Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Re: Дарко,Зе,Юсеф и Живко

Мнениеот gacobacov2 » 21 сеп 2009 13:01

sacho apasho написа:има и друга версия за голямата измама,ПОТВЪРДЕНА ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК
Рубин не са променяли никакви условия,защото просто не са предлагали нищо.
Бивш фактор в ЦСКА,кръвно обиден на Батков,вдъхновен от посещението на група арабски шейхове на Армията е спретнал този фарс.
Документа ,който представя Баждеков няма никакви белези за достоверност и не е изпратен от факса на Рубин.
Поради лакомията на нашите не са били уведомени някои мениджъри ,те по някое време са се усъмнили,че това е някакъв фарс и нарочно не са предпазили БАТКОВ.
Знаете за всенародната любов към бай Ганьо.
В момента се търси кой да обере пешкира-фразата ,че са водени разговори на най-високо ниво поставя Батков в неловко положение на елементарно извозен

Да мой познат потвърди. Вероятно даже има замесени сегашни официални служители на един чуждестранен клуб (представител на наашасъседка в А група). Ако е така освен служебна загуба следва и изваждане от А група или отнемане на 10 точки. Трябва веднага да се започне сериозно разследване и контестация
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
bossmitko

Re: Добрата новина

Мнениеот bossmitko » 21 сеп 2009 13:01

Да ве :) :) Този ще е в мега-форма ,за да се връща нали ..
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

Потребителски аватар
bossmitko

Re: Левски падна, но беше за хубаво

Мнениеот bossmitko » 21 сеп 2009 13:03

sacho apasho написа:има и друга версия за голямата измама,ПОТВЪРДЕНА ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК
Бивш фактор в ЦСКА,кръвно обиден на Батков,вдъхновен от посещението на група арабски шейхове на Армията е спретнал този фарс.
Документа ,който представя Баждеков няма никакви белези за достоверност и не е изпратен от факса на Рубин.
Поради лакомията на нашите не са били уведомени някои мениджъри ,те по някое време са се усъмнили,че това е някакъв фарс и нарочно не са предпазили БАТКОВ.
В момента се търси кой да обере пешкира-фразата ,че са водени разговори на най-високо ниво поставя Батков в неловко положение на елементарно извозен

Точно така каза и баща ми :lol: :lol:
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

vw5
Контакти:

Re: Малко статистика=спокойствие

Мнениеот vw5 » 21 сеп 2009 13:06

bossmitko написа:
vw5 написа:
koliyo написа:може ли малко статистика? Колко игрови минути направиха Левски без да вкарат гол?И изобщо кога им е последната победа?миналия месец?

Дай да не приказваме за този смешен отбор:)))))))))))))))))))))Вчера се тупат в гърдите как щели да ни бият,то се видя колко са добри,но иначе по добре играят от Барселона:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1.Гаджев , 2.Бардон , 3.Миланов , 4.Рабех , 5.Тасевски , 6.Зе Суареш ...
А ти какво искаш с този състав ... :) На 9ти май ви бихме с 2рия отбор ,а вчера вие бихте нашия 3ти отбор :) Представи си с всичките титуляри как ще изглежда Левски :) Хайде сега до НОВИ СРЕЩИ !

Смешни и тъпи сте:))))))))))))))))))))))))
Как ще изглежда Уефски,ами как както вчерашния мач,както с Локото мача да казвам ли как още:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Малко статистика=спокойствие

Мнениеот edmon_dantes » 21 сеп 2009 13:12

Ей, литнаха чорбата с тази победа. Каква радост, каква наслада да биеш един отбор без най-добрите си играчи (общо 6 на брой). Радвайте се, сега ви се е паднало. Но не се заблуждавайте, че играете извънземен футбол. Идва Тоти и компания и ще се пукнем от смях. Снощи трябваше да ни разгромите, а вие първото полувреме нямахте положение (изключвам гола). Левски сам се би, по-точно се самоуби. Аз съм сигурен, че Батков е искал да паднем този мач. Каква е причината, едва ли ще узнаем някога. Но има много съмнителни неща напоследък...
Евала на ръководството на цска. Батков, докога бе изрод, ще се гавриш с отбора!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Къде е Батков????

