POPCORN написа:tprodanov написа:Олд Дет, правилника гласи поне 60км, и е напълно категоричен. Освен това, за вас беше рецидив - три пъти. На втория трябваше да има отнемане на точки, на третия трябваше да сте изхвърлени от професионалния футбол, защото все пак ставаше въпрос за нападения над противникови играчи, нещо, значително по-опасно от некви кръстове. То и звездата е забранена като комунистически символ, ама ви я има в емблемата!
Всъщност, го казвам, единствено за да подчертая, колко синьо е бфс, иначе подобни наказания не ме кефят принципно.
ros, нещо не си ми разбрал поста като хората. Прочети пак.
какво пискаш пак ме мрънкало.мача в перник наказаха ли ви?не ви наказаха.мача на цска - левски щноши наказаха ли ви >не ви наказаха.какво повече искаш.за това се отнемат точки, а не некви домакиства и какво ли не.аз ако съм на ЦСКА ще пратя факс до уефа да видят за какво става на върпос, че БФС да се вземе в ръце!Ама ние понеже не сме Левски да пращаме факсове на сам на там.ЦСКА на колко км игра на 120 първият мач, втория още по-далече.Какво искаш?какво не сме спазили ?Голям си професор винаги.Като ти гръмне и ти махне едния крак, тъпчо да те виидме какво ще говоиш тогава!Цялата ви агитка е цар на глупостите, постоянно боеве, постояно свастики, бомбички и какво ли още не !
ОЛД ДЕТ, 60 км в посока отбора гост е некъде около своге и нагоре, кое не е ясно? Казах ти за кое протестирам, а не за това ви символично наказание, чети бе! И цесекари да говорят за убити от бомби е безумно бе, вие не помните ли?
Пукаке, нещо от злобичка ли не ти се отдава целенето на клавиатурата?

Дай сега да видим, на мача в перник, дето застреляха наш фен? Не споменавш нищо по въпроса. На юношите искаше да накажат мъжкия отбор, мда, колко червеноугодно, ама логиката куца. Хайде сега да ми цитираш някоя точка, за отнемане на точки, или за теб информацията идва от ГА? Секта сте си...
Са ми кажи, откъде дойде тая мозъчна полюция да ми обясняваш на мен за бомби? Някъде да съм ги защитил? Виж, пробвай де са четеш мнението, на което отговаряш. После, евентуално го осмисли. Натам ще говорим, има време.