Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

FEB
Контакти:

Re: Отложен мач Левски - Литекс

Мнениеот FEB » 23 сеп 2009 13:41

Проблема на родните отбори е физическата подготовка. Затова отлагат мачовете си. Те не могат да издържат на такова натоварване. Както обичат да се оправдават "изморени сме от сгъстения цикъл". А то като погледнеш какви са мачовете явно много ги мързи. В сравнение с чужди отбори, които от години играят сряда-събота и мачовете им са на високи обороти, нашите играчи не могат да им стъпят на малкия пръст. И затова, когато срещнат силен европейски отбор, нашите момчета само гледат топката, а понякога даже и не могат да я видят.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот Бижутера » 23 сеп 2009 13:46

голяма простотия е да се забраняват пречупените кръстове и култа на към Хитлер или който да било друг човек...тва не е демокрация :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: жал ми е за феновете на левски

Мнениеот Di Canio » 23 сеп 2009 13:48

Факт е че се намират и свестни фенове на Конкуренцията както е казва и се радвам когато изразяват мнения близки да не казвам дори 1:1 към реалността. Защо да не се смеят червените фенове? Нима вие не им се смяхте когато те бяха като нас? В пълното право са си. Но ето както каза момчето забравих му ника НЕ САМО ЛЕВСКИ ГУБИ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА АМИ И ЦСКА. Да Смяхте се и на Ботев. Сега се молете да не се случи същото като с Ботев... Въпроса тук е час по-скоро да се измисли как да се Разкара БОРАТ. Притеснителното в тази ситуация е да не се стигне до резултатите на ПЛОВДВИСКИТЕ ГРАНДОВЕ които бяха съсипани по същия начин... да не мислим и ние за отаване при "МАЙСТОРИТЕ".
Последна промяна от Di Canio на 23 сеп 2009 14:20, променено общо 1 път.
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Мнениеот Di Canio » 23 сеп 2009 13:53

Ок. Добре да приемем че заслужаваме 3точки да ни вземат заради тия бомби. Простотията на сините фенове не била спирала? Моля? Кога чухте последно бомба след мача със Сиони? А простотията на червените ШЕФОВЕ НА ФЕНКЛУБОВЕ. Аре моля ви се пределно ясно се видя във Ловеч Дебелия как потроши под знамената ламарините да можете да излезнете като крадец от чужда къща на игрището. СИНИТЕ БИЛИ ВАНДАЛИ. ВСИЧКИТЕ СА ЕДНАКВИ КВО МИ Е ПРАВИТЕ НА ДЕВА МАРИЯ.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: жал ми е за феновете на левски

Мнениеот DukeUnv » 23 сеп 2009 14:02

Смяхме се на Ботев, смяхме се и на Цска, сега изпадаме в тяхното положение.. :lol: Батков да продава клуба, докато е време и после да напуска Европа :twisted: А относно тия статиики на спортал аз не им вярвам - в тоя сайт напоследък много глупости се пишат и аз спрях да влизам в него..
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 сеп 2009 14:04

Di Canio написа:Ок. Добре да приемем че заслужаваме 3точки да ни вземат заради тия бомби. Простотията на сините фенове не била спирала? Моля? Кога чухте последно бомба след мача със Сиони? А простотията на червените ШЕФОВЕ НА ФЕНКЛУБОВЕ. Аре моля ви се пределно ясно се видя във Ловеч Дебелия как потроши под знамената ламарините да можете да излезнете като крадец от чужда къща на игрището. СИНИТЕ БИЛИ ВАНДАЛИ. ВСИЧКИТЕ СА ЕДНАКВИ КВО МИ Е ПРАВИТЕ НА ДЕВА МАРИЯ.

+1
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Отложен мач Левски - Литекс

Мнениеот DukeUnv » 23 сеп 2009 14:06

Колкото по-късно толкова по-добре за нас. В момента сме в такова положение, че само вие сте сте ни притрябвали, да си регистрираме още една загуба. :oops:
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2009 14:22

Di Canio, в случая си действал като мъж и човек на честта, нали? За което те поздравявам. А не като човек, който не обича циганите. Ако го нямаше момичето и ти си човека, който им е извадил нож първи е друго. Аз пък знам скинове, които като са "на акция" със семейството са много зли и смели, а иначе си ходят спретнати и чистички и на никой нищо лошо не мислят. Такива случаи колкото искаш. Поздравления за това, което си направил, но тези тримата можеше и да са българи. Бе, в крайна сметка всеки е свободен да мисли това, което иска, но някои действия са подсъдни. Просто при положение, че има цветнокожи на терена червеното знаме с бяла окръжност и свастика в него (за тези, които държат на коректността) е кофти. Предполагам си фен на Лацио. Не помня с кой футболист се беше случило. Заговорило се за трансфер в Лацио. Някой добър беше. От агитката се срещнали с него и му обяснили каква е ситуацията и кой "командва" на трибуните и, че няма да е добре за него да се присъедини към отбора. Последвал отказ на футболиста да премине на "Олимпико". Това одобряваш ли го? Аз примерно, не, въпреки че бих предпочел да наблюдавам 10 играча на школата и един класен чужденец на терена. Пък бил той и с бембян цвят на кожата.

Нито защитавам някого, нито обвинявам. Не харесвам чуждопоклонничеството, особено когато се изразява в следване на негативна идеология чиято същност не е напълно осъзната, виновна за толкова беди на тоя малоумен континент. Имах много приятели от "плешивите" (което го казвам с хумор). Имам сигурно толкова, че и повече приятели с тъмен цвят на кожата. Е, и?
Последна промяна от metodito на 23 сеп 2009 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Мнениеот Di Canio » 23 сеп 2009 14:40

Ами доколкото имам спомен става въпрос за Ливерани, който в последствие се появи на терена на Олимпико и беше бурно освиркван но лека полека се интегрира в отбора... Публиката свикна с него и когато беше нужен заби ножа в гърба както се очакваше. И ето заради това ДА ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО НА ПУБЛИКАТА И СЕ ВЪЗХИЩАВАМ НА ТАКИВА ХОРА КАТО ПУБЛИКАТА НА ОЛИМПИКО И ЗА ТОВА НЯМА ДА ОТИДА НА ЛАЦИО - ЛЕВСКИ а на ЛАЦИО - РОМА :)

Върни се в “Архив”