Child in time допуска правописни грешки!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar4o
Контакти:

Re: Child in time допуска правописни грешки!

Мнениеот kanar4o » 28 мар 2013 01:10

1982 написа:
kanar4o написа:
LUDAKIS написа:Ах да и по темата правя страшно много правописни грешки тук и в скайп и в фейсбук .. защото не ми пука .. не ми е от значение .. но когато пиша нещо за уни или официялен текст си се концентрирам .. така че ме пиши в клуба :)

ОфициЯлен ли ,бре?!? :) Пунктуация ?!? :)

Пише се така, неграмотник:

ОфициЯлен ли, бре ?!?

Слабо да ми казваш къде да слагам виртуална запетая. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 мар 2013 01:13

Няма виртуална или невиртуална запетая, има си правила на писане. И когато правиш забележка за правописа на някого, постарай се ти самият да си напишеш грамотно мнението, инак ставаш за смях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 28 мар 2013 01:19

1982 написа:Няма виртуална или невиртуална запетая, има си правила на писане. И когато правиш забележка за правописа на някого, постарай се ти - самият да си напишеш грамотно мнението, инак ставаш за смях.

Може би имаше предвид "иначе" ?!?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 28 мар 2013 01:21

В смисъла на тази тема ми се ще да спомена неоспоримият факт, че голяма част от пишещите тук "събратя" не знаят елементарни неща! Като например изписването на думата "съдия", която странно защо в множествено число става "съдий" :roll: ! По същия начин и "медия" в мн.ч. пишат "медийте"! Нямам думи просто...! Иначе, ако ги питаш, са грамотни и дори интелигентни! Да пази Господ, както казват по-старите хора! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 мар 2013 01:26

kanar4o написа:
1982 написа:Няма виртуална или невиртуална запетая, има си правила на писане. И когато правиш забележка за правописа на някого, постарай се ти - самият да си напишеш грамотно мнението, инак ставаш за смях.

Може би имаше предвид "иначе" ?!?

Не, точно инак имах предвид:

http://rechnik.info/%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BA
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 мар 2013 01:54

Боже Господи Милостиви Светотворче, що за тема е това :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PeKBu3uToP
Контакти:

Мнениеот PeKBu3uToP » 28 мар 2013 05:28

Aз НЕ допускам нито правописни, нито пунктуационни грешки, казвам го най-отговорно, но не смятам, че това е чак толкова важно и проявявам разбиране към останалите хора, които не са длъжни да са перфектни в правописа. Има обаче грешки, които ме вадят от кожата ми (информациЙ, революциЙ, конституциЙ) и това го забелязвам и в този форум. Забелязвам и друго- подобна грешка се прави най-вече от хора с неоправдано високо, чак дразнещо самочувствие.

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 28 мар 2013 06:37

child in time написа:...случва се на всички освен на БОГОВЕТЕ! ...

Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 мар 2013 07:21

PeKBu3uToP написа:Aз НЕ допускам нито правописни, нито пунктуационни грешки, казвам го най-отговорно, но не смятам, че това е чак толкова важно и проявявам разбиране към останалите хора, които не са длъжни да са перфектни в правописа. Има обаче грешки, които ме вадят от кожата ми (информациЙ, революциЙ, конституциЙ) и това го забелязвам и в този форум. Забелязвам и друго- подобна грешка се прави най-вече от хора с неоправдано високо, чак дразнещо самочувствие.

+3! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 28 мар 2013 07:23

child in time написа:В една друга тема , бе изместен фокуса към допуснатите от мен правописни грешки. Обезсмислиха я !
Затова предлагам в тази тема , всеки който НИКОГА НЕ допуска такива да пише свободно!
Аз допускам правописни грешки! Факт !
А ВИЕ??? Кажете си , не е срамно , случва се на всички освен на БОГОВЕТЕ! ДА и в този форум има такива! :) :) :)

Що се трепеш, приятелю! Остави тези глупости и си гледай живота, приятелите. Това е само форум. Тук повечето от индивидуалностите са изкривени, маската на форума обожествява! :mrgreen:
Всеки прави грешки, щом си се засегнал от хората, това значи, че държиш да не правиш никакви такива. Е, не е възможно нито в правописа, нито в живота. Но все пак е добре за самия теб. ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Архив”