Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?

Мнениеот nikita 333 » 13 мар 2013 20:48

Отново безкрайни аванти за сините кранти!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

ivaka
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот ivaka » 13 мар 2013 20:49

Боли ме фара, какво е казал съдията, ГОЛЪТ ПРАВИЛНО Е ОТМЕНЕН, КАТО НЕРЕДОВЕН И ТОЧКА!
За мен е налице засада, ако ви успокоява повече фаул в нападение, проблемът си е ваш!
Не по врат, а по шия!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс

Мнениеот blue magic » 13 мар 2013 20:50

urkoto написа:Синьото шаманче, оранжевите НЕ играят с топката, ква засада бълнуваш?

И изобщо не влияе на ситуацията, нали ... :lol: :lol:
Я ходи гледай гола на Бибишков, който е на една линия...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 мар 2013 20:50

mertezaker написа:
Ето ! ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ, ПИЧАГА ! Ясно се вижда, че играч на Литекс е зад синята отбрана. Сега да видя тези, които плюят какво ще кажат ?

:) :) :) И кой играе с топката?

Влияе на играта. Не се правете на ударени. Засадата е факт, вече ще е ташак, ако е отсъден фаул, а не засада!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 мар 2013 20:50

POPCORN написа:Евлата.Аз просто не мога да повярвам какво се случи и 10 мин съм в шок.То бива подпиране бива чудо, това просто за първи път ми се случва!Ужас.Български футбол няма ..затова и не мисля да гледам повече след тия изпълнения !!!

като в своге отменения гол на Бибишков.същото подпиране съгласен ли си?

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот etgecata1 » 13 мар 2013 20:50

Затова ще ви мрази цяла България.
От нагли по-нагли....
http://football.sportal.bg/news.php?news=416417
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 мар 2013 20:50

Ахмед Ахмед каза по Канал 3, че е свирил фал в нападение, не е дадена никаква засада за каквато говорят някои, че е маркирана.
Така, че става въпрос за фал в нападение, а не засада. А това което е показано на снимката като засада, няма как да има такава тъй като футболиста ва Литекс не играе с топката и не влияе на играта.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 мар 2013 20:50

mertezaker написа:Всичко се връща рано или късно! Това важи в пълна степен и за нашия отбор! По-важното е, че аз съм силно впечатлен от играта на Литекс! Тези момчета и ръководители показаха правилния път на българския футбол! Млади момчета, игра с едно докосване, бърз футбол, липса на скъпоплатени чужденци, дано продължат в същия дух!

Тези момчетата са оставени да се развиват на спокойствие , няма поставени цели , които да ги обременяват , затова спокойно могат да разкрият потенциала . За съжаление този модел не може да се въведе нито в Левски , нито в ЦСКА просто няма шеф и публика , която да "изтърпи" узряването на тези момчета ...При нас и при вас се искат резултати , които според малоумните шефове могат да се постигнат само със недоказани , скъпоплатени чужденци ..Какво игра Левски днес ? Нищо ! Най-добрият ни играч доскорошен холандски аматьор ..Какво играхте вие ? Абсолютно същото..Докато се продължава с тази малоумна политика в Левски и ЦСКА няма да имаме футбол , защото каквото и да си говорим това са моторите на българския футбол..За мен верния път е да се създават играчи и веднага да се продават по хърватски и сръбски модел ..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ranso
Контакти:

Мнениеот ranso » 13 мар 2013 20:51

Еми мамка му, и лудогорец са тръгнали натам като сините ......... , но тези от Разград ВСЕ ОЩЕ не са толкова противни. Радвам се, че им помогнахме в събота! Всеки друг шампион, ама не и тези смешници! НИкога!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 13 мар 2013 20:51

То хубаво ,че онзи Бабуин Карвалчо е чуплив, но Ахмед се гриже за него като майка закрилница. Ако го обича да го взима в тях.

Върни се в “Архив”