iLhancho написа:turbogena написа:iLhancho написа:Може ли някой да ми каже, дали ще има билети, ако съм в Ловеч към 17;00, дали ще мога да си купя ?
Ще може ,разбира се!
Смисъл, имам впредвид, дали няма да са свършили..
Няма бе ,спокойно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iLhancho написа:turbogena написа:iLhancho написа:Може ли някой да ми каже, дали ще има билети, ако съм в Ловеч към 17;00, дали ще мога да си купя ?
Ще може ,разбира се!
Смисъл, имам впредвид, дали няма да са свършили..
iskren написа:Много зависи,от тактиката!Ако тръгнем, да ги нападаме от първата минута,ще сбъркаме!Няква изчакваща тактика,трябва да предприемем!Но като знам че нямаме такива играчи?
turbogena написа:iskren написа:Много зависи,от тактиката!Ако тръгнем, да ги нападаме от първата минута,ще сбъркаме!Няква изчакваща тактика,трябва да предприемем!Но като знам че нямаме такива играчи?
To така и ще бъде.Да не мислиш ,че ние ще сме водещия отбор ,който ще атакува? Илиан и без тва си е страхливец. Ще закопае отбора в защита и ще се молим да издържим на натиска...
iskren написа:Много зависи,от тактиката!Ако тръгнем, да ги нападаме от първата минута,ще сбъркаме!Няква изчакваща тактика,трябва да предприемем!Но като знам че нямаме такива играчи?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта