Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Протест

Мнениеот santiliana » 22 сеп 2009 22:47

Темата е много сериозна, а и ситуацията е доста "натопорчена".Затова приканвам фенове на други отбори, които просто няма какво да кажат градивно по този въпрос, просто да не се "включват".Това е НАША, СИНЯ ТЕМА, и ние ще се оправим с нея.Бъдете сигурни,червени боклуци
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот FC_LEVSKI » 22 сеп 2009 22:50

От УЕФА трябва ли да закрият няколко клуба само защото са с петолъчка???
Нали трябвало да са еднакви критериите.....
Сталин като е носил петолъчка сега защо този символ не се свързва с нищо лошо а пречупеният кръст който дори няма нищо общо с Хитлер се свързва с расизъм...... ???
Или сега ще ми кажете,че от Сталин до Хитлер има голяма разлика!
Някой неща аз не мога да си ги обясня...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Re: Г-н златев моля ви купете Левски!!!!!!!!!!

Мнениеот abiati » 22 сеп 2009 22:50

перфектният избор за президент на Левски е г-н Златев,един наистина еродиран и доказал се българин!Дано реши да изведе нашия отбор както само той умее!

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Re: Протест

Мнениеот bergkamp » 22 сеп 2009 22:51

santiliana написа:Много бързо се превърна в помак,а до оня ден беше светиня за вас

Ти луд ли си?! Кога някой от синята публика го е имал за светиня? Струва ми се, че говориш колкото да не заспиш.И всъщност какво ти влиза в работа да си във форума на Левскарите? Ако имаш да кажеш нещо смислено- направи го.Иначе просто олекваш, човече[/quote]

Веднага ти отговарям..Когато ни прееба за лиценза беше вашият патрон,сега ще се вслушам в съветите ви и ще напусна форума на Левски...лека и умната

death magnetic
Контакти:

Re: Май е време Лафчис да се завърне!

Мнениеот death magnetic » 22 сеп 2009 22:51

а защо изключваш такива като лупи и христолов,да не сме застраховани?че венци стефанов по-добър ли е?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 сеп 2009 22:53

UltraBlue написа:Не съм сигурен че ще има парите да издържа отбора- въпроса е да има малко капитал за начало, оттам нататък Левски може и да се самоиздържа, при една правилна политика. Във всеки случей всеки друг ще е е 100 пъти по добра алтернатива пред Батков и някое турско мекере8-)

Защо, а мислиш ли, че Батков досега е имал парите?! Можем да се хванем на бас, че този индивид не е извадил нито една своя лична пара.Всичко е било от МТел, от Израел и финансови машинации.Този няма такъв голям бизнес, че да разполага с реални пари.Замен най-добрия вариант е човек от сорта на Васил Божков, Гриша Ганчев(независимо,че не е левскар) или Вальо Златев.Само такива мъже могат да вдигнат Левски на крака.Истински професионалисти и бизнесмени
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Г-н златев моля ви купете Левски!!!!!!!!!!

Мнениеот UltraBlue » 22 сеп 2009 22:53

Не съм на 100 % сигурен, ама тоя е цесекар. Не се надявай на него... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 22 сеп 2009 22:54

Левски загуби много повече от един мач, Батков загуби Левски

http://gong.bg/view_article.php?article_id=93167

==============================

Последният коментар в Гонг е на Вальо Грънчаров.Дали тези негови думи,а и цялата статия, не са поглед в бъдещето,но в близкото бъдеще?
Аз се радвам,че от Гонг явно почнаха да не цепят толкова басма на Батков.Трябва да признаем,че до този момент те доста меко се отнасяха към него,жалеха го...Какво е станало не знам,но за да каже Вальо "Батков губи Левски",значи има нещо,си мисля аз.Защото на фона на някакви локумени коментари за игра и статистика,да видиш това заглавие,значи...Как мислите вие?
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот turbogena » 22 сеп 2009 22:57

САМО ЛЕВСКИ!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот sedem_!_dva » 22 сеп 2009 22:57

FC_LEVSKI написа:От УЕФА трябва ли да закрият няколко клуба само защото са с петолъчка???
Нали трябвало да са еднакви критериите.....
Сталин като е носил петолъчка сега защо този символ не се свързва с нищо лошо а пречупеният кръст който дори няма нищо общо с Хитлер се свързва с расизъм...... ???
Или сега ще ми кажете,че от Сталин до Хитлер има голяма разлика!
Някой неща аз не мога да си ги обясня...

Разликата е, че единия е спечелил войната... това е разликата. Иначе и двете идеологии и режими са донесли еднакво зло на човечеството и би трябвало да са под един знаменател, но ...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”