Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: Статията на Томислав Русев

Мнениеот ПилотКамикадзе » 24 сеп 2009 02:45

nikogapak написа:Не знам на колко си години.............. Кемал Ататюрк(ако въобще знаеш кой е)

Ха ха, смешник! Първо, така като те четем, най-вероятно си по-малък от мен, това първо. И второ, в интелектуално отношение си на светлини години от мен. Чак се съмнява дали съм знаел кой е "бащата на всички турци", палячо! И не, не го прочетох сега в Гугъл, ако ще ми излизаш с това твърдение "умнико".

А в идеологически спорове с привърженици на отбора чието име дори не бива да бъде споменавано избягвам да навлизам, за това няма да си хабя и с теб нервите напразно. Левски е религия, а вие сте долнопробна болшевишка секта. Със сектант е безсмислено да се спори. Живей си с илюзийте в илюзорния и вълшебен свят който някой червени идеолози болни мозъци сътвориха. Казах ти, вие изопъчавате всичко и си изсмуквате от пръстите разни ми ти там смешни "аргументи" за името дето сме си го били присвоили, смях в залата. Чудя се сами вервате ли си каго ги говорите тия работи!? Отново казвам вие сте копие на "македонците". Колкото те са наследници на Александър Велики, толкова и вие на АС23. Вие сте тотални перковци и болни мозъци. КРАЙ!!!
Последна промяна от ПилотКамикадзе на 24 сеп 2009 02:56, променено общо 1 път.
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Борат пред Канал 3 : Излязох Иванушка Глупака

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 02:49

Ахх как е начерпено мишлето ! Как да не му е весело ... и аз да поркам по толкова Джони ще съм доволен. Ще разследват :lol: :lol: какво има да разследват ? Ако разследваха идотизъма половината българи трябва са минали през полицията. Все някакви тайни хорица са говорили с тях. Да каже едно име на тия хотели където са ходили, където са се виждали и в България също, пак да се провери на камерите .... В едно магазинче 4х5 метра в София има камери ... На Батков fairy tells поне да ги доизмисляше. Да каже къде са се виждали в кои заведения .... Смях, тоя какви връзки трябва да има щом е дигнал цялата полиция за неговите глупости.

edit: Вземете си оправете проблемите в тоя форум, няма всеки път като влизам да си пиша паролата ! Обадете се на макс студио или там, който е правил и подържа форума! Доста дразнещо е !

AFC1886 написа:hxxp://sportal.bg/news.php?id=196386

"Когато осъзнахме, че трансфер няма да има, веднага им казах да си събират багажа и да тръгват за България, но нямаше как да пристигнат навреме за мача с ЦСКА", разказа "синият" бос.

Момчета, бай Ганьо лъже и имам чуството, че и той участва в някаква врътка...

Вижте интервюто на Баждеков като пристигнаха, 100% съм сигурен каза, че
не е успял да се свърже с Батков и самият той е взел решението да се прибират!

Познайте кой лъже...

Той е много прав !!! Един от двамата лъже и аз съм убеден, че Баждеков каза, че трябва сам да вземе това решение ! Още отсега му излизат лъжите на яве !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Мнениеот ПилотКамикадзе » 24 сеп 2009 02:52

Впрочем пропуснах да добавя. Именно съмнението ти, че не знам кой е Кемал Ататюрк те издава колко ти е ниско интелектуалното равнище и колко още си малък на възраст, вероятно и надявам се за самия теб всъщност, щото ако си малко по-възрастен, ще е много жалко да ти е толкова акъла на тия години. Това те издава, просто защото ние като страна съседна на Турция е нормално някой неща за нея поне от обща култура дето се вика да ги знаеме. Ако някой над 20 години не е чувал за Кемал Ататюрк, то това не говори добре за него. Повтарям, самия факт, че изразяваш съмнение, че друг може да не го знае, говори, че ти самия съвсем наскоро си открил за себе си познанието за съществуването на такава историческа личност и тук прозира ниския ти интелект, понеже си решил това за някакво велико откритие което е достъпно само за много ограничена бройка начетени "умници" като теб. Впрочем, на дали си прочел през живота си дори половината от книгите, които аз прочетох само през 2007 година да кажем, през която признавам постигнах върховото си постижение от над 120 прочетени книги, точно колко, просто като стигнах цифрата се отказах, но там някъде до 130 да са били, не повече. И какво(?), прочете на Болен Лидеров някоя книжка и си помисли, че си се издигнал много в интелектуално отношение ли? Мъкаааа, мъкаааа....
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 24 сеп 2009 03:08

