Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Левски (Официална тема) - 20.09.2009г.
аз мисля че забавата след тоя резил щее по голяма от 3 : 0
и само Левски завинаги!
Пъвенството тепърва започна не бързайте да се радвате кой пред кого е....дано ЦСКА да ни води до последният кръг и тогава да ги изпреварим та да ги боли много.....Сега по-важно е зимната пауза всичко да си дойде на мястото...
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Абе тоя шефа на фен-клуба Гугутка ли е , гълъбица ли е,как я смята тая работа!!! Ние Тепсиев плювахме,тоя сто пъти по-голяма подлога! давайте да се събираме ние и нещо да правим! как така тоя мустакат педал ще вика "нямам какво да кажа"и "приятен ден" ще ми пожелава!!!! Абе няма ли левскари -ветерани,заедно с нас-феновете да се надигнем яко и да го ометем тоя лайнар,бе! Ама той ги насъска един срещу друг и левскарите! Добре,бе какво правиме с тоя,айде кажете!!!! Съображения за сигурността си имал, пък всички знаят,че пътува за Атина! Ми и ние имаме съображения,относно нервите ни!!!! Сега какво , чакаме дето вика Седрик"ше се опраим"... Чакаме да е сън и да се размине ли всичко?
ТО БИВА НАГЛОСТ ,БИВА,АМА ТО ДЕТО СЕ КАЗВА"Наглостта не е умишлен начин на действие,а черта на характера!"
Такъв ли трябва да е президента на "Левски",щото плещеше за пример за подражание,за треньора, за директора, а той какъв пример дава тоя!!!! За кашмер на света станахме!!!!
Бесните са ме хванали,ей!!!!
В нашия клуб дерибейства " ДИКТАТУРА НА НАГЛОСТТА"-ДОКОГА!
Ще ми се крие тука в миша дупка,иначе търчи да се снима с купите, наглеца му мръсен!
Как да се обръщаме вече към тоя тулуп,не знам...може би"ВАШЕ БЕЗОЧИЕ, МАХАЙТЕ СЕ!"

ТО БИВА НАГЛОСТ ,БИВА,АМА ТО ДЕТО СЕ КАЗВА"Наглостта не е умишлен начин на действие,а черта на характера!"
Такъв ли трябва да е президента на "Левски",щото плещеше за пример за подражание,за треньора, за директора, а той какъв пример дава тоя!!!! За кашмер на света станахме!!!!
Бесните са ме хванали,ей!!!!
В нашия клуб дерибейства " ДИКТАТУРА НА НАГЛОСТТА"-ДОКОГА!
Ще ми се крие тука в миша дупка,иначе търчи да се снима с купите, наглеца му мръсен!
Как да се обръщаме вече към тоя тулуп,не знам...може би"ВАШЕ БЕЗОЧИЕ, МАХАЙТЕ СЕ!"

-
- Контакти:
левски беше много слаб. Пролича си, че без Миланов, рабех, зе и Дарко, сме трагични. вечният ни съперник заслужено ни победи. В това няма спор, че е така. Защитата ни беше за пореден път катастрофална, а то фактически целият отбор на терена ни беше катастрофален. петков се опита да спаси каквото можа. Дано контузията на капитана на сините да не е сериозна.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
ДОРИ И ПЕТКОВ ДА НЕ Е НА ТЕРЕНА ЗА МАЧОВЕТЕ С ЧЕРНОМОРЕЦ И ЛАЦИО НЯМА ДА Е ФАТАЛНО!ЦЕЦКО ПОКАЗА С 2-3 НАМЕСИ,ЧЕ НЕ Е ЛОШ ВРАТАР,ТАКА,ЧЕ АЗ СЪМ СПОКОЕН,ВАЖНОТО Е" КАРЕТО" ДА СЕ ВЪЗТАНОВЯТ ПСИХИЧЕСКИ!
ehh написа:Колкото е виновен Батков, толкова са виновни и останалите.
Нека сега не изтрещяваме, да хвърляме вината само срещу него и да се опитваме насила да правим Ботев N2.
Това просто няма, как да стане. Твърде са различни, откъдето и да го погледнеш, двата отбора.
Прав си! Не е виновен за всичко Батков.
Дори и без още 4-ма играчи да играехме вчера не трябваше да изглеждаме толкова абсурдно, жалко и трагично.
Недопустима игра на почти целия отбор. Какво да кажем за треньорското ръководство??? И с юношите да излезем трябва да играем с повече желание и себераздаване.
Чистка в Левски на всички нива!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Ех....ако Кокалът беше тук , нямаше да има 5 загуби...
Какво щеше да направи Кокала?
Да им даде спанак и да литнат срещу ццка ли? Момчетата имаха само два дни за възстановяване. Нека и от тази гледна точка да погледнем нещата.
Да им даде спанак и да литнат срещу ццка ли? Момчетата имаха само два дни за възстановяване. Нека и от тази гледна точка да погледнем нещата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
tova e polojenieto.pla4ete LEVSKAR4ETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, HA, HA , HA
mr_croco написа:tova e polojenieto.pla4ete LEVSKAR4ETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, HA, HA , HA
Пиши на кирилица, бе