24 сеп 2009 13:39

КЪДЕТО И ДА ИГРАЕМ ТАМ СЪМ ! 8-)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 сеп 2009 13:40

ЕМИЛ написа:
***cska*** написа:
DrAvalanche написа:Вие ако се оплачете от липса на милост и галене...Вие сега трябваше да сте в Б западна група и то само при условие че сте спечелили промоция последния сезон.

:shock: Нещо май съм станал слабопаметен! :? Би ли ми припомнил ако обичаш,защо и кога трябваше да сме в "Б западна група"?
P.S.Отговори ми с ФАКТИ,а не с догадки :!:

Лицензгейт

Три поредни нахлувания на терена по време на мач, две поредни нападения над противников играч.

И разбира се, че Левски ще обжалва. След като наказанието не е по правилник се обжалва. Нищо нередно няма.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 сеп 2009 13:44

ОЛД ДЕТ, 60 км в посока отбора гост е некъде около своге и нагоре, кое не е ясно? Казах ти за кое протестирам, а не за това ви символично наказание, чети бе! И цесекари да говорят за убити от бомби е безумно бе, вие не помните ли?

Аз чета и съм злопаметен като индийски слон,но май ти не четеш.Прочете и провери ли каква бе реакцията на ръководството на Локо във връзка с мястото на мача?Те категорично се ПРОТИВОПОСТАВИХА МАЧА ДА СЕ ИГРАЕ ИЗВЪН СОФИЯ и имаха основание,защото нямаше да имат фенове в провинцията на стадиона!Порови се малко в интернет и виж какви бяха тогава реакциите на двете ръководства и на БФС в случая.От централата взеха тешение мача да се играе на Герена или на Националния стадион.Ръководствата на ЦСКА и на Локомотив се съгласиха на варианта за Националния.Какво неясно има до тук и защо трябва да повтарям като урок за бавноразвиващи се.Недей да разваляш доброто впечатление,което имах за теб до сега!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 24 сеп 2009 13:45

Old_death миналата година се правеше на фен на Левски сега май смени вярата! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 сеп 2009 13:49

от Сектор Б на 24 Сеп 2009 13:45

Old_death миналата година се правеше на фен на Левски, сега май смени вярата!

Не ме обиждай,слагайки ми психиатрични диагнози!Покажи ми един от близо хилядата ми поста,от който си останал с впечатлението,че съм до толкова психясъл,за да стана левскар!Направи го и ще имаш каса бира от мене където кажеш,но ако не успееш,ще пожелая нещо на твой близък роднина на личен!

Върни се в “Архив”