Мнениеот sslevski » 21 сеп 2009 13:12

Питам се някой знае ли къде е Батков или пак е пиян.

Аз мисля че освен че не трябва да продава тези футболисти ще трябва да вземе Макриев и Генков и тогава може и да го пуснем да гледа един мач на Левски.
Поне ако иска да има отбор.А да да не забравяме такива псевдо футболисти като Ортега Кръстовчев и за съжаление Георги Хрисов ВЪН.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Къде е Батков????

Мнениеот sslevski » 21 сеп 2009 13:15

Къде си мили Батко.Поне се поинтересувай какво става с феновете и какво мислят Ганьо балкански нещастен.
А ЗА ТОЯ ГОГУТКАТА НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ПРЕДИ МАЧА МИ КАКВО ДА КАЖА ТОВА Е ПОЛИТИКА НА ОТБОРА.
А БЕ КАКЪВ ТАРТОР СИ ТИ БЕ ЗАСТАНИ ЗАД ФЕНОВЕТЕ И КАЖИ НАИСТИНА ЧЕ НЕ СИ СЪГЛАСЕН А НЕ ДА МЪНКЯШ!?!?!?
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 21 сеп 2009 13:22

Гонзо е легенда и такъв ще остане,но в случая просто излиза и казва,че на това ръководствао той повече доверие няма , подава си оставката,пък да видим Баткоff какво ще му каже тогава и феновете също! Иначе си плюе на сурата !!! А и Баждеков,какво ми ги говори -някой ни изигра! Не някой,Баткоff се насра! И ако имаш грам мозък и достойнство, ако са те разкарвали ксто циганска невеста по бит-пазарите- мяташ оставката и да се знае! Какво ми замазват сега! Гонзо го каза в прав текст,че като се махнат четиримата и вече в "Левски" се скага новото начало,сега ми вика "като заиграят четиримата ще видите нов "Левски"! Е тия момчета как да се чувстват сега! На кой да вярват и защо да вярват!
ВЪНКА ВСИЧКИ! НАЧАСА!

ГЛЕДАЙТЕ В 15 ЧАСА КАНАЛ 3!!! САШО ДИКОВ Е ГОВOРИЛ С БАТКOFF!

Потребителски аватар
Nikson
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Nikson » 21 сеп 2009 13:27

След всички тези провали се питам защо още на чело на треньорския пост е Радко Достанич и какво прави Гонзо в екипа?
Върнете ни Кокала , Мъри или Херо. Наско и Боримиров.
Махайте се некадърници !!!

Тук си изливаме мъката а те си правят техните си финтове и не ги е "еня" за нас - ПУБЛИКАТА НА ЛЕВСКИ.
Уж признавате грешката си а не се оттегляте, писна ни от ващите глупости.Не осъзнавате каде сте и какво е нужно да правите.
Марш от Левки!
Nikson™
Изображение

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 21 сеп 2009 13:34

gacobacov2 написа:

Да мой познат потвърди. Вероятно даже има замесени сегашни официални служители на един чуждестранен клуб (представител на наашасъседка в А група). Ако е така освен служебна загуба следва и изваждане от А група или отнемане на 10 точки. Трябва веднага да се започне сериозно разследване и контестация

От достоверен източник знам истината, близък човек до Батков ми разказа всичко. Бившата активна мъжка любовница на половината синьо ръководство е била кръвна обидена защото вече много рядко и пускали. Затова заплатил на поставени лица да направи тази трансферна афера, за да може след това пак да утешава синьото ръководство след загубата. Аз шапка му свалям какво ли не прави човек за малко любов !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “Архив”