Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот Lord VOODOO » 21 сеп 2009 18:36

Е нали уж Батков е най-добрият адвокат в България? Той малоумен ли е, да се хавана на такава прозираща измама? Трябва да си много прост да "имаш" телефона на президента на клуба, който уж ще купува 4 от най-добрите играчи на отбора ти и да не му се обадиш нито веднъж! :) :) :)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 21 сеп 2009 18:38

в цялата работа само едно не ми е ясно. защо Батков не се е обадил на Чорни и за една минута и щеше да е ясно дали става въпрос наистина за нещо сериозно. или всичко това е просто номер на Чорни, който смята Батков за некадърен да управлява Левски?

sacho apasho
Контакти:

Мнениеот sacho apasho » 21 сеп 2009 18:44

когато човек се помисли за много велик И Е ЛАКОМ му падат всички задръжки.
Няма връзка с хазарта.
Било е най-елементарно подхлъзване,както беше с арабските шейхове на армията,както беше с поп Кръстю,може би не са очаквали да се стигне толкова далеч.
И точно това е най-страшното,че е много елементарно и са се хванали.
Интересно е дали всички мениджъри на играчите са знаели?
Тук трябва да се види ясно и нивото на българската спортна журналистика,която с голямо желание налапа въдицата и два дни не успя да реши елементарен казус.При нея поне не играе лакомията,но на нашите хора много им се искаше такъв трансфер,нищо,че бяха против ни се искаше

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Blue_Lion » 21 сеп 2009 18:45

Знам само,че Сектора трябва да се прочисти от ненужните наркоманизирани и филмирани,платени елементи ! Няма проблем да си от СЗ или СД - има проблем,когато левскар бие левскар в Сектор "Б" ! Време е да се сложи край на това нещо !
Изображение

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 21 сеп 2009 18:47

Aбе айде стига ,бе! Нали е голям адвокат! Ще си пуснеш ти 4-ма от най-добрите играчи да се разнасят по света като гламави като си се хванал на един хвърчащ лист! Че той Сашо Диков от раз позвъня и се свърза със спортния директор на "Рубин",нали е говорил уж , така вика Баждеков,с кой е говорил, тоя така ли си говори и с клиентите в кантората, като не знае всъщност с кой говори! Освен това Диков говори и с мениджъра на Зе,който си беше в Бразлия,каза,че не знае нищо такова и няма връзка със Зе! Просто това е за филм"ОСОБЕНОСТИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛНИ ПРЕЗИДЕНТИ"! Тоя като е прочел цифруте срещу имената и се е замаял , бахти НЕНОРМАЛНАТА история! :o

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 21 сеп 2009 18:47

Може да е няква измама не се знае на 100%, обаче Рубин никога няма да купят 4ма играчи накрая на първенството си и при това шампиони...при други условия може и да купят 4ма наведнъж, но едвали пък камоли за български играчи....баси майтапа!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 21 сеп 2009 18:48

Батков не е никаква жертва, жвртва е отбора и ние феновете! Ясно е че стана нещо което е свързано с много пари, интересно ми е кой ще се нагърби да разнищи тази история. За мен мустака няма повече място в Левски(това е мое мнение от доста време). Колкото и да плюят някои хора Наско, аз мсиля че в момента имаме нужда от него - ще прибере някой лев но и бързо ще вдигне клуба на крака!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 21 сеп 2009 18:51

Айде сега ново 20. Сега мафията виновна. Бре мааму стара . С Локо Сф кой беше виновен? Масонството. Да не говорим за Деберцен ли бяха , Дебрене ли бяха.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 21 сеп 2009 18:52

Мустака май ще лежи скоро на 2 метра под земята! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2009 18:54

Аз пък мисля, че е съвсем възможно, но без къртица едваа ли е станало. Делпи, човека е даже по-глупав. Прецени, трябваше да даде 2-2,5 млн. ойро за двама качествени играча, че и за треньор можеха да му стигнат, за да спечели 7 млн. Хората ни казват: "Елате, ако искате не се явявайте на мачове, даваме ви 7 млн." Тоа каза "Не!" Просто парче е!

Върни се в “Архив”