"ПРИМЕР": Митрополити с ракийка и пържолки по време на ПОСТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "ПРИМЕР": Митрополити с ракийка и пържолки по време на ПОСТА
Държава пълна с неверници.
ultra1912 написа:Държава пълна с неверници.
Не сме неверници, а реалисти - виждаме реалното положение.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:ultra1912 написа:Държава пълна с неверници.
Не сме неверници, а реалисти - виждаме реалното положение.
Какво е реалното положение? Защо се влияете от тези хора, всеки си носи кръста и за тях ще има видов ден. Вярвайте за себе си и за собствените си души. Един народ е силен, когато вярата му е силна.
ultra1912 написа:Какво е реалното положение? Защо се влияете от тези хора, всеки си носи кръста и за тях ще има видов ден. Вярвайте за себе си и за собствените си души. Един народ е силен, когато вярата му е силна.
Не всеки може да вярва в нещо, за което няма нито едно доказателство за толкова години и е просто една теория.
Един народ пак може да е силен.
Като вярвате на очите си, къде виждате пържоли в чиниите?
Eminem написа:ultra1912 написа:Какво е реалното положение? Защо се влияете от тези хора, всеки си носи кръста и за тях ще има видов ден. Вярвайте за себе си и за собствените си души. Един народ е силен, когато вярата му е силна.
Не всеки може да вярва в нещо, за което няма нито едно доказателство за толкова години и е просто една теория.
Един народ пак може да е силен.
Доказателства има, и то много, който иска да прогледне, ще прогледне. Който иска да повярва, ще повярва, останалото е ала-бала. Ти прочел ли си Библията, поне един път през живота си? Или поне някаква литература свързана с християнството.
П.П. И един въпрос: Защо България процъфтява при цар Симеон ?
Вярвам, че има някаква сила, която нека наречем Бог, но няма никакви доказателства за нея. И да, чел съм Библията - я ми кажи сега, как да прогледна?
[offtopic]Големи вярващи се навъдиха тука, бре...
[/offtopic]
[offtopic]Големи вярващи се навъдиха тука, бре...

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
ultra1912 написа:...
П.П. И един въпрос: Защо България процъфтява при цар Симеон ?
Не знам за него, но на мен ще ми е интересно да го прочета и да ми покажеш взаимовръзката с християнството.
-
Alex написа:Гочето1913 написа:slavia_forever написа:Гочето1913 написа:Истината е, че Църквата са едни лешпери , които по цял ден се молят на някой , който не е доказано , че го има! И си пийват ракийки , носят си Ролекси и си карат Линкълни и си живуркат!А ни "учат" да сме праведни и скромни!
Християнството не е лошо нещо и не е необходимо да търсим доказателства. Проблемът е, че няма как християнските ценности да бъдат предадени на обикновените хора по този начин и чрез такива субекти.
Тук си прав донякъде! Религията е създадена с цел богатите да контролират бедните и бедния да го е страх , че някой го гледа! В един момент тя е изиграла и положителна роля! Обаче напоследък започва да играе все по-негативна роля най-вече Исляма, който води до фанатизъм! Ако имаше Господ , който да следи всичко нямаше да допусне мафиотите да си разиграват коня , щеше да направи света малко по-справедлив!Нямаше да има гладни хора в Южна Америка и Африка! Едно време се е твърдяло , че Господ е на небето - качват се астронавтите , обиикалят и не го виждат! Много хубаво ще е , ако го има, но за съжаление го няма! И според мен за разсее всички съмнения , че го няма нищо не пречи да се появи един път на 50 години да кажем и да покаже на хората кое е правилно и кое не е и какви наказания има , за знаят хората какво ги очаква и да са по-добри един към друг!Аз вярвам на очите си , а не ушите си!
Първо не се вярва на очи, уши, факти или еди какво си... сещаш ли се става въпрос за вяра вярва се със сърце и душа и толкоз. Второ, моля те, кажи ми, че си ученик, а не си възрастен човек с такова мислене (щото едното е напълно нормално, а другото тъжно)
На 23 години и 5 месеца съм!

И аз не вярвам в Господ и църквата. Те са една капиталистическа измислица за пране на пари и всяване на раздори сред народите.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!