Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bossar
Контакти:

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот bossar » 21 сеп 2009 20:45

БАТЭ написа:
restless написа:не е ли ясно?
За да падне коефициента от 2.3 на 1.7 (аз не съм следил, но така казвате) - значи са залагани подозрително много пари на ЦСКА (съмнявам се спортинг бет да следи трансферите на Левски).

Днес сутринта Батков в добро и шеговито настроение заминава за Атина
Е, кое не е ясно?

Е ква ти е далаверата като заложиш подозрително много пари и после ти се срине коефициента? Кое ти е ясно на теб ???? :shock:

Залагаш още в сряда на 2.3 за ЦСКА после пращаш 4 титуляра в 4тък за Москва .

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 21 сеп 2009 20:47

Няма значение ,че ти се е сринал коефициента ти си ги изпреварил на високия .

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 21 сеп 2009 20:48

Залагаш още в сряда на 2.3 за ЦСКА после пращаш 4 титуляра в 4тък за Москва .[/quote]

....и после със спечеленото верно купуваш титуляри? Я стига
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
DIMAS
Контакти:

Мнениеот DIMAS » 21 сеп 2009 20:51

ПИЧОВЕ ВСИЧКИ НИ БОЛИ,НО НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ,ЧЕ САМО БАТКОВ Е В СХЕМАТА,АКО ТОВА Е ВЯРНО!НЕЩАТА СЕ СЛУЧВАТ НА ПО-ВИСОКО НИВО!!!НЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВ БАЙ ГАНЬО,ВСЕ ПАК Е ПИСАЛ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!ИМА МНОГО" ТУМОРИ"ОКОЛО НЕГО ,КОИТО ГО ПОДВЕЖДАТ.......ПЕТЪР ЗАБЕРСКИ Е НАЙ-ЗЛУКАЧЕСТВЕНИЯ ОТ ВСИЧКИ!!!ТОЙ Е В ОСНОВАТА НА ПАДЕНИЕТО В ЛЮБИМИЯ НИ КЛУБ,ТОЙ БЕШЕ В ОСНОВАТА НА ИЗГОНВАНЕТО НА МЪРИ И НАСКО,ТОЙ ДОКАРА" ОВЧТА ГЛАВА" И НАЗНАЧАВАНЕТО НА "МЕКОТЕЛОТО" ЕМО -КОКАЛЧЕТО!ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРЕЖЕ ТУМОРА ЗАБЕРСКИ,ТОВА Е ИСТИНАТА,А ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ДОКАТО ГАНЬО Е ТАМ!ТАКА ЧЕ,....... БАТКОВ ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЛЕВСКИ!!!

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 21 сеп 2009 20:51

bossar написа:Няма значение ,че ти се е сринал коефициента ти си ги изпреварил на високия .

Точно де, като си заложил на високия каква ти е ползата да се срине после? Каква хазартна мафия?

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 21 сеп 2009 20:54

БАТЭ написа:Залагаш още в сряда на 2.3 за ЦСКА после пращаш 4 титуляра в 4тък за Москва .

....и после със спечеленото верно купуваш титуляри? Я стига[/quote]
Ще чакаме зимата-когато има транферен прозорец.
Ако искаш вярвай, аз съм доволно напред.И вярвам, че не съм единствения.

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 21 сеп 2009 20:55

batkov trqbva da bude izgonen s kamani ot Gerena :!: toz pomiqr se podigra QVNO s na6iq otbor :!: takova predatelstvo nqma :!: bai Ganio sigurno e zalojil protiv LEVSKIi sega zamina dovolen za atina da si pribere pe4albata-dano mu presedne :mrgreen:

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 21 сеп 2009 20:56

БАТЭ написа:
bossar написа:Няма значение ,че ти се е сринал коефициента ти си ги изпреварил на високия .

Точно де, като си заложил на високия каква ти е ползата да се срине после? Каква хазартна мафия?

Отслабваш отбора, за да ти е по-сигурно.Не те грее сриването ,а гарантирането на печелбата като разкараш 4- ма титуляри.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Pro-European » 21 сеп 2009 20:57

Groti

и този път много точно мнение, съгласен съм с теб, приятелю!

Като либерален икономист ;) съм за ненамеса на държавата в бизнеса, но принципа laissez-faire не бива да се абсолютизира.
приватизацията на футболни клубове не е като да продадеш павилион - поради големият брой фенове и общественния интерес.
И парадоксът - тук е заложен сериозен обществен интерес без възможността той да бъде упражнен от обществото.

Това вече е минало, факт е че клубовете са ТД, може би трябваше да се остави златна акция, която да се ползва от представителна организация на феновете или от Министерство на спорта, не знам, пък и вече е минало.

Малка предистория и сходен пример - преди години имаше непрозрачност относно сключените енергийни сделки на Станишев с Русия.
В-к Капитал излезе със Заявление за разкриване на информация поради големия обществен интерес.

Това което сега може да се направи - просто нахвърлям - който е юрист и е компетентен може да поема -
- по аналогия с горното - да се разкрие собствеността на отбора, кой точно държи акциите,
източник на капитала за придобиването им, съответстват ли доходите на лицата и платените данъци (НАП)със стойността на притежаваните акции и т.н. Това трябва да се доразвие, но идеята ми е:
Заявление за достъп до определен кръг информация на футболен клуб Левски, представляващо търговско дружество, но концентриращо силен обществен интерес.

Може да излезе нещо от това, предполагам.
Идеята е да атакуваме Батков не само с протести и освирквания, но да му създадем дисконфорт и по този начин -
да бъде задължен да оповести определена инфо.

Батков е слаб адвокат и дребен хитрец, така че със сигурност може да бъде поставен в шах.

Още нещо. Това заявление може да бъде внесено със съдействието на Министъра на спорта или да се търси съдействие от него.
Така или иначе, министрите на Бойко търсят популярност сега и това може да се използва в положителна посока.

Ами горе долу това е. Няма да имам време да се ровя в детайли, дано нещо се получи и по този начин.

Groti, мисля да те предлагам за шеф на фенклуба, без майтап, такъв човек с емоции но трезвомислещ и разумен трябва да представлява феновете.
Правя номинация в момента. А силата на forum.gong.bg/levski не може да се подценява.
Авторът на темата: Ще спре ли..

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 21 сеп 2009 20:58

Ако искаш вярвай, аз съм доволно напред.И вярвам, че не съм единствения.[/quote]

Ми значи теб да търси фракцията :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”