Ами палячо, не знам кой започна да се вкарва във филми, като изтъква знанията си и се съмнява в чуждите, при това се съмнява в това събеседника му да има елементарни познания от общо култура, не говорим за нещо повече! Така че, замисли се, във филма се вкара ти, ако трябва като децата да почнем да спорим, ще кажа, че ти пръв започна!

Същото важи и за комплексите и за това кой е комплексар. Просто ти пръв си ги показа, а аз бях принуден да ти влезна във филма и да те сваля на земята. Но впрочем, защо не кажеш на тебе кое ти е върховото постижение по прочетени книги за една година. Аз прочем се гордея със своето и не мися това за комплекс, ти го формулирай както си искаш. Същото се отнася и до обидите, аз пак като децата, но пък с пълно право ще кажа, че ти започна. Естествено не обида в прекия смисъл, но едно такаво пренебрежително отношение показано чрез въпросите ти. На колко си години? Ама Кемал Ататюрк знаеш ли кой е всъщност?
В крайна сметка не разбрах защо в два поредни поста намеси илюминатите? Те какви го играят в случая и какво общо имат с коя да е тема засегната в разговора ни?
На тема Левски и тези чието име дори не бива да бъде споменавано ти казах, че в спорове избягвам да навлизам. Знам, че ти е приятно да живееш в измисления си вълшебен чорбарски свят, така че радвам се за тебе. Но защо всъщност ме занимаваш с клубните си тегоби, кахъри, кахъри черни ядове??? Ти за комплекси говориш, ама я виж дали имам едно мнение във вашия форум. Дори не съм го и поглеждал, няма и да го направя, още по малко ако сте в момент на страдание. Просто се интересувам от моя Любим отбор, вие сте ми безинтересни. Но това не важи за вас, защото тие сте тотално комплексирани от същността на вашия клуб, в който родителите ви са ви вменили да подкрепяте, а днес понеже ви е болезнено виждайки фактите и правите пироети с фактите историята и реалността. Това не ви стига, не ви стига да си ги споделяте тия безсмислици едни други, но понеже сте тотални комплексари, идвате и се опитвате да ни убедите в правотата си. Точно като "македонците" сте няма какво да се опитваш да избягаш от тази супер аналогия, имитирайки пренебрежение и снизходителност към нея. И те идват тук по исторически форуми български, да ни "убеждават" че са наследници на Александър Велики, че ВМРО се е борило за независимост на "македонците", а когато е имало някакви в него дето демонстрирали български произход и амбиции, то това бил период в който ВМРО бил "гнездо на шпиони" български, ха ха ха. Е хубаво де, нека си вярват, те щом фактите така ги извъртат въпреки, че с очите си ги виждат, как да го убедиш в истината? Не можеш, изгубена кауза. Та и вие, хубаво, вярвайте си в измишльотините, че сте наследници на АС23, вярвайте дори, че Левски името сме го "откраднали" и "присвоили", ОК. Ама моля ви, не се опитвайте да ни го вмените на нас, просто няма да стане, не сме толкова тъпи, не сме толкова комплексирани, не сме болни мозъци, не сме перковци, как да ти го обясня, та да ме разбереш? Пак ти казвам, на подсъзнателно ниво "македонците" усещат истината и именно заради това агресивно се опитват не само едни други да се убеждават в тяхните си фантасмагории, но и останалите, ето вие сте същите, каквам ти го, повтарям ти го и ти го потретвам. Присъствието ти в този форум е потвърждение на думите ми. Опита ти да ни вмениш, как кме краднали името на Апостола на свободата е потвърждение на думите ми. Ще ми говори за комплекси. Погледни се виж си действията, виж се какви ги пишеш, осъзнай мотивите на тези ти действия от какво точно са подбудени и след това говори за комплеките на другите.