Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
devkalion
Контакти:

Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот devkalion » 22 сеп 2009 17:38

maximalniq написа:Поредната "статиика" на Спорталщината... Ще разминат и *** тия хора...

Какво ще рече "статийка"? Може би, че не си съгласен с това, че ако продължавате да мятате бомби, ще има сурови санкции? Ако искате пробвайте, здраве да е.
ПС: Пиши си името на града с голяма буква, с малка изглежда неуважително, а Добрич не го заслужава ;)
"20 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на <Герена>!"

Потребителски аватар
lakito7

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот lakito7 » 22 сеп 2009 17:44

от snakyy на 22 Сеп 2009 11:50
Трябва да започне да се спазват законите в България, тея -3 точки ако се отнемат трябва да се запишат в актива на София-Запад, откакто поеха властта над фенклуба не спряха да се ос*рат, на всеки по-интересен мач организират сбиване между фракциите, пък Гонзо тръгнал да ги защитава пред куките. Тея боклуци трябва да ги изметат от Герена, не да ги защитаваш и пускаш без пари на стадиона.
Иначе един отворко във форума тръбеше яко че Левски са задлъжнелия отбор към НАП пък днес май излезе обратното - ЛокоПд, Ботев и чорбата са късметлиите от днешното теглене на тиража.
Кога най-сетне от "синьото БФС" ще си извадят ръцете от гащите вземат да издухат чорбата от А група?
Миналия сезон освен дълговете им на два пъти заради "великата им публика" заслужаваха да бъдат наказани с вадене от професионалния футбол, а отгоре на всичко чорбарите щяха да правят протести пред БФС за картотеките на принца на Пловдив и другите, е те тва са неблагодарници. Ако се спазваха законите в БГ и правилата на УЕФА щяхме отдавна да сме забравили отбора емблема.

Иначе да осъдиш човек за расизъм е също толкова расистко колкото да осъдиш човек щото е черен. Тва е най-голямата глупост измислена от евреите

+1
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола

Мнениеот kartago » 22 сеп 2009 17:45

lakito7,
ами сигурно ти си полезен за българския футбол, така да разбирам темата? Тези тримата когато са ни радвали и колкото са ни радвали ВСИЧКИ българи, не знам какво ти трябва да направиш за да ги настигнеш! Обаче с писания и дразнене във форума няма да стане, пич! Опитай нещо друго, я да направиш апарат за телепортация, или да измислиш ново алтернативно гориво, тогава моооже да ти се появи някакъв малък шанс да се доближиш до тях и да прославиш Родината ни из цял свят! Чета, че помниш комунистическото време ( то такова никога е нямало общо взето ), но аз лично не вярвам! Улегнал човек не би тръгнал да се заяжда и дразни толкова дребнаво като тебе!
Апропо, съветвам те да си смениш подписа, понеже няколко пъти скромно заяви, че интелекта ти е на много високо ниво?! И не само защото противоречи на правилата на форума, а най-вече да защитиш "скромното" ти заявление за собственния си интелект! Най-малко да те питам, имаш ли представа коя година е създадена България?! От кого няма да те питам, че може да срутя интелектуалния ти пиедестал!

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 22 сеп 2009 17:53

"...Любо не се трогва от някаква победа над Левски. Защо ли? Ами защото има 10 гола в мрежата на Реал Мадрид, докато за Гонзо, Наско и Дедо Боре най-големите успехи са тези срещу ЦСКА. Те с това ще си останат в историята. За тях Реал Мадрид е в червени фланелки и затова всеки гол в армейската мрежа се превръща в нечовешки празник за техните семейства. Различни приоритети, различни навици, култура и светоусещате – какво да правим..."
Тема Спорт
Изображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 22 сеп 2009 18:03

