Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Свастиките в сектор "Б" описани от делегата, "синият" шеф на

Мнениеот metodito » 22 сеп 2009 23:09

cska_i_v_cyprus написа:Вечерта след ЕВРО-мача факса в Левски заподскача. От Казан дойде писмото: „Бързо пращайте КАРЕ-то” К`во КАРЕ? К`ви лева пет? Нещо тук не е наред?!? За трансфери става дума. Няк`ва баснословна сума. И КАРЕ-то от Герена – Дарко, Зе, Рабех и Женя викнаха във глас един: „Ще играеме в Рубин.” Журналистите притихват. А Баждеков е усмихнат пак използвайки клишета: „Позакърпихме бюджета.” „Да, но ще изпуснат МАЧА” Томи Русев заподскача. „Да, така е. Но е спешно. Да не приемаме е грешно.” Качват се на самолета с бясна скорост – кат на пета. Във Русия ще играят. Там парите не си знаят. Да, но във Москва ги чака Щирлиц с некаква си кака. Няма никой от Рубин. Ще почакат час един. Бергер ( Марк ) се появява. „Към хотела!” – заявява. „После преглед – Ох,боли” И – договор, пари, коли... Но... събуди се Баждеков. Сън сънувал ( без Бареков ). Куфарите с евро вдига, даже без Шампионска лига. „Май пропадна тоз трансфер? Де се дяна тоя Бергер? К`во да кажа с`а на Баткофф? Работата стана – fuck off!!!” В София по това време Жорко на вратата дреме. Два парцала безответни правят сънищата цветни. Мача вече е към края. Но на Батков му е все тая. Той милионите заложи Левски-то да се изложи. Много важно, че треньора докат сглабяше отбора псуваше кат каруцар Господ, цар и господар. В крайна сметка к`во се случи? Кой какво от кой получи? „АРМИЯ”-та се кикоти: ЛЕВСКИ са BG-идиоти.

Верно, брат, златен. Мислех да сложа +1, ама поне +100. Сто пъти предпочитам култура пред пасквилите на журналята. Браво!
А сега по въпроса. В България е нямало реално фашизъм, някакви мимолетни изживявания като "Браник" и "Звено" са потъпкани първо от обществото (!), а след това и от царската власт. Забележете, от едно сравнително младо като единна нация общество. Народа ни винаги се е отличавал на първо място с прогресивни умове като Вазов, Ботев, Левски и на второ място с "чалгата". Да, Яворов споменава в едно писмо до Мина, например. Как да е. Какво искам да кажа. Винаги има глупаци. Не може да ги няма. Просто иначе ще се наложи умните да оглупеят, за да има равновесие. Във времена на криза, глупаците вземат нещата в ръцете си, или по-скоро обратното: веднъж взели надмощие, глупаците докарват беди. Така че е добре в зародиш да се спрат. Знаете ли, преди да вляза в родната армия си бях казал, че ще тъпча глупаците преди да се опитат те да го правят. Е, когато влязох единствените глупаци, които видях имаха различна от моята шапка и нямах възможност да приложа на практика намерението си съвсем. Наградата ми беше "през ден наряд", един месец. Но аз си останах с това убеждение, че с глупака, трябва да се държиш като глупак, за да те разбере и в този смисъл крутите мерки срещу някакви чуждопоклонници псевдопатриоти - идиоти са нещо съвсем в реда на нещата. Но не само полицията трябва да взима мерки. Стюардите к'ъв го държат там? Ако се прави на интересен, викаш робокопите и ... И след това трябва да има вътрешен контрол. Нека този човек разбере, че той не е модерен, не е голямото добрутро, Bohze Onkel... А споровете за това чий е символа са безсмислени и не могат да имат отговор и край. Това е йезуитско. Все едно аз да питам, ако човек чиито пръсти са отрязани без средния ми подаде ръка, да се обидя ли?

Потребителски аватар
santiliana

Re: Май е време Лафчис да се завърне!