ПилотКамикадзе написа:
nikogapak написа:Не знам на колко си години.............. Кемал Ататюрк(ако въобще знаеш кой е)

Ха ха, смешник! Първо, така като те четем, най-вероятно си по-малък от мен, това първо. И второ, в интелектуално отношение си на светлини години от мен. Чак се съмнява дали съм знаел кой е "бащата на всички турци", палячо! И не, не го прочетох сега в Гугъл, ако ще ми излизаш с това твърдение "умнико".

А в идеологически спорове с привърженици на отбора чието име дори не бива да бъде споменавано избягвам да навлизам, за това няма да ти си хабя и с теб нервите напразно. Левски е религия, а вие сте долнопробна болшевишка секта. Със сектант е безсмислено да се спори. Живей си с илюзийте в илюзорния и вълшебен свят който някой червени идеолози болни мозъци сътвориха. Казах ти, вие изопъчавате всичко и си изсмуквате от пръстите разни ми ти там смешни "аргументи" за името дето сме си го били присвоили, смях в залата. Чудя се сами вервате ли си каго ги говорите тия работи!? Отново казвам вие сте копие на "македонците". Колкото те са наследници на Александър Велики, толкова и вие на АС23. Вие сте тотални перковци и болни мозъци. КРАЙ!!!

:)))) За простотията ти, нама да говоря, знаеш по умния винаги отстъпва!!! Не си позволих да обиждам, въпреки годините ми. Ти явно от нямане, какво да кажеш, започваш да обиждаш, ОК. Нищо градивно няма в думите ти, така че не смятам да ги коментирам!! Секти, болшевики, македонци.....на това и малкте деца се смеят!!! Прочети си мненията, помисли какво си написал и отново се представи тезата, която немога да разбера каква е!! Създадени от комунисти-естествено, подкрепа от власта-да, много ясно, никой не го крие!!! Но "така като те четем", май още живееш в 20 век! Сега сме 21 век, отбора няма общо с властта, комунизма и т.н., а вие "умнико", продължавате да се наричате Васил Иванов Кунчев, или бъркам? Ти "умнико", псуваш отбора, когато нищо не играе, вие слагате до лика на Апостола ( а и на Гунди) свастики, гърмите бомби, псувате, биете се и още.... Това ли ти е подкрепата, ти си смешника, който пред монитора е прост илюминат, а на стадиона е комплексар до лика на Апостола! Няма да ме разбереш, това е ясно. В заключение: всеки отбор има история, лоша или хубава, няма значение. Опознай историята на клуба си и ако намериш общо между Апостола и отбора, аз ще призная че ЦСКА не е създаден от комунисти ;) Айде със здраве и внимавай с клавиатурата :)

