Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот veselinsk » 16 мар 2013 01:55

siniq_fen написа:
BadBoy написа:
W84me написа:Какво става с Вутов,

шубето е голям страх
Илиан ако има топки ще го пусне титуляр срещу монтана

И аз така смятам ;)

Само ако си е написал домашните :)
Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 16 мар 2013 16:26

Сега защо не пускате теми и не ревете срещу ЦСКА ? Директен червен картон за Бандаловски и мача отиваше в друга посока. Не виждам темите срещу подпирането на ЦСКА.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 мар 2013 16:28

MainEventer написа:Сега защо не пускате теми и не ревете срещу ЦСКА ? Директен червен картон за Бандаловски и мача отиваше в друга посока. Не виждам темите срещу подпирането на ЦСКА.

Няма и да ги видиш ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 16 мар 2013 16:30

ralka_levskarka написа:Няма и да ги видиш ;)

Така е.

samorazprava
Контакти:

Мнениеот samorazprava » 17 мар 2013 15:44

JimBeam написа:Ти може да не си видял, ама всички повтаряте това цял ден и как тази засада е довела до ситуацията с Миланов.След като ви доказаха че не е така започнахте да дъвчете съвсем друга тема и да се връщате на минали мачове между двата отбора и това кой как е свирел на Литекс.Всички отбори у нас са подпирани по един или друг начин, така че да се измъквате от тази ситуация с такива коментари е жалко.

Ето ситуацията в момента на паса макар тук да не се вижда много ясно, но съм го спрял от момента в който Иса се показва в кадър и тук не може да се каже дали има засада или няма.

[rimg]http://prikachi.com/images/412/5993412M.jpg[/rimg]

Ето снимка от видеото в сайта в момента на паса и тук според мен се вижда най-добре.Според мен има тънка засада и е възможно да се изтърве такава ситуация, но не е нито 2 метра както я описвате нито тази ситуация довежда до нещо, защото в следващият момент го застигат двама защитника на Левски и му взимат топката без проблеми.

[rimg]http://prikachi.com/images/415/5993415Q.jpg[/rimg]

И лошото е тук че ръководството ви се опира на тази ситуация все едно е станала някаква опасна голова атака, а топката дори не стигна до наказателното поле а му я взеха около флагчето за корнер.

хахахахахахаххахах тънка засада вика

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 17 мар 2013 16:34

JimBeam написа:Ти може да не си видял, ама всички повтаряте това цял ден и как тази засада е довела до ситуацията с Миланов.След като ви доказаха че не е така започнахте да дъвчете съвсем друга тема и да се връщате на минали мачове между двата отбора и това кой как е свирел на Литекс.Всички отбори у нас са подпирани по един или друг начин, така че да се измъквате от тази ситуация с такива коментари е жалко.

Ето ситуацията в момента на паса макар тук да не се вижда много ясно, но съм го спрял от момента в който Иса се показва в кадър и тук не може да се каже дали има засада или няма.

[rimg]http://prikachi.com/images/412/5993412M.jpg[/rimg]

Ето снимка от видеото в сайта в момента на паса и тук според мен се вижда най-добре.Според мен има тънка засада и е възможно да се изтърве такава ситуация, но не е нито 2 метра както я описвате нито тази ситуация довежда до нещо, защото в следващият момент го застигат двама защитника на Левски и му взимат топката без проблеми.

[rimg]http://prikachi.com/images/415/5993415Q.jpg[/rimg]

И лошото е тук че ръководството ви се опира на тази ситуация все едно е станала някаква опасна голова атака, а топката дори не стигна до наказателното поле а му я взеха около флагчето за корнер.

Фактът е, че ако беше отсъдена, нещата можеше и да не се развият така, нали? Не става въпрос за 20-30 минути разлика, а за 2-3 между двете ситуации! А относно "тънката" засада - най-задната точка на играча на Литекс (левият му крак) е по-напред от най-предната (десния крак) на нашия играч! На Ибрахимович му отсъждат засада, защото носът му е бил напред, така че сметни само за каква разлика си говорим. След това, при фала, имаше игра с ръка на Миланов (ако не се лъжа) ПРЕДИ да бъде спънат. Гол имаше, макар че не беше отменен технически, защото сигнала беше преди топката да бъде във вратата. Това не дава право на стоичков да реагира така, трябва да си понесе наказанието. И накрая, с този страхлив треньор, до никъде няма да стигнем, така че за нас щеше да е по-добре да го зачетат този гол...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2013 16:41

Няма никаква засада за случай, в който говорите, синият футболист в горния край покрива засада. Камерата не е на линията, левскар съм, но тук засада няма.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 мар 2013 16:59

W84me написа:Няма никаква засада за случай, в който говорите, синият футболист в горния край покрива засада. Камерата не е на линията, левскар съм, но тук засада няма.

Как горният футболист ще покрива? :lol: Виж линията на центъра и мислено я пренеси на последния човек в защитата ни. 100 процентова засада.
Изображение

Върни се в “Архив”