Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Hugo Boss
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Hugo Boss » 03 апр 2013 13:12

vaskonti написа:
Hugo Boss написа:
vaskonti написа:Да, докато преди хората се самоубиваха далеч по-хуманно....
Страшна логика! :x :|

Аз не знам ти на кое викаш криза? Криза е целия този преход и политически избор нареден от олигархични ДС структури който предават и продават България

Да де, ама ти май се опитваш да изкараш виновен за това само ГЕРБ и последните 3-4 години?

Герб нищо не промени цялото статукво, а просто се намеси на лапаницата и далаверите

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 апр 2013 13:14

Hugo Boss,кажи за кой да гласуваме!ГЕРБ ги знаем,кажи по-добри от тях.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 апр 2013 13:16

Hugo Boss написа:
vaskonti написа:Да де, ама ти май се опитваш да изкараш виновен за това само ГЕРБ и последните 3-4 години?

Герб нищо не промени цялото статукво, а просто се намеси на лапаницата и далаверите

Статуквото няма да бъде променено от никой. Нито от Волен, нито от Кунева, нито от Серго, нито от бай Иван от Каспичан. Ще се краде, който и да дойде на власт.
Може да звучи цинично, но поне за мен е важно покрай кражбите кой прави и нещо съществено за тая държава. В края на краищата това е единствения избор, който изобщо можем да имаме - на този етап!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 03 апр 2013 13:17

GOLEADOR написа:
Hugo Boss написа:
Единствено ГЕРБ докараха хората да се самозапалват, а монополите да продължават да колят и бесят това ми е достатъчно....

Това ти е достатъчно за да гласуваш за кой?

П.П.
Ако наистина е толкова срамно да гласуваш за партията която ти подкрепяш ,недей да я казваш.

Да ти кажа, това ми е най-болното и сериозно не съм решил, но знам за кой няма да гласувам, защото трябва да гласувам както и всички вие. Но който и да изберем трябва да почнем да си отстояваме правата. До сега ни деляха на партии, а ние сме един народ и просто като народ трябва да се обединим и новия парламент да работи в името на народа ако ли не оставка!

Тук се защитава типично по фенски и се гледа кой повече е крал от другия и вадите факти след факти, а то цялата сметка я плащаме ние или децата ни и внуците ни и ....

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 апр 2013 13:21

GOLEADOR написа:
RedeviL написа:За 3.5 години постигнаха:
- 250к фалирали фирми от малкия и среден (ако изобщо можем да говорим за такъв) бизнес;
- изцяло замразени доходи при официално обявена инфалция от близо 15% (нали се сещаш какво означава това);
- правителството прокарало най-много лобистки закони;
- междуфирмена задлъжнялост достигнала до невиждани висоти със специалното съдействие на българския Брад Пит - г-н Дянков;

И точно тук идва най-големият парадокс! Къде се е чуло и видяло правителство, което не успява да си изкара мандата докрай и е изритано от хората, да се бута отново за властта с почти идентична програма и да казва на хората "дайте да се пробваме пак".. Няма такава наглост и безочие!!

Това не е отговор на въпроса ми.Попитах за кой трябва да се гласува,а не как в дни на световна криза,ГЕРБ не са успели да да вдигнат заплатите и жизнения стандарт на хората.Кажи в прав текст за кой трябва да се гласува,другото е хейтване.

Приятелю, бъркаш вдигането със запазването.. Когато говорим за такава инфлация, едно вдигане на заплатите означава запазване на жизнения стандарт на хората, а не подобряване! С написаните точки, които смяташ за хейтване, се опитвам да ти покажа защо ГЕРБ не могат да представляват никаква алтернатива, а за кого ще гласуваш си е твой проблем!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 апр 2013 13:24

Hugo Boss написа:
Да ти кажа, това ми е най-болното и сериозно не съм решил, но знам за кой няма да гласувам, защото трябва да гласувам както и всички вие. Но който и да изберем трябва да почнем да си отстояваме правата. До сега ни деляха на партии, а ние сме един народ и просто като народ трябва да се обединим и новия парламент да работи в името на народа ако ли не оставка!

Тук се защитава типично по фенски и се гледа кой повече е крал от другия и вадите факти след факти, а то цялата сметка я плащаме ние или децата ни и внуците ни и ....

Това се постига при работеща съдебна система!Всеки който е краднал трябва да си понесе наказанието.Така който и да е на власт ще знае какво го чака като го хванат.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 03 апр 2013 13:30

GOLEADOR написа:
Hugo Boss написа:

Това се постига при работеща съдебна система!Всеки който е краднал трябва да си понесе наказанието.Така който и да е на власт ще знае какво го чака като го хванат.

Знам, но съдебната ни система е пробита като политиците ни. Дори си гласуваха закон, че не носят наказателна отговорност от взети политически решения. Ние обаче гласуваме за избори на парламент и ако парламента не отговори на очакванията ни, то трябва пак да сме на улицата.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 03 апр 2013 13:32

Не знам дали сте гледали филма Катастройка (има го в youtube), но Гръцкия проблем е близък да Българския, така че трябва да гледаме с внимание какво става при съседите ни.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 апр 2013 13:32

RedeviL написа:Приятелю, бъркаш вдигането със запазването.. Когато говорим за такава инфлация, едно вдигане на заплатите означава запазване на жизнения стандарт на хората, а не подобряване! С написаните точки, които смяташ за хейтване, се опитвам да ти покажа защо ГЕРБ не могат да представляват никаква алтернатива, а за кого ще гласуваш си е твой проблем!

Явно нещата които си писал не са съвсем така,иначе ГЕРБ нямаше да са първи във всички соц. проучвания.Отделно липсата на алтернатива ги прави фаворити в изборите на 12.05!Сега фаворитите за власт в НГ са 2:ГЕРБ и БСП/ДПС.Познай дали българите ще гласуват Хидролога отново да реже баницата или ще пуснат бюлетина за ББ.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 03 апр 2013 13:36

GOLEADOR написа:
RedeviL написа:Приятелю, бъркаш вдигането със запазването.. Когато говорим за такава инфлация, едно вдигане на заплатите означава запазване на жизнения стандарт на хората, а не подобряване! С написаните точки, които смяташ за хейтване, се опитвам да ти покажа защо ГЕРБ не могат да представляват никаква алтернатива, а за кого ще гласуваш си е твой проблем!

Явно нещата които си писал не са съвсем така,иначе ГЕРБ нямаше да са първи във всички соц. проучвания.Отделно липсата на алтернатива ги прави фаворити в изборите на 12.05!Сега фаворитите за власт в НГ са 2:ГЕРБ и БСП/ДПС.Познай дали българите ще гласуват Хидролога отново да реже баницата или ще пуснат бюлетина за ББ.

Наистина ГЕРБ не е алтернатива. Да ми каже първо лицето Цв.Цв. как е оползвотворил 100милиона на година за СРСта и какви резултати е постигнал за тази сума освен да слухти и да си попълва личната информация.

Върни се в “Архив”