Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Мнениеот Cooler » 04 апр 2013 01:00

Второто полувреме ако не беше ранния гол, щяхме може би и да спечелим, нашите се хвърляха за всяка топка и по едно време дори надигравахме Литекс. Вторият им гол напълно подарен, и от там вече си помислиха че могат да вземат нещо. Все пак е хубаво че не се превърнахме в пълни идиоти пускайки 3 гола за едно полувреме :mrgreen: . Д. Димов и Велев за мен играха доста стабилно и заслужават да са титуляри, но си има треньор той решава. Малко странно ми беше продължението на мача - в 93 минута тепърва започна да тече 3 минутното продължение - квото е. Литекс имат един Г. Миланов, който ги влачи на гърба си заедно с Иса и тва е. Ще видим за първенството кво ще бъде. :P

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 04 апр 2013 01:12

Безумие , Трагедия...... Литекс на пребиха и 2-та мача. Незнам за вас ама мене ме е срам от това класиране........ Този Велев ли какъв е този е най слабия български футболист който съм виждал някога ....... Илиян Илиев е най страхливият треньор в България , дори Костов и Достанич бяха по добре :) Ще спечелим купата и тая мишка Илиев ще го оставят :@ :@ :@ ! САМО ЛЕВСКИ ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
Господин–Господ
Контакти:

Мнениеот Господин–Господ » 04 апр 2013 01:17

Жоро-Барса,не може да са ни пребили,а да нямат 1 голово положение поне днес.
Не става само с корнери и фаулове. ;)
Е,ако си от ЦСКА ще те разбера и даже ще те поздравя с Кокалестата си ръка! :)

Потребителски аватар
Господин–Господ
Контакти:

Мнениеот Господин–Господ » 04 апр 2013 01:21

За Ил.Ил си прав де - пъзльо от село с малко повече възпитание от средното за треньорската професия(напълно ненужно обаче в тоз занаят на мляскащи дъвки и ръкомахащи,пцуещи и плюещи тренери).
Требе ни истински треньор,дори и Ил.Ил да спечели купа или дубъл.Точно Ил.Ил трябва да бъде освободен във Велев стайл - след титла!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 апр 2013 01:31

Може ли цял мач да те надиграват, да играеш меко казано трагично и първите ти думи след мача да са за напрежението ?
Докога ще се оправдава с напрежението ? Нещо да каже защо Пламен Димов не играе ? Защо е взет, след като му няма доверие в момент, в който се нуждае от центр. защитник ? Много жалък човек е Илиан Илиев :!: Махай се като ти пречи това напрежение. Сгрешени трансфери в два поредни трансферни прозореца и никаква тактическа подготовка.
Илиан Илиев е некадърен, ВЪН ОТ ЛЕВСКИ :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 04 апр 2013 02:11

Аз сериозно се чудя на някои хора. Едно отстраняване на Литекс (дори не ги победихме) и вече се започва едно превъзнасяне на лигльовците в синьо. За какво е обвиняван Пацо Тигъра ли? Първо излезна неадекватно при една върната топка, притежание на Дъстли Мюлдер и така настана объркване, което за малко не доведе до гол. Второто полувреме при някакво разбъркване в наказателното поле вместо да се хвърли да хване топката, започна да мята ръце във всички посоки. Тогава на Иса малко му остана да вкара 3тия гол. И не е, че не харесвам Пламен Илиев, но просто в момента формата му е много спаднала и Мишо Иванов си мисля, че ще е по-добър вариант. Пак четох как Даниел Димов бил направил мача на живота си и преоткрил поста си. Сигурно се шегувате. :lol: Литекс ни надиграха. Та те ни натискаха в нашето поле бе, хора! Това е нещо, присъщо за ЛЕВСКИ! Натиска и положенията, а не треперенето, когато се защитаваме и контраатаките, които едвам правим от дъжд на вятър! От кога се задоволяваме с няколко атаки и един гол на ЗАЩИТНИК!? Ние средняшки отбор ли сме? Търпях, търпях, чаках подобрение, ама не го дочаках... Искам да попитам какво става с новото попълнение Пламен Димов и защо не играе? Къде е Антонио Вутов? Ами близнаците Цоневи? Аз предпочитам да гледам тях вместо Прохазка, Пелето, Михелич, че дори и Гаджев. Някак си знаят за какво играят, не са интриганти и ще дадат всичко от себе. Илиан Илиев дори заблудените го разбраха, че не е треньор за Левски. Днес пак чух думичката "напрежение" в интервюто му.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 апр 2013 02:25

onegavon написа:Агонията продължава.Това класиране няма да донесе нищо на Левски защото купата е за Славия. Просто ще си пропилее и малките шансове които има за титла с тези излишни мачове за купата.

Вероятно за пръв път в този форум ще се съглася с теб. Аз също смятам, че покрай стогодишния юбилей на белите ще се случат доста уговорки и в крайна сметка купата ще отиде в Овча Купел. Все пак това е най-старият софийски клуб и вероятно доста влиятелни хора компромисно ще сведат глава пред традициите на белите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 апр 2013 07:24

Защо феновете на Левски са такива прости олигофрени? Цяла България го видя вчера. Толкова ли няма за какво друго да пеете бе?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2013 07:56

Muscarin написа:Защо феновете на Левски са такива прости олигофрени? Цяла България го видя вчера. Толкова ли няма за какво друго да пеете бе?

Абе що не се възмущавате толкова много, че на много мачове се скандира КЗЛ? Или това е ок за всички дребни душици обединени в коалиция анти?

Хайде изчезвайте от тук. Отборът класирал се за полуфунал за КБ е ЛЕВСКИ. Всичко останало е злоба, жлъч и завист от вас дребни душици.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 апр 2013 08:30

Я кажете нещо пак за Гунди бе,че бил по-добър от Стоичков...

П.С.
а това че Левски играли на ниво и че можело даже да спечелят мача,най ми хареса...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Архив”