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 24 сеп 2009 03:12

ПилотКамикадзе написа:Впрочем пропуснах да добавя. Именно съмнението ти, че не знам кой е Кемал Ататюрк те издава колко ти е ниско интелектуалното равнище и колко още си малък на възраст, вероятно и надявам се за самия теб всъщност, щото ако си малко по-възрастен, ще е много жалко да ти е толкова акъла на тия години. Това те издава, просто защото ние като страна съседна на Турция е нормално някой неща за нея поне от обща култура дето се вика да ги знаеме. Ако някой над 20 години не е чувал за Кемал Ататюрк, то това не говори добре за него. Повтарям, самия факт, че изразяваш съмнение, че друг може да не го знае, говори, че ти самия съвсем наскоро си открил за себе си познанието за съществуването на такава историческа личност и тук прозира ниския ти интелект, понеже си решил това за някакво велико откритие което е достъпно само за много ограничена бройка начетени "умници" като теб. Впрочем, на дали си прочел през живота си дори половината от книгите, които аз прочетох само през 2007 година да кажем, през която признавам постигнах върховото си постижение от над 120 прочетени книги, точно колко, просто като стигнах цифрата се отказах, но там някъде до 130 да са били, не повече. И какво(?), прочете на Болен Лидеров някоя книжка и си помисли, че си се издигнал много в интелектуално отношение ли? Мъкаааа, мъкаааа....

ХАХАХАХАХААХА, АБЕ АМА ТИ ЯКО ВЛЕЗЕ ВЪВ ФИЛМА??? ХАХХАХАХАА ЕЕЕЕЕ НЕ, КАЖИ ВЪРХОВОТО СИ ПОСТИЖЕНИЕ ЗА 2003, ПО ЯДЕНЕ НА МУСАКА! БАТКА, ТОЯ НЕТ ТЕ СЪСИПВА, ТИ СИ НАЙ, НАЙ, НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМПЛЕКСАР КОЙТО СЪМ СРЕЩАЛ ПО ФОРУМИТЕ!!! ХАХАХАХАХХА, СТИГА БЕ, ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ,ААААА НЕ

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Мнениеот ПилотКамикадзе » 24 сеп 2009 03:35

Ами палячо, не знам кой започна да се вкарва във филми, като изтъква знанията си и се съмнява в чуждите, при това се съмнява в това събеседника му да има елементарни познания от общо култура, не говорим за нещо повече! Така че, замисли се, във филма се вкара ти, ако трябва като децата да почнем да спорим, ще кажа, че ти пръв започна! :mrgreen: Същото важи и за комплексите и за това кой е комплексар. Просто ти пръв си ги показа, а аз бях принуден да ти влезна във филма и да те сваля на земята. Но впрочем, защо не кажеш на тебе кое ти е върховото постижение по прочетени книги за една година. Аз прочем се гордея със своето и не мися това за комплекс, ти го формулирай както си искаш. Същото се отнася и до обидите, аз пак като децата, но пък с пълно право ще кажа, че ти започна. Естествено не обида в прекия смисъл, но едно такаво пренебрежително отношение показано чрез въпросите ти. На колко си години? Ама Кемал Ататюрк знаеш ли кой е всъщност?

В крайна сметка не разбрах защо в два поредни поста намеси илюминатите? Те какви го играят в случая и какво общо имат с коя да е тема засегната в разговора ни?

