Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bossar
Контакти:

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот bossar » 21 сеп 2009 21:00

БАТЭ написа:Ако искаш вярвай, аз съм доволно напред.И вярвам, че не съм единствения.

Ми значи теб да търси фракцията :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ситуация и се възползвах :)

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 21 сеп 2009 21:02

Отслабваш отбора, за да ти е по-сигурно.Не те грее сриването ,а гарантирането на печелбата като разкараш 4- ма титуляри.[/quote]

Май не си вярваш много :lol: И кво правим ако ЦСКА си вкара 2 автогола като Кака Каладзе? :)
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
DIMAS
Контакти:

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот DIMAS » 21 сеп 2009 21:03

НЕКА ПОДКРЕПЯМЕ ЛЕВСКИ,НЕ ПОКАЖЕМ,ЧЕ СМЕ СИЛНИ!!!НЕКА ПОКАЖЕМ НА "СВИНСКАТА МИСЪЛ"КОЙ Е ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ,А АЗ СЪМ СИГОРЕН,ЧЕ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО КОГАТО СВИНСКИЯ СЕКТОР СЕ ИЗПРАЗВАШЕ В 50 МИН.НЕКА ГИ ПОДКРЕПИМ НА МАЧА С ЧЕРНОМОРЕЦ,НЕКА МОМЧЕТАТА РАЗБЕРАТ,ЧЕ СТОИМ ЗАДТЯХ,А ПОСЛЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И НА ЛАЦИО,НА ЗАЛЗБУРГ И Т.Н.Т И Т.Н.Т "GRAZIE LEVSKI RAGAZZI" ;)

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 21 сеп 2009 21:05

БАТЭ написа:Отслабваш отбора, за да ти е по-сигурно.Не те грее сриването ,а гарантирането на печелбата като разкараш 4- ма титуляри.

Май не си вярваш много :lol: И кво правим ако ЦСКА си вкара 2 автогола като Кака Каладзе? :)[/quote]
Ама нали някой трябва да създаде опасности пред вратата,натиск- ти видя ли нещо такова?

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 21 сеп 2009 21:08

Май не си вярваш много :lol: И кво правим ако ЦСКА си вкара 2 автогола като Кака Каладзе? :)[/quote]
Ама нали някой трябва да създаде опасности пред вратата,натиск- ти видя ли нещо такова?[/quote]

Ми имахте 2 удара, кво ... :lol:
Пък и ако беше целта голяма далавера, щеше да го направи на мача с Локото - със сигурност ще намаже повече
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
redempire
Контакти:

Мнениеот redempire » 21 сеп 2009 21:14

стига конспирации де, така навремето я търсихме и ние, когато стопихте 7 точки разлика... просто играчите ви на терена са решили, че ще сменят Гонзо и сръбския спец и това е, а сделката си е чиста проба простотия и алчност на Боратков
Професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни истината и историята... В последните години ужасно претрупан от работа... :)

vesodoc
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот vesodoc » 21 сеп 2009 21:22

Цитирам Pro-european,
въпреки че аз съм anti-european (по икономически причини, а не по политически, още по-малко културални),
та съм съгласен и аз бих подкрепил Groti за представител на нас, феновете.
Просто засвидетелствам уважението си към него. Следя му коментарите. Съгласен съм повечето пъти с тях.
САМО ЛЕВСКИ !!! Ще видите, че ще се възродим по един или друг начин. Левски може и да пада, но никога не по колене!!!!!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Спокойно!Батков и Чорни ще намерят виновника.Можеби в Гърция

Мнениеот forzajuve » 21 сеп 2009 21:34

Надявам се Батков да намери виновника и да си получи заслуженото.Чорни също е казал,че се заема да намери кой е скроил това.Горко му на този който се прави на печен.Аз не бих се зарадвал, ако ми се изпречи охраната на Батков,а да не говорим за тази на Чорни.Мога само да чиститя новата година на виновника.На всички левскари им е кофти от всичко това,но на виновниците ще им се стори приказка с това което ги чака.Всички сме против Батков.Аз искам той лично да доведе провокаторите и ние лично да ги линчуваме.Преди години пак бяхме седем точки зад цецка и знаете какво се случи.Спете спокойно и приатни сънища на човека който се опита да посегне на Левски.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

muri
Контакти:

томислав русев

Мнениеот muri » 21 сеп 2009 21:35

томиславе, защо не критикуваш батков ?

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: томислав русев

Мнениеот sedem_!_dva » 21 сеп 2009 21:38

Утре... спокойно. В 5 следобед си пусни радиото...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”