Child in time допуска правописни грешки!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Child in time допуска правописни грешки!

Мнениеот child in time » 28 мар 2013 07:42

TristaNNN написа:Боже Господи Милостиви Светотворче, що за тема е това :shock:

Тема за простосмъртни и богове. Тема за лицемерието! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 28 мар 2013 08:00

Аз гледам да не правя. Много трудно се четат коментари, в които запетаите не са на място. Малко извън темата - Пуснете си някои сутрешен блок, било по ТВ или радио, и слушайте как правят преглед на печата. Този знак - ":" - бил "две точки"! И звучи отвратително "Датчани две точки отървахме се с измама"

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 28 мар 2013 08:27

гарфилд написа:На всеки може да се случи,ама някои тук когато нямат аргументи,веднага се хващат за правописа на някой и забравят да пишат по темата.За мен,те са по-голямото зло,от този който е сгрешил правописа.

Това е много вярно. Чудно ми е , в реалният живот , като говорят и дискутират нещо с някой , дали го прекъсват и му правят забележки за правоговор , както тука за правопис :mrgreen:

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 28 мар 2013 08:32

неподвластните никому само и само да се говори за тях и тема за правописа ще пуснат в спортен сайт.то бива самовлюбеност,ама вече прекалявате.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 мар 2013 08:36

mavri написа:неподвластните никому само и само да се говори за тях и тема за правописа ще пуснат в спортен сайт.то бива самовлюбеност,ама вече прекалявате.

+ 1 един простосмъртен! :) Темата е по - скоро за лицемерието! Но какво ли съм седнал да обяснявам на стената! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 мар 2013 08:43

Всеки допуска грешки дори най-често са неволни.Все пак тук не е конкурс за написване на есе по тема х.Обаче няма как да не призная,че използването на й в думи като съдии(съдий) и други подобни направо ме вбесяват.Обяснявам си го с мекия диалект на места и опита да звучи автентично (шега разбира се) :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 мар 2013 09:01

Аз не вярвам някой да не е допускал грешки. Авторът на темата познавам лично и смятам, че е много интелигентно и начетено момче. Само умните хора могат да признават пропуските си, когато са допускали такива. Все пак смятам, че темата стоя достатъчно.

5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”