Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как мислите-Ричи да се върне или не.
Ричи е с три четри класи по добър от Сармов и Балтанов. Само дето не е ясно на колко години е ако се води на двайсе и седем осем значи е поне на трийсе и две три. При африканците има и по уникални случай например тоя Беконов от ЦСКА го водат трийсе годишен а като го видиш на снимка си личи че гони педесе 

-
- Контакти:
Изключено да се върне. Едно, че нямате пари и второ той самия не би искал да се връща. Търсете по качествено нещо, чрез скаутите ви. Младо момче български юноша да е. Не е задължително да е от школата на Левски. Видя се че Сърмов, колкото и да го налагат не може. Много лошо, че се контузи Гаджев иначе нещата щяха да бъдат други. Или вземете отидете в чужбина някъде по Африка и си харесайте някое младо негърче. Защо не преговаряте с Динамо Москва за Цветан Генков, та се налага Гонзо да влиза пак да играе.
ВДинев
Сега пък ричи да се връщал???!!! Случайно забелязахте ли какво казаха Гонзо и ратко когато всички вярваха в митичния трансфер в РУбин?? Това било политика и щяло да се залага на юноши!!!! А се оказа, че това са приказки на вятъра, тотални глупости, избръщолевени да се замаже положението. Сега остава да върнат и тоя черния, а щели да налагат юношите... жалка картинка и става все по-жалка.
Свободна нация!
http://www.bars.ucoz.com
-
- Контакти:
Момчета защо говорите глупости не мога да разбера? Тука трябва да се направи нещо като изпит преди да ти дадат регистрация във форума за да може да има само отбрани хора които разбират от футбол поне малко, а другите да се учат.
Ричи е световен шампион за юноши с Нигерия. Играч от световна класа, преди да го продадем беше национал на Нигерия че и го пускаха да поиграва. Кой друг чужденец играл някога в нашето парвентво е бил национал на някоя наистина силна национална гарнитура?
На оня смешник който прави съпоставка между Ричард и Сърмов,Симонович,Тасевски и Бардон мога да му кажа , че изобщо не разбира от футбол. Това са коренно различни футболисти. Тея всичките имат своите качества, но те са атакуващи и тяхната сила е граденето на играта, а не отнемането на топката , което ни куца на нас и заради което ни бият като тъпани. Един отбор без стабилни халфове в центъра е едно голямо НИЩО! Аз по нашите терени не съм виждал футболист който да може да отнема топката като Ричи. Загубим ли я той веднага отива и я взема. Така , че тихо. Ричи твърдо има място в отбора.
Ричи е световен шампион за юноши с Нигерия. Играч от световна класа, преди да го продадем беше национал на Нигерия че и го пускаха да поиграва. Кой друг чужденец играл някога в нашето парвентво е бил национал на някоя наистина силна национална гарнитура?
На оня смешник който прави съпоставка между Ричард и Сърмов,Симонович,Тасевски и Бардон мога да му кажа , че изобщо не разбира от футбол. Това са коренно различни футболисти. Тея всичките имат своите качества, но те са атакуващи и тяхната сила е граденето на играта, а не отнемането на топката , което ни куца на нас и заради което ни бият като тъпани. Един отбор без стабилни халфове в центъра е едно голямо НИЩО! Аз по нашите терени не съм виждал футболист който да може да отнема топката като Ричи. Загубим ли я той веднага отива и я взема. Така , че тихо. Ричи твърдо има място в отбора.
- gonzofenka
- Контакти:
Щом не е играл-ТВЪРДО НЕ!!!!Няма да е от полза.Той и Симонович преди правеше добри мачове(сега всички го виждаме),Бардон беше незаменим...НО ПРЕДИ.

- metodito
- Контакти:
Re: Класирането до момента...
Ратко може много. Не помните кога за последно сме били осми?! Хм, ами десети, единадесети. Ратко е един изключително талантлив некадърник. И не ми казвайте Батков е единственият виновник, понеже ние в три мача подред излизаме с различни защитници. Христов съвсем вече се окопа. Йовов е твърд титуляр въпреки слабата си форма. Най-силните ни офанзивни играчи - Тасевски и Бардон са малтретирани от треньора, а на всичкото отгоре трети пореден мач влиза Симонович, който не показва и две стотинки от играта си в Мездра, заради която бе взет в отбора (далече съм от мисълта, че е взет единствено заради произхода си). С отричането на казанското каре, Гонзо и Ратко си вкараха як автогол. За съжаление, съдията май няма да го засече и Балъков ще потрива ръце в края на седмицата. Е, сега очаквам защита на Ратков. Предварително "Браво"!
ричи трябва да се върне той е много борбен футболист и заслужава да носи отново синята фанелка 

- SofiaSkinHead
Кои топки взимаше ако не е тайна? Тия от мрежата ли? Аре стига ми говорихте глупости ... бил национал на Нигерия са къф? Рабех 2ри Номер ТВЪРДО НЕ!!! и тая глупост че бил класи над Балтанов хаха не знам кво да кометирам
за разлика от КЛАСНИЯ РАПЪР Лъчо играе всеки мач в младежкия национален отбор и вкарва кажи речи във всеки мач и НЕ СЛУЧАЙНО ПОНЕЖЕ Е С КЛАСИ ПОД НИВОТО НА МИШО ШАМАРА НОСИ КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА НА МЛАДЕЖКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР !!!

Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!
Re: Класирането до момента...
Играта, която показа оная сбирщина в неделя не подхожда дори на жалката ни А група, ако не се вземат радикални мерки тоя отбор ше продължи в средата на таблицата. Такива като бензукан и ортега дори не мога да ги нарека футболисти- по- скоро са туристи, та те не могат да си спират топката!!! 

Свободна нация!