Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе

Мнениеот shumnaliq » 21 сеп 2009 00:08

UltraBlue написа:
love_hurts написа:
Какво цели, ако играеха тези невероятни играчи и Левски пак беше паднал. Щеше да има невероятни освирквания и обстановката щеше да е нажежена. Така той си сложи един бушон и Гонзо обра целият пешкир. Какво си мислите, че ако зетя, църната нинджа и пияницата играеха разликата щеше да има. Бъди сигурен, че нещатата щеше са пак такива, но сега вече има оправдание. Единствения класен от четиримата е Дарко Тасевски, но и на лапетате е ясно, че треньора има проблем с него! В крайна сметка на Левски се дава пак кредит на доверие, защото следващият мач ще са с нов облик. Ама ако ги бие и Черноморец ще наблюдаваме Левски в най-големият колапс, в който е изпадал някога!

edit: Ако това се случи ще припомня на някои хора как се давиха от кеф в слюмката си по времето на Томов. Сега иде наш ред. То изглежда всичко се връща ...

Ми предното дерби те ви биха бе пич .... единия с асистенция, другия с гол :!: Първия ви гол падна след невероятен подарък на Генев :!: Ако там беше жиката или Рабех това нямаше да стане .... айде върви целувай на поп кръстя ръцете че ви даде тоя мач да се порадвате ... :evil:

ти сериозно ли си мислиш че ако 4-мата бяха играли ЦСКА нямаше да ви бие ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе

Мнениеот love_hurts » 21 сеп 2009 00:08

UltraBlue написа:
love_hurts написа:
Какво цели, ако играеха тези невероятни играчи и Левски пак беше паднал. Щеше да има невероятни освирквания и обстановката щеше да е нажежена. Така той си сложи един бушон и Гонзо обра целият пешкир. Какво си мислите, че ако зетя, църната нинджа и пияницата играеха разликата щеше да има. Бъди сигурен, че нещатата щеше са пак такива, но сега вече има оправдание. Единствения класен от четиримата е Дарко Тасевски, но и на лапетате е ясно, че треньора има проблем с него! В крайна сметка на Левски се дава пак кредит на доверие, защото следващият мач ще са с нов облик. Ама ако ги бие и Черноморец ще наблюдаваме Левски в най-големият колапс, в който е изпадал някога!

edit: Ако това се случи ще припомня на някои хора как се давиха от кеф в слюмката си по времето на Томов. Сега иде наш ред. То изглежда всичко се връща ...

Ми предното дерби те ви биха бе пич .... единия с асистенция, другия с гол :!: Първия ви гол падна след невероятен подарък на Генев :!: Ако там беше жиката или Рабех това нямаше да стане .... айде върви целувай на поп кръстя ръцете че ви даде тоя мач да се порадвате ... :evil:

Предното дерби виж им формата ... в момента. Тогава и нашият състав беше различен. Видях е другата прехвалена нинджа Жо, подскачаше само. Единствните ви играчи са Тасевски, Гаджев, Петков и Минев. Всичко друго е помия тип Руй Мигел !

edit: Тук има една фенка на Левски, за която бях много притеснен. Тя е влюбена в Дарко Тасевски и като разбрах, че ще го продават се чудих дали ще успее да подържа любовта си от разстояние. Добре, че не беше истина !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот Levski 1914 » 21 сеп 2009 00:08

Излиза, че не е била договорена никаква трансферна сума...така. Защо тогава им беше да ги разкарват футболистите? Не беше ли по-логично първо да се разберат двата клуба за финансовите условия и след това да пращат четиримата на медицински прегледи? Абе цялата работа смърди!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Blue_Lion » 21 сеп 2009 00:11

Съгласен !
Изображение

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 21 сеп 2009 00:11

groti написа:
hegemon написа:
groti написа:Абе замирисвало на Наско,праско и прочие. Големи сте тикви. Когато продаваш играчи обикновено се чуваш със собственик,изпълнителен директор или селекционер на клуба в който пращаш играчите. Разменят се факсове,водят се преговори на ниво президент. Сега се опитват да ни обедят,че някой ги е изиграл,а те не са виновни. Те просто наивно не са се чули с никой от Рубин,след като от онзи ден се тръби по медиите,че шефовете на Рубин,не са чували за този трансфер.Как пък така никой не реши да се обади на тези хора,чиито телефони журналистите откриха. И как така точно след дербито се връщат. Пълна смрад. Ако някой вярва,значи е идиот.
Ако пък беше истина всички в Левски са за уволнение.
Ясно е ,че е тотална лъжа.

точно това е ,че да го направищ това трябва да си бил вътре в кухнята ,а нали се сещащ каква му е била реакцията като е чул Ганио 5мил евро !!! никой няма интерес да го прави това освен само 1 човек.... !

Аз друго имам предвид.Ганьо е тъп,Гонзо не е професор също,обаче всеки от тях има акъл поне да погледне сайта на рубин и да прати факс с искинията или потвърждение. Трансфер не може да се изфабрикува така.

именно теги лъжат че в неделя затваря прозореца , Батков чува 5мил евро , и всичко става на бегом , слаб мениджмънт ,породен от алчника ,

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот UltraBlue » 21 сеп 2009 00:12

SAMP написа:

Може да се дразни, но не може да обижда феновете,защото са Левскари,колкото и той ;)
Според мен хореото ни е постно,последното хубаво беше Когато паднахме 1-0 и тогава начено на фенклуба беше Злати Тепсиев.Според мен организацията не е на ниво.Уредбата ни е страшно дървена не се чува нищо,на чорбата се чува и то мн ясно от нашия сектор.Нз според мен може мн повече да се иска.На чорбата хорето е адски еднотипно всеки мач,но днес със знамената беше добро.Единственото за,което се радвам е,че пяхме 90 мин. без спиране ;)

Не съм съгласен с теб ... на предното дерби беше много хубава хореографията ... тая беше същата и мен ме подразни това... стана малко като чорбарската с фолиото- на всеки мач еднаква, амам както каза и Блу Лайън требват пари за тая цел... Иначе на онея мегафона им се чуваше, щото мълчаха. И нашия се чува, като не пеем, перфектно 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:14

hegemon написа:[
именно теги лъжат че в неделя затваря прозореца , Батков чува 5мил евро , и всичко става на бегом , слаб мениджмънт ,породен от алчника ,

Да,ама не. Още същата вечер,преди да потеглят медиите се свързаха с хора от рубин,които казаха,че такова нещо няма. Защо Батков не се обади лично да провери. Не мога да приема тоя факт. Твърдо съм убеден,че това не е истина
110 години любов!

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Re: Искаме оставка веднага !

Мнениеот tuksam » 21 сеп 2009 00:14

Гошко вратарчето се уплаши че резилът ще е още по голям.

И ТОИ ИЗБЯГА ДНЕС.........

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Искаме оставка веднага !

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:16

tuksam написа:Гошко вратарчето се уплаши че резилът ще е още по голям.

И ТОИ ИЗБЯГА ДНЕС.........

Гошо наистина падна лошо на ръката си. И аз на стадиона вече и това почнах да си мисля,но видях повторение вкъщи. Поне изглежда,че падна много лошо.
110 години любов!

Върни се в “Архив”