Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Re: Вратари

Мнениеот cska_liverpool » 23 сеп 2009 20:31

Не виждам какво толкова има да се притеснявате относно вратарите.Откакто се помня все сте имали добри вратари.Е единствено недоразумението Ники Михайлов.
RED OR DEAD

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот Lord VOODOO » 23 сеп 2009 20:31

Di Canio написа:Кво да те съдя ти си осъден по рождение. За мен си престъпник.

Ми на последните ти дума мога да отговоря с твоите думи....:
Di Canio написа:Знаеш ли че умните хора са казали че Обвинение без доказателства е престъпление?

Т.е. докажи, че съм! :lol: :lol: :lol:

И се заяждаш на дребно в другата тема, без да си прав!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

kenta25
Контакти:

Re: АКБ Форес взема ПФК Левски до броени часове!

Мнениеот kenta25 » 23 сеп 2009 20:33

аз съм ''за''поне Батков ще си отиде

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 сеп 2009 20:35

cska_liverpool написа:Не виждам какво толкова има да се притеснявате относно вратарите.Откакто се помня все сте имали добри вратари.Е единствено недоразумението Ники Михайлов.

Така е .Прав си.Но очевидно някаи наши фенове вярват само в Петков......

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Наказанието за Левски: 1 мач извън София и 37 500 лева глоба

Мнениеот Lord VOODOO » 23 сеп 2009 20:36

Свобода_или_смърт написа:Прочети си сам още веднъж написаното и ще разбереш колко тъпо се е получило. Значи БФС трябва да си върши работата, ама когато наказва Левски, а когато трябва да накаже ЦСКА, Литекс или Миньор преди мача им с Левски тогава "не знам зашо така се е получило...."

Айде ти прочети как съм започнал втора точка. ;)
Все някога БФС трябваше да почне да спазва стриктно правилника при определянето на наказанията!!!! Все някога! И когато това щеше да стане все някой клуб щеше да ревне както го правите вие, защото точно срещу тях правилника е използван с цялата си строгост!!! Както казах въпрос на късмет, че се е случило точно срещу вас!!!

Ще имате правото да сте недоволни, ако следващият път, когато БФС тръгне да наказва някой отбор различен от Левски не проложи правилника така, както го направи сега! Дотогава просто приемете, че БФС най-после спира да подпира силните и че ще наказва по правилник! ;)

В крайна сметка, за да се стига до там да се налага да ви наказват, значи сте виновни! Е не може хем да сте виновни, хем да имате претенции!!!! Това е прекалено нагло вече!!!

П.П. Наистина не разбирам защо точно аз ви станах виновен? Да не би аз да определям наказанията? Аз само отговорих на няколко въпроса от рода: защо глобата е толкова, защо ще играете чак в Стара Загора, и ви защитих, защо не са ви отнети 3 точки от актива!!! Ама явно това няма значение за вас! Важното е да плюете все някого!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bossmitko

Re: АКБ Форес взема ПФК Левски до броени часове!

Мнениеот bossmitko » 23 сеп 2009 20:37

Абе този е богат ,ама ... измамник е ;) Дано да се лъжа ,ама поне да дава пари :)
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

Потребителски аватар
bossmitko

Мнениеот bossmitko » 23 сеп 2009 20:39

Имам отлично мнение за Петков и Митрев !Дано да получа такова и за Димитров .

Потребителски аватар
bossmitko

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот bossmitko » 23 сеп 2009 20:41

САМО ЛЕВСКИ ,но наказанието си е заслужено .

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 сеп 2009 20:42

1. Дали няма доклад и ако няма защо няма??? 2. Доклад имаше, имаше и наказание, Ботев обжалва и тогава приеха, че това не са нацистки символи, а древно-индийски. Сега Левски нацистки ли е издигнал или древно-индийски?? 3. Това беше по-темата за синьото БФС. Дали не е червено????
Еми ето запознат си с нещата-кво се пенявиш толкоз :lol: Защо нямало доклад?? Питай делегата на съответния мач който те интересува! Ето вашият човек Тодор Лучев(бивш администратор на Левски) беше делегат на мача и е описал човека всичко както си е било.На базата на този доклад ви наказват.Сърди се на него :lol: :lol:

Свобода_или_смърт

Мнениеот Свобода_или_смърт » 23 сеп 2009 20:44

Lord VOODOO написа:
Свобода_или_смърт написа:Прочети си сам още веднъж написаното и ще разбереш колко тъпо се е получило. Значи БФС трябва да си върши работата, ама когато наказва Левски, а когато трябва да накаже ЦСКА, Литекс или Миньор преди мача им с Левски тогава "не знам зашо така се е получило...."

Айде ти прочети как съм започнал втора точка. ;)
Все някога БФС трябваше да почне да спазва стриктно правилника при определянето на наказанията!!!! Все някога! И когато това щеше да стане все някой клуб щеше да ревне както го правите вие, защото точно срещу тях правилника е използван с цялата си строгост!!! Както казах въпрос на късмет, че се е случило точно срещу вас!!!

Ще имате правото да сте недоволни, ако следващият път, когато БФС тръгне да наказва някой отбор различен от Левски не проложи правилника така, както го направи сега! Дотогава просто приемете, че БФС най-после спира да подпира силните и че ще наказва по правилник! ;)

В крайна сметка, за да се стига до там да се налага да ви наказват, значи сте виновни! Е не може хем да сте виновни, хем да имате претенции!!!! Това е прекалено нагло вече!!!

П.П. Наистина не разбирам защо точно аз ви станах виновен? Да не би аз да определям наказанията? Аз само отговорих на няколко въпроса от рода: защо глобата е толкова, защо ще играете чак в Стара Загора, и ви защитих, защо не са ви отнети 3 точки от актива!!! Ама явно това няма значение за вас! Важното е да плюете все някого!

Като се замисля може би си прав. Винаги трябва да се дава пример с най-силния и най-видния, този, който като бъде наказан другите ще си вземат поука. Имайки предвид, че Левски е този който трябва да служи за пример приемам с удоволствие наказанието. И ще те чакам с нетърпение да ми се извиниш лично, когато след кръг или два БФС няма да накаже някой и ще носи от девет кладенеца вода да обяснява защо не е наказан. Бъди убеден, че това ще стане!! Защото ако си мислиш, че в БФС нещо се е променило към добро - жестоко си се излъгал!!!

Върни се в “Архив”