Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lisko74
Контакти:

Re: За информация на Томето

Мнениеот lisko74 » 14 мар 2013 18:50

интересуваме едно нешто ,защо никои ама никои, неси спомни тоия съдиа ахмед преди около 10 години несе сещам точно кога, беше в началото на неговата арбитарска кариера . свири мач цска и беласица на армиата . първото половреме , 0 на 3 за беласица. и от там се почна 3 дузпи за червените и 4 на 3 . защо никои не се сети за тоиа мач. питам аз . наи вече господин александров.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот tevez » 14 мар 2013 18:51

Де Карвальо е наказан за 1 мач по доклад за удар без топка срещу Илия Миланов.
Стоичков естествено се е разминал с наказание, което трябваше да получи за реакцията си срещу Ахмед Ахмед.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 мар 2013 18:52

tevez написа:Де Карвальо е наказан за 1 мач по доклад за удар без топка срещу Илия Миланов.
Стоичков естествено се е разминал с наказание, което трябваше да получи за реакцията си срещу Ахмед Ахмед.

Аз не видях удар, а препъване, като не съм убеден дали де Карвальо го направи умишлено.
Само Левски!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2013 18:53

tevez написа:Де Карвальо е наказан за 1 мач по доклад за удар без топка срещу Илия Миланов.

Какъв удар? Къде го прочете това?
CHELSEA

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 мар 2013 18:55

glarus_ds написа:

Какъв удар? Къде го прочете това?

Дисциплинарната комисия към БФС обезглави Левски като наложи наказание от една среща по доклад на водещия реализатор на „сините" Базил Де Карвальо.

Санкцията идва във връзка неправилно санкциониране от страна главния рефер Ахмед Ахмед по време на дербито с Литекс. В сряда Де Карвальо удари Илия Миланов от противниковия тим. Постъпката на футболиста на Левски бе санкционирана с жълт картон, въпреки че футболният регламент предвижда наказание с червен картон. Случаят е преразгледан от комисията след жалба от страна на Литекс.

По Т. 2. от дневния ред:

Във връзка с жалба от ПФК"Литекс" за извършено нарушение, което е неправилно санкционирано и описано от съдията по време на срещата ПФК „Левски" – ПФК „Литекс", на основание чл.31, ал.3, въз основа на Експертен доклад от СК към БФС, ДК наказва Базиле Де Карвальо от ПФК „Левски" с лишаване от състезателни права за 1 среща и глоба в размер на 400 лева, на основание чл.22, ал.1, буква „М", колона 3. Показания жълт картон не се зачита.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2013 18:57

siniq_fen написа:Значи ти твърдиш, че гол за Ботев няма , но за Литекс има ? Защото аз съм на точно обратното мнение. И знаеш ли защо - защото има едно нещо наречено творческо решение. И в двата случая не бе взето от страничните арбитри, но за щастие поне вчера имаше Господ.

Не разбрах кое е нарушението, което е видял Ахмед и как е видял засадата от дъгата на наказателното поле?
Иначе не се и съмнявам, че си на обратното мнение. Все пак така ти изнася като левскар...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2013 18:58

Добре, ако е имало защо, нека го накажат. Ама ми се струва, че прекаляват вече. Правят го за да успокоят топката. Няма ли видео с това положение, да го видим и ние :)
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2013 19:00

vaskonti написа:
siniq_fen написа:Значи ти твърдиш, че гол за Ботев няма , но за Литекс има ? Защото аз съм на точно обратното мнение. И знаеш ли защо - защото има едно нещо наречено творческо решение. И в двата случая не бе взето от страничните арбитри, но за щастие поне вчера имаше Господ.

Не разбрах кое е нарушението, което е видял Ахмед и как е видял засадата от дъгата на наказателното поле?
Иначе не се и съмнявам, че си на обратното мнение. Все пак така ти изнася като левскар...

Вижда се във видеото, има основание. Какво е отсъдил е друг въпрос. А ти на кой отбор си фен? :)
CHELSEA

lisko74
Контакти:

Re: За информация на Томето

Мнениеот lisko74 » 14 мар 2013 19:00

господин никои си ти отговорими на въпроса или и ти мишок малак си като господин александров.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 мар 2013 19:01

vaskonti написа:

Добре, че на теб не ти изнася, понеже си от "червените" ;)
Относно нарушението се каза доста пъти ми се струва - вижда се , че Сашо Цветков посяга към де Карвальо и според рефера това е фал, друг е въпросът дали е така. Аз пак да ти кажа - така или иначе Цветков демонстрира активност, атакувайки Карвальо, което само по себе си прави неговата позиция АКТИВНА.
Само Левски!

Върни се в “Архив”