Тонка, защо клекна пред тая грешка на природата - Илиев ? С какво ще помогне Боримиров ? С какво се променя ситуацията?
Боримиров помни ли как се караше с Батков ? Левски играе слабо, защото го няма Боримиров ?
Тия си правят таш*к с нас. После защо ходят по 1000 човека на стадиона. После защо хората са фенове на чужди отбори, ами то да се отвратиш от целия този цирк.
Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Red_Neck написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Red_Neck написа:Да ви е честит "Борето"!
Свършиха ли се читавите интелигентни левскари, че хора като Гонзо и Боримиров да бъдат назначавани за спортно-технически директори?
Ще берете ядове! - очаквам скандали и напрежение.
Боримиров вече беше директор, и с него станахме шампиони, не знам как реши че ще има "скандали и напрежение"
Нещо ти е много къса паметта .... или от скоро гледаш футбол.
Боримиров има коефицент на интелигентност на скопена болонка и за мен е ПЕРФЕКТЕН за този пост в Левски
не ми е къса паметта изобщо- 2009 година с Боримиров директор и Кокъла треньор, станахме шампиони.Щом сме станали шампиони,значи си е свършил работата.Не ме интересува какво му е IQ-то, той и дядо Пенчо е умен колкото на едно малко агънце майка му, ама е треньор на 20-ти век нали...и Стоичков не е завършил Харвард, и Любо Пенев не е професор и има десет думи в речника, но се справя добре в занаята
Мене Дани "тъпото" ме устройва ......
Няма как да сравняваш футболният интелект и опит на Пеневи или Стоичков с Боримиров!
Дани си е рамо до рамо с екземпляри като Сашко "Кривия"
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Кой направи селекцията?Кой направи подготовката?Защо Тонев е в Левски?Защо Сираков не е?Какво става с любимия ми клуб?
bistan75 написа:Кой направи селекцията?Кой направи подготовката?Защо Тонев е в Левски?Защо Сираков не е?Какво става с любимия ми клуб?
Че кво ѝ е на селекцията? На Ботев и Монтана каква е? 5 точки ни взеха, ами?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- MainEventer
- Контакти:
Боримиров да пусне на футболистите клипа, където се бие на детски турнир и ще си осигури full respect. 

Последна промяна от MainEventer на 18 мар 2013 21:58, променено общо 1 път.
аз пък приветсвам тази новина.Веднага казвам защо.Борето вече е бил на този пост и знае вече игричките на Тодор и на играчите.
Очаквам да има промяна и то в позитивен план след идването на Борето,другото позитивно след идването му ще бъде
химията която ще дикара от Германия,ако сте забравили по-негово време бяхме най-добре подготвени физически.
Колкото до Илиан аз съм с него до лятото,казвам го за Nти път.
Следващия път обаче когато тези мърди излязат да се гаврят с нас на Герена,трябва тях да ги почнем докато разбрат за какво са там.
На момента изгонени във втория отбор трябва да се озоват-Пелето,Пинто,Рамос-те май не искат да играят особено Пелето и Рамос.
Очаквам да има промяна и то в позитивен план след идването на Борето,другото позитивно след идването му ще бъде
химията която ще дикара от Германия,ако сте забравили по-негово време бяхме най-добре подготвени физически.
Колкото до Илиан аз съм с него до лятото,казвам го за Nти път.
Следващия път обаче когато тези мърди излязат да се гаврят с нас на Герена,трябва тях да ги почнем докато разбрат за какво са там.
На момента изгонени във втория отбор трябва да се озоват-Пелето,Пинто,Рамос-те май не искат да играят особено Пелето и Рамос.
LEVSKI_FOREVER
Всичко е черно тото за много страшно много кинти !
Как искате футбола да ни е наред като държавата е в трагично състояние !
Справка вижте собствениците на ФК в България

Пелето и Гаджев веднага трябва да се изгонят от Левски вижда се от самолет че бойкотират не треньора а Левски !
Как искате футбола да ни е наред като държавата е в трагично състояние !
Справка вижте собствениците на ФК в България

Пелето и Гаджев веднага трябва да се изгонят от Левски вижда се от самолет че бойкотират не треньора а Левски !
Последна промяна от balef на 18 мар 2013 22:02, променено общо 1 път.
MainEventer написа:Боримиров да пусне клипа, където се би на детски турнир и ще си осигури full respect.
Ами ще се бие, що не? Те тоя клип да го пуснат в съблекалнята, ега има ефект! Аман от путки в Левски, едно време някой да се озъбеше, Топчо и Игор му скачаха на главата, сега седим като смачкани минджи!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Мен пък ме е срам, че има такива фенове като теб, които не разбраха, че сменяйки всеки треньор на първата година от договора няма как да се спечели нито титла, нито купа.
много добре си го написал колега-проблема ни са няколко помияра футболисти които играят против клуба и тези помияри се знаят от Тонев и другите там шефове във клуба.
много добре си го написал колега-проблема ни са няколко помияра футболисти които играят против клуба и тези помияри се знаят от Тонев и другите там шефове във клуба.
LEVSKI_FOREVER
-
наистина странни действия на Батков а сега и на Тонев.Няма никаква логика ,4 години отборът да не върви, и ти да държиш далеч от клуба човекът, с чието име са свързани 11 от последните 12 шампионски титли на Левски.Никаква логика..явно тези хора умишлено убиват клуба, и всичко тръгна от 2009 година, дали има и политическа намеса тук не знам, но е факт че точно по времето на ГЕРБ, изживяваме най-черните си години в цялата история на клуба...