На тема Левски и тези чието име дори не бива да бъде споменавано ти казах, че в спорове избягвам да навлизам. Знам, че ти е приятно да живееш в измисления си вълшебен чорбарски свят, така че радвам се за тебе. Но защо всъщност ме занимаваш с клубните си тегоби, кахъри, кахъри черни ядове??? Ти за комплекси говориш, ама я виж дали имам едно мнение във вашия форум. Дори не съм го и поглеждал, няма и да го направя, още по малко ако сте в момент на страдание. Просто се интересувам от моя Любим отбор, вие сте ми безинтересни. Но това не важи за вас, защото тие сте тотално комплексирани от същността на вашия клуб, в който родителите ви са ви вменили да подкрепяте, а днес понеже ви е болезнено виждайки фактите и правите пироети с фактите историята и реалността. Това не ви стига, не ви стига да си ги споделяте тия безсмислици едни други, но понеже сте тотални комплексари, идвате и се опитвате да ни убедите в правотата си. Точно като "македонците" сте няма какво да се опитваш да избягаш от тази супер аналогия, имитирайки пренебрежение и снизходителност към нея. И те идват тук по исторически форуми български, да ни "убеждават" че са наследници на Александър Велики, че ВМРО се е борило за независимост на "македонците", а когато е имало някакви в него дето демонстрирали български произход и амбиции, то това бил период в който ВМРО бил "гнездо на шпиони" български, ха ха ха. Е хубаво де, нека си вярват, те щом фактите така ги извъртат въпреки, че с очите си ги виждат, как да го убедиш в истината? Не можеш, изгубена кауза. Та и вие, хубаво, вярвайте си в измишльотините, че сте наследници на АС23, вярвайте дори, че Левски името сме го "откраднали" и "присвоили", ОК. Ама моля ви, не се опитвайте да ни го вмените на нас, просто няма да стане, не сме толкова тъпи, не сме толкова комплексирани, не сме болни мозъци, не сме перковци, как да ти го обясня, та да ме разбереш? Пак ти казвам, на подсъзнателно ниво "македонците" усещат истината и именно заради това агресивно се опитват не само едни други да се убеждават в тяхните си фантасмагории, но и останалите, ето вие сте същите, каквам ти го, повтарям ти го и ти го потретвам. Присъствието ти в този форум е потвърждение на думите ми. Опита ти да ни вмениш, как кме краднали името на Апостола на свободата е потвърждение на думите ми. Ще ми говори за комплекси. Погледни се виж си действията, виж се какви ги пишеш, осъзнай мотивите на тези ти действия от какво точно са подбудени и след това говори за комплеките на другите.
Последна промяна от ПилотКамикадзе на 24 сеп 2009 03:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 03:46

Не знам колко сте начетени, ама щом не разбирате, че ващо Томи е платен журналист ви трябват още книги. Може да опитате да спрете да четете и да се "разходите" из реалният свят ! Най-добре балансирайте между двете неща !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 24 сеп 2009 04:40

Ах тоя "снукс"... Добре бе... Г-н Батков, като Ви е писнало и на 51 години трябва да си карате кефа... Прав Ви път! Не че Ви липсват почерпките и сега (както се вижда от тазвечершното интервю). Най-много ми харесва как във всяко изявление, което дава въпросната мустаката персона, с триста зора от пиянската му устичка излизат подобни слова "Аз толкова се грижих за тоя отбор, всичко давах по силите си, (забележете интересната част ! ) не че съм длъжен (придружено с ехидна усмивка)... Трябва ли да го коментирам това? :shock:
Не е длъжен????? Хах... Президентът и собственик на Левски не е длъжен да се грижи за отбора?!? За какво си говорим :roll: И 300 пъти повтори за предприятията и колко хубостници хрантутел...3-4 хиляди били. Е браво, а знаете ли колко хубостници Ви хрантутят вас? Повече от половин България. Нямам думи... :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 24 сеп 2009 05:31

Първо - много се надъхвате, а това е излишно. Кво искате да каже Батков? "Аз съм ********! Утре ще се обеся!" Това ли очаквате? Е, никога нема да го чуете това.
Второ - особено към активистите, които ще саботират отбора в Рим, АКО НАПРАВИТЕ ТАКОВА НЕЩО, ЩЕ БЪДЕТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТУРЦИ, ПРЕДАТЕЛИ И ПЕДЕРАСТИ.
Трето - и мен ме е яд на хрантутниците. Независимо как и откъде , но тези хора вземат заплати, които по нищо не личи, че се и опитват да си заработят. Дори се изказа много меко за тях. Пичове, бяхме трагични срещу Чорбата, това не може да се обясни само с Борат.
Четвърто - радвайте се на Батков, докато не се е наложило да се радваме на некои други Бради или подобни бивши екс комунисти и ченгета!
Ела зло, че без тебе по-зло.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 сеп 2009 07:31

Ударил е 2-3 за кураж в самолета,защото знае какво го чака тук :lol: Ей тоя ще надмине скоро и Лупи в лъжите!

Върни се в “Архив”