Мнениеот santiliana » 22 сеп 2009 23:09

TheBetfather написа:мога само да кажа , че Лафчис е бита карта..

Абсолютно си прав.И аз съм на същото мнение.Само Черепа, Вальо Златев или Гришата могат да изправят Левски на крака.А защо не и ТИМ?!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
СИН
Контакти:

Re: НЕ ПРАВЕТЕ ОТ ЛЕВСКИ БОТЕВ .....

Мнениеот СИН » 22 сеп 2009 23:11

... и колко време трае агониията до сега ....че и още не свършила и един бог знае кога ще свърши .. и най важното - ако Ботев или по скоро феновете може да си позволят с цел да изгонят някого отбора им да е винаги пред изпадане , то при Левски не е така - при Левски ВТОРОТО МЯСТО Е ТРАГЕДИЯ .... ето защо варианта Христолов е неприложим освен всички други причини ...
[img]http://www.sportal.bg/uploads/tinymce/teodor/7-2.JPG[img]

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 22 сеп 2009 23:11

santiliana написа:
TheBetfather написа:мога само да кажа , че Лафчис е бита карта..

Абсолютно си прав.И аз съм на същото мнение.Само Черепа, Вальо Златев или Гришата могат да изправят Левски на крака.А защо не и ТИМ?!

Ако Лафчис е решил да влиза във футбола,едва ли е без някакъв гръб и пари...Пак казвам-чул съм нещо и затова пускам темата.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 22 сеп 2009 23:14

124 написа: Ако Лафчис е решил да влиза във футбола,едва ли е без някакъв гръб и пари...Пак казвам-чул съм нещо и затова пускам темата.

Мда, интересното е че поп кръстьо е в Гърция .... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 22 сеп 2009 23:15

UltraBlue написа:Който и да смени поп Кръстя начело на Левски, трябва незабавно да върне Сираков начело, а ако може с него и Мъри :!:

Стига с този Мъри . Не видяхте ли какво направи в Литекс . Не става , вече всички му знаят схемите. Между другото, да питам . Плюем по Батков , щото не бил направил селекция . Колко футболисти от белите държави искат да дойдат да играят в държава като нашата? Колко сериозни футболисти ще си рискуват кариерата , по кривата нива на Бончук или на цар Самуил? Задейте си този въпрос и тогава говорете.
П.С. Не съм привърженик на Батков . Просто съм реалист :lol:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 23:16

santiliana написа:Само Черепа, Вальо Златев или Гришата могат да изправят Левски на крака.А защо не и ТИМ?!

Същото го бях написал в една друга тема преди няколко дена. Най-добре ще е Лукойл-а, но някой беше споменал, че Златев нямал интерес от Левски.
Всички изброени по-горе са доказали, че могат и ДАВАТ не малко пари за спорта.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
124

Re: Протест

Мнениеот 124 » 22 сеп 2009 23:18

Няма да си изоставя отбора,зарад някакви протести срещу някого си...Аз подкрепям Левски,а Батков не е толкова тъп,че да не разбира какво става.Скоро ще има нов президент,това е...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 23:19

moonlight написа:Колко футболисти от белите държави искат да дойдат да играят в държава като нашата? Колко сериозни футболисти ще си рискуват кариерата , по кривата нива на Бончук или на цар Самуил? Задейте си този въпрос и тогава говорете.
П.С. Не съм привърженик на Батков . Просто съм реалист :lol:

Аз пък не искам да взимаме чужденци. Имаме предостатъчно талантливи български футболисти, които можем да вземем. За какво ни е футболист от "бяла държава", който с идването си ще почне с капризите? Виж какво направиха ццка тази година.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 сеп 2009 23:19

Какъв Лафчис бе хора??????? Не помните ли, че по негово време по трибуните на Герена бяха израсли дървета,а? На него също сме му сърбали попарата, не ни е нужен отново.Само някой ИСТИНСКИ бизнесмен, с реални финанси може да бъде полезен на Левски в момента.Такива като Батков, Лафчис и пр., са като падащите звезди- кратковременни и бързо загасват.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”