Левски-безумно подпиран!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Левски-безумно подпиран!!!

Мнениеот Red_Girl » 30 мар 2013 21:56

Adramelech написа:
Red_Girl написа:
Adramelech написа:Пожелавам на тези, дето казват, че Левски е бил подпрян срещу Черно море - във всеки мач противника, без значение от кой отбор е, да влиза по същия начин, по който днес влизаха играчите на Черно море в единоборствата, както и да не ви свирят дузпи, за хващане с две ръце в наказателното поле...

Левски играят слабо и то не е само от днес, но да кажеш, че днес отборът е бил бутан от съдията си граничи със ШИЗОФРЕНИЯ!!!

Благодаря.. Но това не променя факта, че сте Съдийски отбор! :lol: :lol:

То понеже вие не сте, нали?
Няма такъв цирк, като вас, но пак Левски ви е в устата...

А, споко.. просто исках да си следя темата и трябваше да напиша нещо. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 30 мар 2013 22:00

Jorkorazporko на 30 Мар 2013 20:43
Аре стига сте пускали безумни теми! Днеска съдията колкото подпря, толкова и ощети Левски! Подари им гол, после не изгони двама от Черно Море и не им свири дузпа! Дайте да си гледаме нашето отборче утре срещу Миньоро и да му се радваме на него...

Браво за мнението...не очаквах обективизъм,но ме опроверга...+1

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 мар 2013 22:15

Jorkorazporko написа:Аре стига сте пускали безумни теми! Днеска съдията колкото подпря, толкова и ощети Левски! Подари им гол, после не изгони двама от Черно Море и не им свири дузпа! Дайте да си гледаме нашето отборче утре срещу Миньоро и да му се радваме на него...

Поздравления и от мен за точното и безпристрастно мнение!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 30 мар 2013 22:24

Защото както Левски , така и ЦСКА са отборите на жалката комунистическа власт, която командва България вече 67 години!Подкупват отбори да им лягат и съдии да им помагат! Това са отборите на властта!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2013 22:34

percival написа:Е чак безумно ,не е ! Ама нагло си е :) Когато Илиев игра с ръка си беше на линията ,но тоя същият "смешник" ака страничният съдия ,най-нагло показваше ,че е играл с крак ,а не че е играл с ръка в полето ! И пак да питам ,кой се обади на тоя сменик на почивката ,от къде на къде ще се извиня по време на мача ? Ако стоят още телевизорите в съдийската стая.Господата ръководителите на бфс ака "мокетите" да вземат да ги забранят ,че видиш ли ти ,като се види Геле как се е поосрал,ще се опита най-малкото да компенсира и ще се осере още повече.Очаквам след още максимум 3 кръга ,никой ама никой съдия да не иска да свири мач на частният отбор на агент Тара.

Чакай малко бре, съдията ли така е казал или Гонзо рекъл, че са му споделили? Ако това е изказване на страничния рефер-добре, ама не намерих такова никъде, следователно Иванов си измисля разни такива пикантни изказвания, понеже като гледам и неговият отбор не е цъфнал и вързал. И при нас ги правеше тия номерца, айде стига глупави и лъжливи изказвания ... кой съдия, колкото и да е тъп и гузен, ще направи такова изказване? Айде мислите малко.
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Levski_76
Контакти:

Мнениеот Levski_76 » 30 мар 2013 22:35

Гочето1913 написа:Защото както Левски , така и ЦСКА са отборите на жалката комунистическа власт, която командва България вече 67 години!Подкупват отбори да им лягат и съдии да им помагат! Това са отборите на властта!!!
Уважаеми Гоче само един въпрос имам. кога е създаден Левски??

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2013 22:38

Гочето1913 написа:Защото както Левски , така и ЦСКА са отборите на жалката комунистическа власт, която командва България вече 67 години!Подкупват отбори да им лягат и съдии да им помагат! Това са отборите на властта!!!

Виж сега, както и да го погледнеш, редовно ви се спестяват доста картони. Така че, да хленчите и да сочите с пръст към Левски и ЦСКА, че видиш ли са недосегаеми за футболни санкции, е малко лицемерно. Играйте си там "твърдия" футбол и по-кротичко с изказванията!
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 30 мар 2013 23:01

Абе подпирани Левски?!!
Просто съдията некадърен (слаб), колкото и футболистите на Левски!
.... И всичко това в духа на нашите най-нови традиции.
Лош терен, слаб съдия, калпави футболисти, хубаво време, Гонзо с/у Илиян, грозен футбол, "битка" по целия терен, 1:1,....- какво му е необичайното?

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 30 мар 2013 23:44

Що не си направите едно столично първенсво ?
Вие ,Левски ,Славия и Локо Сф , и кандитати за влизане от долната дивизия " Бистришките Тигри ".Така няма да ви пречи никой.
Само ще играите квалификаций с шампиона на провинцията , за Европа, щото много срам брахме с Столични (правителствени) отбори. А ?
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 мар 2013 23:52

varanaDrago написа:Що не си направите едно столично първенсво ?
Вие ,Левски ,Славия и Локо Сф , и кандитати за влизане от долната дивизия " Бистришките Тигри ".Така няма да ви пречи никой.
Само ще играите квалификаций с шампиона на провинцията , за Европа, щото много срам брахме с Столични (правителствени) отбори. А ?

Правите хубави мачове уж, а в европа НИКЪДЕ ви няма? Как става тая работа? Дори в контролите си не можете да биете..
Последна промяна от Red_Girl на 31 мар 2013 00:13, променено общо 1 път.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”