от kartago на 22 Сеп 2009 12:45
lakito7,
ами сигурно ти си полезен за българския футбол, така да разбирам темата? Тези тримата когато са ни радвали и колкото са ни радвали ВСИЧКИ българи, не знам какво ти трябва да направиш за да ги настигнеш! Обаче с писания и дразнене във форума няма да стане, пич! Опитай нещо друго, я да направиш апарат за телепортация, или да измислиш ново алтернативно гориво, тогава моооже да ти се появи някакъв малък шанс да се доближиш до тях и да прославиш Родината ни из цял свят! Чета, че помниш комунистическото време ( то такова никога е нямало общо взето ), но аз лично не вярвам! Улегнал човек не би тръгнал да се заяжда и дразни толкова дребнаво като тебе!
Апропо, съветвам те да си смениш подписа, понеже няколко пъти скромно заяви, че интелекта ти е на много високо ниво?! И не само защото противоречи на правилата на форума, а най-вече да защитиш "скромното" ти заявление за собственния си интелект! Най-малко да те питам, имаш ли представа коя година е създадена България?! От кого няма да те питам, че може да срутя интелектуалния ти пиедестал!

Погледни какво съм отговорил на един колега на 5 стр.за интелигентността и грамотността. ;) Кажи,какво противоречи подписа ми, на правилата.Не мога да имам собствено мнение или не мога да използвам една поговорка,написана от друг съфорумец.Просто,защото съм малко глупав,нали трябва да се помага на по слабите и глупави.
А Вие kartago,като модератор нямате ли правилник,като такъв да не се държите непочтително,със злобна ирония спрямо потребителите или на Теб всичко е позволено.
Последна промяна от lakito7 на 22 сеп 2009 18:29, променено общо 1 път.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 22 сеп 2009 18:07

Ако трябва да извадят ЦСКА от А група в Б, то догодина пак ще има вечно дерби, защото като гледам подуенци по естетвен път ще достигнат до там

Потребителски аватар
Ratnik
Контакти:

Мнениеот Ratnik » 22 сеп 2009 18:07

Това ли ни е най- големият проблем, че имало свастики???? А къде са наказанията, когато всеки Божи ден цигани убиват българи и няма осъдени! Значи те може да са расисти и да убиват, а нас за една свастика юе ни съдят и ще ни държат по копторите?! Е за това ненавиждам гадния еврейски световен ред, затова мразя тъпите либерали и комунисти- нацията загива , а те се занимават със свастики... Повръща ми се
Свободна нация!
http://www.bars.ucoz.com

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Класирането до момента...

Мнениеот DukeUnv » 22 сеп 2009 18:09

Още е рано да се говори, ама тоя некадърник Баткоф, ако продължава да прави все същите лайнарщини с клуба не на 8, ами за оставане в "А" Група ще се борим. :shock: Задължителна обаче е подкрепата на феновете сега. Футболистите имат нужда от подкрепата.А победата над Черноморец на 27 е просто задължителна..
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 сеп 2009 18:13

Момчета, малко по-спокойно ,че свастиката е нациски символ е вярно ,но е вярно и че и будиски и хиндуиски символ значеш според някои "пожелание за щастие" според други "да бъдеш непобедим" Лично аз съм виждал с очите безброй свастики в Корея и Япония -в Корея го има на почти всяка къща ,счита че носи щастие. И трудно някой може да докаже дали е будисткия или нациския символ. А на цесекарите бих ги попитал дали девиза им не е перефраза на лозунга на националсоциалистическата партия "Един народ, една борба,един фюрер"(май доста си приличат ;) ). Или пък откъде иде лозунга "Нашата вярност е нашата гордост" и на кого е бил? И ако това не са нациски символи здраве му кажи.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Сините легенди по проблема

Мнениеот Lyubooo » 22 сеп 2009 18:19

след тая трансферна сага всички могат да посочат единодушно виновника, но никой неможе да каже как тоя човек, трябва да понесе вината за действията си!
Сираков го приканва да излезе и да си каже честно какво става и ще става в Левски, но това е невъзможно, още повече, че Батков по професия е адвокат!
Най-адекватното е Батков да се самоизрита от този пост, само че как става това след като той се води собственик на клуба!?!
А ако той не е собственика на клуба, то явно и анонимния собственик е доволен от него иначе щеше да го изрита още преди 1 година поне!
Така че май единствената алтернатива е наистина Батков да говори лъжи, на които ние да повярваме и всичко да се забрави след известен период от време!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”