Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Борат пред Канал 3 : Излязох Иванушка Глупака
Жалко - няма да продава ! Както и да е,той е виновен,че беше допуснато такова нещо,защото никой себеуважаващ се отбор не би си позволил да не направи елементарна справка как седят нещата в УЕФА и да се свърже с Рубин ! Все още обвинявам Борат за последните три слаби за Левски,сезона ! Аз лично оставам на позицията си - БаткOFF Вън от ЛЕВСКИ Завинаги !!!

- Lord VOODOO
milen.hristov написа:Като го слушам все едно говори Лупи
Доста точно казано!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Сега го гледам отново.Направо изпечен комунист.
Баткоff вън
Този наистина е пил
Лоши новини за левскарите,Батков няма намерение да се маха.Ооо,йес,този нарича отбора бардак
И докато Росен задава въпрос Борат мърмори мхм,да,така

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
НЯМА ПО-ГОЛЯМ НАГЛЕЦ ОТ БАТКОff!!!!!!!!!!!!!
НАГЪЛ И АРОГАНТЕН НА ЛЕТИЩЕТО ДО ПОЛУДА!
АЗ КАКТО РАЗБИРАМ НЕЩАТА -СПОРТНО-ТЕЕХНИЧЕСКОТО РЪКОВОДСТВО Е НА ДУСПАТА
ОТВРАТИТЕЛНО,ГНУСНО ПОДМЯТАНЕ ПО АДРЕС НА ТРЕНЬОР, ДИРЕКТОР,ИЗОБЩО...ГЛЕДАЛИ СМЕ ГО ФИЛМА
ЩЯЛ ДА СЪДИ САШО ДИКОВ-БОЖЕЕЕЕЕ,БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ
НАГЪЛ И АРОГАНТЕН НА ЛЕТИЩЕТО ДО ПОЛУДА!

АЗ КАКТО РАЗБИРАМ НЕЩАТА -СПОРТНО-ТЕЕХНИЧЕСКОТО РЪКОВОДСТВО Е НА ДУСПАТА

ОТВРАТИТЕЛНО,ГНУСНО ПОДМЯТАНЕ ПО АДРЕС НА ТРЕНЬОР, ДИРЕКТОР,ИЗОБЩО...ГЛЕДАЛИ СМЕ ГО ФИЛМА

ЩЯЛ ДА СЪДИ САШО ДИКОВ-БОЖЕЕЕЕЕ,БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ

Re: Наказанието за Левски: 1 мач извън София и 37 500 лева глоба
Аре стига сте ревали като ощипани моми
.Ние миналия сезон половината мачове ги играхме извън Пловдив и не сме се оплаквали.
Даже сега тъй като съм в добро настроение ще ви дам един съвет.Продължавайте все така да правите зулуми и да глубяват Борат с по 20000-30000 на кръг, спрете да ходите на домакинските мачове и така съвсем ще му спрете кислорода и ако имате късмет до година две ще се отървете от този паразит.

Даже сега тъй като съм в добро настроение ще ви дам един съвет.Продължавайте все така да правите зулуми и да глубяват Борат с по 20000-30000 на кръг, спрете да ходите на домакинските мачове и така съвсем ще му спрете кислорода и ако имате късмет до година две ще се отървете от този паразит.
Батков: Ако не играят сменяме бардака на нова година

alexpk написа:ЛЕВСКИ не е бардак.
Според Батков е точно бардак

Повтори го 2 пъти, а това е собственика на този клуб.
Не зная обаче дали иронично /според мен не/ но похвали ЦСКА и обвини яко всички ръководители из Левски относно селекцията и т.н., както и не пропусна факта да си остави вратичка за карето със сегашното ръководство.
От това, което аз разбрах относно керетогейт е. че не е дело на българи, а в България са имали само помощници.