Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)
Агонията продължава.Това класиране няма да донесе нищо на Левски защото купата е за Славия. Просто ще си пропилее и малките шансове които има за титла с тези излишни мачове за купата.
- Син до гроб_
- Контакти:
BadBoy написа:Отдавна не бях ставал свидетел на подобно нещо, отпадналия отбор да получи повече овации, а че Ловеч смазаха тотално Левски не остана скрито за никой, не искам да си представям за първенство какво ще бъде причинено на сините, защото в мачовете на разменено гостуване нещата седят по различен начин.
Любо Пенев 100% ще извика Иса в националния отбор, това момче много играе, а с Божиков в центъра на отбраната въобще не се усети липсата на Бодуров.
Левски с тази си игра са тотална излагация и не подобрят ли нещо лятото в Европа ще бъдат смазани.
Ако прочетеш в 20 страници назад мненията ще видиш,че на никой не му хареса играта на Левски. Малката радост днес е ,че поне има някакъв шанс да завършим сезона с Купа,колкото и слаби да сме,а че нямаме отбор в момента е ясно на всички и най-кристално ясно е на нас самите.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- amstel_beer
- Контакти:
BadBoy написа:Отдавна не бях ставал свидетел на подобно нещо, отпадналия отбор да получи повече овации, а че Ловеч смазаха тотално Левски не остана скрито за никой, не искам да си представям за първенство какво ще бъде причинено на сините, защото в мачовете на разменено гостуване нещата седят по различен начин.
Любо Пенев 100% ще извика Иса в националния отбор, това момче много играе, а с Божиков в центъра на отбраната въобще не се усети липсата на Бодуров.
Левски с тази си игра са тотална излагация и не подобрят ли нещо лятото в Европа ще бъдат смазани.
А усети ли се липсата на Гаджев, Рамос, Везалов и Пелето?

- Der Schmarotzer
- Контакти:
cunimepox написа:Drunken_Master написа:Син до гроб_ написа::
Сръбска музика....КСПП
Само тфа ли можа да измислиш...надценил съм те...по-тъп си отколкото си мислех
А ти дори не си по-умен от шивача.А той е най-т@пия в този свят и околностите.

Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- Син до гроб_
- Контакти:
onegavon написа:Агонията продължава.Това класиране няма да донесе нищо на Левски защото купата е за Славия. Просто ще си пропилее и малките шансове които има за титла с тези излишни мачове за купата.
А ,ясно. Вие затова ли отпаднахте,да се съсредоточите върху първенството? Първото ти изречение е правилно-с този тренер ще има агония до края на сезона,съгласен съм. За второто ти изречение съм 50/50. Говори се ,че тази година Купата е капарирана в бяло. Ще видим.
Нашата сила обединява победители !
-
- Контакти:
Извинявай, но като ти чета мнението, и ако не съм гледал мача ще си помисля, че сме победили с 3-1 или нещо подобно. Карвальо взе да ме дразни с това седене все с гръб към вратата. Само връща топката назад и веднъж не поема отговорност да се обърне и да мине един играч. Велев и Прохазка първото полувреме бяха толкова неориентирани, че нямаше накъде повече. Прохазка само скачаше на шпагати и късмет, че не влезна по-опасно на някой. Димов бил роден за защитник, така ли? Сигурно си си мислила същото, когато Г. Миланов го мина на два пъти като конус (единият път вкара гол). Мюлдер вкара гол, но в защита не беше толкова добър, за да го превъзнасяме. Рене Михелич игра сравнително добре откъм желание (то с всички беше така), но не мога да го преценя след като топката не се сваля по земята, а свали ли се - не минава през него. Ползата от разиграващ халф е топките да минават през него, а не директно по крилата, каквато е практиката в последните няколко мача. Също така би било хубаво Карвальо да не чака топката на крак с гръб към вратата, както споменах по-рано. Заблуждавайте се колкото искате. Левски е слаб, защото треньора е слаб и не ги учи на нищо. Те и без Илиан ще го играят това.[/quote]
Най-точното мнение което може да се каже,истината е че Левски е много ама много посредствен отбор в момента и направо не вярвам че има хора на които нещо в тоя отбор им допада и най-важното,90% от футболистите в сегашния отбор не само че не са Левскари и не заслужават да носят фланелката,те не са мъже.Доста сме свалили летвата на задоволство очевадно.
Най-точното мнение което може да се каже,истината е че Левски е много ама много посредствен отбор в момента и направо не вярвам че има хора на които нещо в тоя отбор им допада и най-важното,90% от футболистите в сегашния отбор не само че не са Левскари и не заслужават да носят фланелката,те не са мъже.Доста сме свалили летвата на задоволство очевадно.
- Kris_men2000
cunimepox написа:yasen написа:гледайте разумно, безмислено е да напуска в този момент Илиан, трябва да довърши сезона, по-лошо от това не може да стане, читав треньор няма да дойде пожарен вариант за месец и половина...
тези треньорски смени вредят на Левски вече 5 години, разберете го!!!
след края на сезона ще правим равносметка, по-вероятно е Илиан да напусне, но нека изчакаме ...
Читав треньор няма да дойде и не на "пожарен" вариант.Най много да ни натресат пак нещо като сърбина, гоньо ,или недай Боже като радуканов или йешич, или тройчо.
Абе пич ЯСЕН ПЕТРОВ е 10000 пъти по-добър и по- надежден от този жалък гном.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Господин–Господ
- Контакти:
Според мен Левски се представи на ниво в този мач,а без грешката на Пинто мачът си отиваше на Х.
Селото не създаде някакви опасни положения освен добрата им комбинация при 1-1.
Интересното в този мач беше ,че най-слабите в Левски (или най-подценяваните) играха най-силно - Ели,Димов,Велев(2 рото полувреме),Прохазка(2 рото също),
а най-класните ни играчи се на...каха - Пинто (не само заради пиянското изчистване),Гари Родригез(въпреки паса към Дъстли игра слабо),Карвальо(май е заразен да бележи само на отбори от под 6 то място).
В защита съм СЪЩИСАН от Даниел Димов - просто железен.Уж беше дефанзивен халф,но май си намери мястото в живота ..))
Михелич показа класа и потенциал,много е млад и има шанс да надмине Дарко от най-добрите му години.Имаше и хъс поне днес...
Прохазка си остава дърво,но поне се бори днес за всяка топка.За мен той не е футболист за Левски,абсурд е да се сравнява по класа с Гаджев ,но поне откъм мерак го докара днес.
Стефан Велев има нужда от яки порции самочувствие - излежда ми като провинциален мухъл,но 2 рото полувреме имаше някой добри отигравания,показа и желание за борба,което на неговата позиция е може би най-важното.
Не виждам за какво точно е обвиняван Пацо-Тигъро? Някой да припомни негова грешка,защото днес аз не се сещам?!
Безспорните играчи на мача за мен бяха Мулдер(този има доста хляб) и Димов.
Кмето Йофоф влезе да внесе "спокойствие"и веднага окъка 3-4 топки - не бива да вижда терен освен на плазмата у тях.
Относно Гаджев - не му знам характера,може и лигав командос да е ,но има класа.За мен е най-добрият ни играч след 2008 година заедно с Жо и Гарата.
Виж Пелето - вън.Няма какво да даде на отбора,освен интриги.Имаше някакъв силен период преди 5-6 години,но никога не е бил над останалите,че сега да туряме за шеф на кухнята...
За полуфинала - искам мъртвеца Локо СФ,че да отмъстим за Септемврийци!
Пък и Кокало не вярвам да вземе да ни елиминира.Берое също няма да ни създаде проблеми.
Венци Свинята го нещЪ.Нахъсил се е тумбака нещо,но пък може би е по-добре сега да го срещнем,че полуфиналите са в 2 мача,а на финал всичко става в 1 мач.
Пък и Венци Дебелото загуби финал през 2011,да не се амбицира нещо ...
Селото не създаде някакви опасни положения освен добрата им комбинация при 1-1.
Интересното в този мач беше ,че най-слабите в Левски (или най-подценяваните) играха най-силно - Ели,Димов,Велев(2 рото полувреме),Прохазка(2 рото също),
а най-класните ни играчи се на...каха - Пинто (не само заради пиянското изчистване),Гари Родригез(въпреки паса към Дъстли игра слабо),Карвальо(май е заразен да бележи само на отбори от под 6 то място).
В защита съм СЪЩИСАН от Даниел Димов - просто железен.Уж беше дефанзивен халф,но май си намери мястото в живота ..))
Михелич показа класа и потенциал,много е млад и има шанс да надмине Дарко от най-добрите му години.Имаше и хъс поне днес...
Прохазка си остава дърво,но поне се бори днес за всяка топка.За мен той не е футболист за Левски,абсурд е да се сравнява по класа с Гаджев ,но поне откъм мерак го докара днес.
Стефан Велев има нужда от яки порции самочувствие - излежда ми като провинциален мухъл,но 2 рото полувреме имаше някой добри отигравания,показа и желание за борба,което на неговата позиция е може би най-важното.
Не виждам за какво точно е обвиняван Пацо-Тигъро? Някой да припомни негова грешка,защото днес аз не се сещам?!

Безспорните играчи на мача за мен бяха Мулдер(този има доста хляб) и Димов.
Кмето Йофоф влезе да внесе "спокойствие"и веднага окъка 3-4 топки - не бива да вижда терен освен на плазмата у тях.
Относно Гаджев - не му знам характера,може и лигав командос да е ,но има класа.За мен е най-добрият ни играч след 2008 година заедно с Жо и Гарата.
Виж Пелето - вън.Няма какво да даде на отбора,освен интриги.Имаше някакъв силен период преди 5-6 години,но никога не е бил над останалите,че сега да туряме за шеф на кухнята...

За полуфинала - искам мъртвеца Локо СФ,че да отмъстим за Септемврийци!

Пък и Кокало не вярвам да вземе да ни елиминира.Берое също няма да ни създаде проблеми.
Венци Свинята го нещЪ.Нахъсил се е тумбака нещо,но пък може би е по-добре сега да го срещнем,че полуфиналите са в 2 мача,а на финал всичко става в 1 мач.
Пък и Венци Дебелото загуби финал през 2011,да не се амбицира нещо ...

КСПП! Аре Наздраве!

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Der Schmarotzer написа:Едно е случайно допусната грешка, друго е допусната такава поради незнание на правилата и нормите на българския език.
Факт е, че и двете са грешки. Виж заради грешки на съдията как отпаднаха Литекс.

Защо да е отпаднал Литекс заради грешки на съдията? Коя му беше грешката на съдията?[/quote]
май-не си гледал първия мач, щом питаш ;DDDD